Относно бригадите в Англия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121211)
 Любов и изневяра (29712)
 Секс и интимност (14361)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18528)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Относно бригадите в Англия
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 1482 пъти
Здравейте. Мисля да отида да поработя в Англия. Никога досега не съм ходил. Моля тези които са ходили да работят там примерно на бригади да споделят как стоят нещата. Бригадите само студентски ли са, има ли ограничение за възрастта или всеки който поиска може да отиде там да бере примерно ягоди? За какъв срок е работата? Какво е заплащането, как се живее? Къде се храните, къпете и спите и т. н.?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: 049530f5bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пич, точно над заглавието има едно поленце, до което има бутон "търсене". Напиши там "бригада в Англия" и после натисни бутончето. Има 100 такива теми в сайта, в много от които съм писал досто подробно и не само аз. Не виждам смисъл да пиша и тук същото за н-ти път.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: ce227d4035
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не отивай. Тъкмо се върнах ;) Караваните са мизерни. Яко цигани. Малко пари, дават работа само на румънците. Българите са предатели зад граница ( и тука де ) Нищо не спечелих от тая бригада. 3 седмици бях без работа. Агенциите дето те наемат са мошенници. Пари не се правят по бригадите. Преди е било така, но вече не. Освен тва се става сутринта в 4 и се връщаш към 6 вечерта. Никога не са доволни от тебе как работиш. И да си бърз като робот пак, ще ти кажат, че си бавен. Ако си твърдо решен да отидеш замини с някой, защото мъката е пълна особено като си сам. Помни, че няма свестна агенция. Знам ги, защото съм ги обиколил всичките. Не се прецаквай моля те.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: d82246969e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Автора до 2-ри. Благодаря. Аз чета информация от различни места за бригадите и останах с впечатлението, че условията са съвсем различни във всяка ферма. В едни било ужасно, в други било прилично. Ти друг път ходил ли си? Бях посъветван дори да не се занимавам с агенции, а да пиша имейл директно до фермата, но нищо не се получи като отговор. Ти в коя ферма беше? Как и в какво точно лъжат агенциите?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: d377988f80
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Провери в интернет за Tillington Court Farm & Leisure бил съм там няколко години лоша дума немога да кажа, малка ферма 8 души работници, две каравани, шефовете са уникални, добри и точни хора, работят само с българи. Плаща се на час не е на норма работи се 8 часа на ден, заплащането е 6, 50-6, 70 на час от които единствено ти вземат 30 за караваната на седмица. Бере се всичко има ягоди но само високи, малини, капини, череши, царевица, лук, боб, храх, ябълки, сливи и т. н. Условията са много добри. Преди няколко дни бях там да видя старите колеги и всичко е супер има дори едно свободно място. Провери няма да сбъркаш аз се установих да живея в Англия, но на целогодишна работа, иначе с радост отново бих се върнал там. Успех

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 0a82527f7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторе, опитай си късмета или в Белгия или в Скандинавия на бригада. Не знам точно как, но ми се струва, че ще си по-добре там.

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: d82246969e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Автора до 4-ти. Благодаря. А как би ме посъветвал да постъпя-да пиша директно имейл до фермата, че съм от Бг и търся работа, или чрез агенция да кандидатствам? Как става ориентирането за транспорта от България до фермата?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ce227d4035
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Майсторе, ако някой твой роднина не ти подтвърди, че е добре не отивай. Преди може да е било добре, ама всичко търпи промени. Казвам ти, че се случва да седиш без работа доста време и през този период трябва да харчиш готови пари за наем, ток, ядене. АМи ако нямаш пари? Ами ако те уволнят, щото и това го има. Казвам ти не си заслужава. Не знам какво е било под турско робство, но аз усетих едно мини робство там. Пак ти казвам сам не отивам, защото сам в чужда страна е мъчение. Аз заминах сам и на 2-рия ден почнах да се мразя и почнах да рева аз съм на 25. И не беше носталгия. Квото и да става не ходи на ягоди, копър, зеле, броколи и въобще всичко, което расте ниско. Череши, малини и такива простоии е по - малко зло, но шефовете го правят да е гадно. Смених 3 ферми и 3-те управлението и начина на работа беше помярски. Искат от тебе да береш по 3 каси череши при положение, че там дето береш или няма плод или има чат пат и развалени. И много добре знаят, ама те гърчат. А на малините като бях като видяха, че правих нормата почнаха да ми я увеличават до такава степен, че да не мога да се справявм и ме спряха да работя.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ce227d4035
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Много ме е яд, че хората докато не се уверят, че е горещо не вярват и после пипат котлона за да се уверят лично... ама и аз бях така. Бях чел кво ли не за тия тъпи бригади и пак отидох. Викам си абе и кво като ме карат да работя бързо аз мога нали, ще взимам големите пари. Баткоо още на 20тата минута съм се уморил от нормата, която поставят. Дъжд вали слънце грее мъчениците работят за слава. От всичките хора които бяхме 15 човека българи всички си тръгнахме без пари. Срещахме и други българи по полетата, които се закнваха на агенцията. По - добре ходи бачкай в Кауфланд за 900 лева на месец по - малко зор, ше видиш хем си си в България.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d82246969e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Автора до 8-ми и 7-ми. Ами проблема е, че не знам какво да мисля, отвсякъде чета съвсем различни мнения. Вие в кои ферми и от кои агенции получихте разочарование?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker