Iphone реплика? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14369)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Iphone реплика?
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 1323 пъти
Някой с айфон реплика, може ли да каже дали стават за нещо тези телефони, че за тези цени от порядъка на 200 лв, не знам.. Има ли смисъл да си взема, или не? Ако използвам стария си телефон, а този от време на време, дали ще се развали пак бързо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 53bd8e9d8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 3a33d17324
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ulefone Paris еплика е на iPhone 6. Смартфона е звяр от към параметри. Ползвам го 6 песеца нон стоп и никакви забележки.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 9355e79d88
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Една приятелка имаше и се бъгна за отрицателно време... и без това не беше нищо особено от към параметри, а тъча беше толква зле, че трябваше да го натискаш със всичка сила докато се сети да търгне някое приложение. Сега може и да има по-качествени реплики, но за мен не си заслужава да си купуваш нещо само заради ябълката на логото му. Не отричам, че оригиналните продукти на марката са много добри, но е по-добре да инвестираш в по-евтин, но не толкова, , марков" телефон който ще ти даде по-добри параметри. Това което съм чувала за модела посочен ти от номер две е, че е много добър телефон и то с горила глас, което ти е предимство.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 4fce3e7550
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не те съветвам да го правиш. Репликата на външен вид изглежда като истински, но нямат нищо общо. Менюто е същото, но не можеш да си теглиш никакви приложения, нито фейсбук, нито каквото и да е било, защото дефакто не е истински. Камерата е ужасна, супер размазана и гадна. В случая ще имаш телефон, който изглежда като айфон, но ще можеш да го ползваш само да звъниш и на тебе да ти звънят, но няма да имаш никакви други опции. По-добре събери 700 лева и си купи от базар истински айфон 5, сега са им паднали цените.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 54a1e32d94
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Пълни боклуци са. Аз се излъгах да си взема китайски и то от най-евтините. И познай, камерата е по-слаба от на първите телефони с камера, външно сравнително лесно се разпознава, че е менте така че ако си го вземаш за фукане гледай да си на тъмното, да не говорим, че след шест месеца спря и да се зарежда. Абе нищо общо няма с Айфон. А след него не бих си взел и оригинален Айфон защото ще ми носи лоши спомени. За мене най-хубавите телефони правени някога са малките самсунзи с капаче, но вече не се произвеждат. Но от интернет могат да се намерят вкл и нови. Ако не ти пука какво мислят хората за теб според какъв телефон имаш, а си практичен човек, зарежи тия тъпи смартфони и си вземи такъв. Тая джаджа е гениална, като поработиш с нея малко в съзнанието ти се запомнят кодовете и за бърз достъп с които е направена да работи алтернативно и тогава се работи с нея в пъти по-лесно и бързо от смартфон - само натискаш запомнени комбинации от две-три числа и светкавично си където поискаш, без да се ровиш в менюта и подменюта, същото е и с управлението на файловете. Камерата може директно да се активира и със затворено капаче и да се гледаш на външното екранче. Качеството на звука и ефектите са вълшебни. А менюто е по-сладко от захарно петле. Да не говорим, че са много по-леки и малки от смартфон. Яко се реставрират такива и стари, и ги купуват като топъл хляб в Ebay и др. при това на сериозни цени. Аз съм си взел Е730 и Е870, страшен кеф. За жалост не можах да се сдобия с мечтания E760

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker