Сякаш съм орисана да не изпитвам любов. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121361)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14383)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сякаш съм орисана да не изпитвам любов.
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 1689 пъти
Здравейте мили читатели знам че някой няма да се съгласят с мене, за това ще споделя с вас защо и как стигнах до този извод. Момиче на 26 съм мога да кажа че изглеждам добре и винаги съм имала много ухажори. Но за тези години аз не срещнах любов. Взаимна любов като всеки човек аз съм се влюбвала но е било несподелено и винаги много дълго след това съм страдала. Първата ми , , любов, , беше 9 години по голям от мене, бях се влюбила до уши всичко давах всичко правех за него, скарах се с родителите ми заради него, той си ме въртеше както си пожелае и само ме използва. Отне ми 3 4 години да го забравя. Тъкмо го бях забравила и хоп ново влюбване в едно прекрасно и усмихнато момче с него стана така че той спа с най добрата ми приятелка и докато бяхме разделени и уш почнахме да се сдобряваме той се хвана с другата ми най добра приятелка. Не е нужно да казвам колко страдах.

Спрях да вярвам на мъжете просто така беше най лесно. Имаше доста кандидати но аз не исках да стане нещо подобно както с другите. Имаше сериозни който доста настояваха цветя жестове внимание, глезеха ме а аз ги наранявах до безобразие просто защото не им вярвах. И те се оттегляха като загубили важна битка. Но се появи едно момче което така да кажем премина през всички бариери с които бях оградила сърцето си е и той успя да ме докосне. Не говорим само за цветя и лигави подаръци, даваше ми всичко което може да иска един човек. Подкрепа, сигурност, вярност всеотдайност, внимание и още многооо. Заживяхме заедно но аз още не изпитвах любов към него нямаше любов от моя страна просто от благодарност правех всичко за него.

Просто ме болеше да го гледам как дава мило и драго за мене а на мен ми беше все тая. Виждах го как лети когато направя кякои мил жест за него той целия беше любов очите му грейваха когато му говорих мило. Мислях си че с времето ще го заобичам но уви не стана и той там някъде вътрешно го усещаше. Сякаш започвах да чувствам някакви искрици , , любов, , НО Живяхме година заедно просто не се получи той положи усилия както и аз но не стана. Изостави ме в труден момент за мен. После пак ме молеше да се съберем.

Не исках да го наранявам повече той има нежна душа. Но след молби на сестра му аз се съгласих. Е мина месец два пак същото пак ме заряза в труден момент. Опитах се да запазя тази искрица която остави той в мен искрица която си мисля че е любов. Но след това и аз май изцяло се затворих. Мина 1. 6 месеца от тогава до сега съм има 2 сериозни връзки но любов няма, нито лъч нито звук, нито иска нито нищо, да ухажват ме мъже харесват ме но аз към тях нула нищо не изпитвам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: 87f40f6bc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не прочетох цялата ти история, но ухажорите, външността и останалите там глупости около тях НЕ СА ЩАСТИЕ и в това въпроса всяка една жена да го разбере. Е, както виждате не сте щастливи - казвам го на теб и на всички около теб. Нормално е да искаме повече или да имаме големи очаквания, но в много от случаите те не водят до нищо. Така че полека и не се отчайвай.

И аз също се ядосвам на някои неща, но пък си мисля понякога, че живота е предначертан и няма смисъл да се ядосваме. Трябва да живеем по-леко и по-не напрегнато така да се изразя.

=Някой си

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 6b25573618
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Изчерпала ти се е душата, зла съдба, на такива си попадала. Не знам как ги търсиш мъжете, но явно имаш лош подход. Щом и родителите ти са имали нещо против, още в началото нещо си сбъркала. За съжаление, най трудно може да се помогне на разочарован човек. Щом и добри души отхвърляш, не се очертава добра съдба около тебе. На човек му трябва някой, за да му е хубаво, а щом ще го чувстваш като натрапник, по добре не го лъжи. Приеми си съдбата, по добре сам, отколкото живот с натрапен мъж, към който да нямаш чувства. Такъв живот ще е по противен от самотата. Но за жалост, повечето жени създават такива семейства(най вече заради парите на мъжете), но после, живота им се превръща в ад.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: e829f3c922
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Първо се научи да си щастлива без мъж. Стани пълноценна личност, обичай себе си за това което си, защото в крайна сметка най-важния човек в живота ти си ти самата до самия край. Това от което имаш нужда, никой не може да ти даде - само ти можеш.

След което прости на всички които са те наранили - това пак е част от упражнението да обичаш себе си. Изхвърли всички негативни и ненужни чувства. Усмихни се, животът е винаги твой, ти решаваш и ти отговаряш сама пред себе си.

Спри да нараняваш другите с твоята безразличност, не отмъщавай за минали случки защото ще ти се върне. Ако нямаш чувства към някой ухажор, кажи му го и не го залъгвай защото това е жестоко спрямо него и си е чисто използване. Изобщо не прави на другите това, което сама не искаш да ти направят.

Връзката между хората е за да се споделя удоволствието когато и двамата са напълно себе си, силни индивиди които са се събрали да си помагат, но не и да са зависими един от други. Когато се променят целите им и общото между тях се изчерпа, те се разделят без драма и без лоши чувства и търсят нови по-подходящи хора. Преди да създадеш семейство с някого, трябва да си сигурна че това е човекът, за да не съсипеш живота и на двамата, да не говорим ако имате деца колко зле се получава.

Хващай да четеш разни книги и опознай себе си, че народът масово явно има нужда от това. Аман от "тъжни истории" и пуберски изпълнения. Спрете и да гледате тези смотани драми по телевизията, че тази история е като от "Дързост и красота".

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 19b6938d9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей,
Мъж на 30 години съм и нещата в моя любовен живот са горе-долу като при теб. Влюбвам се в кучки, които ме нараняват, а не давам шанс на прекрасни момичета, които наистина ме харесват. И знаеш ли, нещо, което разбрах наскоро, е, че човек трябва да промени себе си, ако иска да промени любовния си живот. Да се влюбваш в хора, които не са подходящи за теб и същевременно в теб да се влюбват неподходящи е често срещано. Не те познавам и не знам какъв е точно твоят случай, но при много хора съм забелязал, че нещата се коренят в ниската самооценка. Човек с не високо самочувствие търси начин да се утвърди подсъзнателно, чрез перфектния партньор. Но понеже има заседнало убеждение за малоценност, почва да си мисли "След като той/тя ме отхвърля и наранява, значи не съм достатъчно добър/а за него/нея". А към потенциалните ухажори идва "тоя щом ме харесва, явно няма по-добър вариант. За какво ми е... ". Замисли се - често жените хукват след своя ухажор, когато на него му писне и наистина си намери друга. Или стоят при някой, който ги бие и тормози.
В конкретния случай мисля само, че с това момче сте допуснали грешка да живеете заедно, след като не се обичате истински. Насила не става.
Та, съветът ми е, работи над себе си, развивай се, търси осъзнатост. Повиши самооценката си. Не знам точно как, аз самият не съм го постигнал, макар че имам някакъв напредък. Но ще видиш, че в един момент мъжете, които те нараняват, няма да са ти вече интересни. И ще започнат да те ухажват мъже, които те привличат наистина. В най-лошия случай, дори да не стане, винаги е добре да имаш по-високо самочувствие и осъзнатост. Поздрави и успех!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 9ad9816e45
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Историята ти е пълна с противоречия!

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 283f89e9a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Колкото по-голяма блудница става една жена толкова повече загрубява отвътре и толкова повече любовта и истината се отдалечават от нея. Моралната деградация и яростното вино на блудството не водят до нищо добро.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 87f40f6bc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Така сте научени от майките си материалистки, които ви тикат в главите, че е важно мъжа до вас да бъде богат, а не да се обичате.

Айде със здраве... от Някой Си там... някъде!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: afbcbc6ee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 3-Ами ако се обвърже с мъж който я обича и уважава, който прави всичко за нея без да иска нищо в замяна ще има щастлив брак, но ако се влюби отново в някой идиот нищо хубаво не я чака. А колко жени правят тази грешка и после се вайкат:Ох ама защо така стана уш много ме обичаше, от къде се появиха тези любовници?? Така е когато човек се влюби, не се влюбвай отново и всичко ще бъде наред, все ще се намери кой да те приеме каквато си. За да обичаш себе си, преди всичко трябва да мислиш първо за себе си, да се приемаш плус отрицателните ти страни и да работиш над тях. Да си намериш свое занимание или хоби също ще ти е от полза, а когато срещеш правилният човек сама ще разбереш. На 26 години не си стара, когато му е дошло времето тогава, добила си достатъчно опит за това горе главата може би скоро ще намериш човека, а може и след година, две.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker