Как разпускате след работа (хоби и т.н.) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как разпускате след работа (хоби и т.н.)
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 2828 пъти
Питам ви този въпрос, освен ако не сте си превърнали работата в хоби ;)
Моята работа е свързана с администрация и седене по 8 часа и половина пред скучни таблици със статистики... и безкрайно вписване на данни, които понякога те карат да си говориш сам в стаята, с надеждата стените да ти отвърнат...
Питам това, защото аз нямам хоби, а често след работа си казвам: "Добре, върнах се! А сега какво за Бога да правя, как да спра да мисля за мястото, от което току що се върнах".
Споделете как разпускате след работа! :)
М27

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: 34d78ed042
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Скучните работи акумулират много стрес, който се натрупва и руши здравето ти. Задължително трябва да изпускаш парата след цял ден седене на табличка пред монитор.

Ако имаш финансова въможност и време след работа, ти препоръчвам на закрито: скуош, плуване, тенис на корт. (Не упражнения във фитнес-зала - скука, травми и избиване на комплекси... )

Ако нямаш възможност и се прибираш директно в къщи: пиене на алкохол - 50-100гр. концентрат (не бира) вечер отпускат от стреса и се наспиваш хубаво. Вредно е разбира се, но е най-лесно и достъпно. Трябва само да внимаваш да не прекаляваш и да стане зависимост.


М. 30г.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: ee01069cc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Рисувам и слушам фънки музика.Също така пуша всичко ,което може да се изсуши и изпуши :D. На скоро четох една статия , мисля че ще ти хареса. http://kingsman.bg/hobby/top-50-hobita-za-muge/

М31

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: f87a3ebbcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И аз имам същия проблем. Много трудно се разтоварвам от емоциите, свързани с работното място.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 2715737a32
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   След особено изнервящ ден, обичам вечер сред работа да се разхождам в парка. Пътят ми минава през една централна софийска градинка и просто на връщане сядам на някоя пейка (разбира се през хубавия сезон) и просто се наслаждавам на времето, гледам как децата си играят, как кучетата си играят и оставям всичките си мисли и проблеми на страни. После, с бодра стъпка се прибирам вкъщи и вече не съм толкова изнервена и уморена. Освен това обичам да ходя на йога. Действа ми отпускащо, но и освежаващо. Хем мускулите ми се отпускат от напрежението (и аз работя в офис на бюро), хем ставам по-гъвкава, хем и главата ми се изпразва от всички негативни мисли. На мен поне ми действа много положително. Обаче ако на теб йогата не ти харесва можеш да се занимаваш с друг спорт. Освен това обичам да гледам телевизия, да чета или да говоря с приятели (най-добре на живо, но ако не може и по телефона става). Та няма нищо по-приятно от това след работа да се срещнеш с добър приятел и хубавичко да се насмеете за всяка глупост, която ви хрумне.
Така, че възможностите са много. Разходки, спорт, срещи с приятели...
Един пък братовчед се запали по народните танци. В началото ми се видя странно, мъж на 30 години да ходи на народни танци, ама той каза, че му е страшно забавно. Сестра ми пък води моден блог. Ако обичаш животните и имаш възможност, вземи си домашен любимец. Това също е приятен начин да си запълваш свободното време, особено ако е куче. Разхождаш се, запознаваш се с други стопани на кучета, в началото си говорите само за кучешки храни и ветеринари, ама после може да се окаже, че имате и други общи интереси. И ето ти нови приятели. Ако пък имаш артистична дарба, можеш да се включиш в някой самодейна трупа. И там доста се забавляват хората. Може и да рисуваш. Не те знам от кой град си, но в София има милион и една възможности. Един ден, разглеждах обяви и щях да падна. Предлагат дори уроци за танци на пилон! Е, не че ще се запиша, но идеята ми е, че за всеки има по нещо. От бънджи скокове, до шиене на гоблени, през градинарство, учене на чужд език (това си е много полезно хоби), разходка в парка, някакъв спорт, всякакви видове танци... само трябва да поразгледаш из интернет и ще се изненадаш колко много неща има. Неща, за които дори не си се сещал! Така, че разгледай и няма начин да не намериш твоето занимание!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: e5e15e59d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Най-добре е да работиш работа, в която да не се налага да разпускаш след нея. Не е важно работата да е престижна, важното е работата ти да ти е на сърце. Открий мисията си. Така няма да има нужда да разпускаш, а ще се наслаждаваш на великото пътуване, наречено живот.

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 4980b877fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм жена, но моите хобита са също толкова подходящи и за мъже. Ако много ме мързи играя някаква игра -в момента, , Batman Arkham Knight, но ако нямаш плейстейшън или не ти се дават пари има и много хубави игри по торентите. Игра с насилие и чаша алкохол -и съм като нова.
Ако, не ме мързи и имам време карам маутинбайк или играя тенис -в града ми има корт който е осветен дори нощем. Обичам с приятели да се съберем да играем билярд или боулинг, а в особено депресивни дни-стържа на една китара (свиря, искам да кажа! )

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: b10baed015
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Не разпускам, хах. Обикновено съм на работа(работя на различни смени-9-17, 12-20, 12-24, 17-24), когато не съм уча за изпити, карам неплатен стаж по специалността си, ходя й помагам на селото ми, ходя на уроци по немски и т. н. Пропуснах да кажа, че имам куче, което разхождам поне по 1 час на ден. Как се справям-трудно, но добре, че рабодателите са ми разбрани хора и карам почти само втори смени(17-24). Сутрин ставам в 7ч., разхождам кучето до 7:30, след това се къпя и оправям, към 8:10 най-късно тръгвам към мястото, където ми се провежда стажа, 9ч съм там, 13ч свършвам със стажа(4дни х 4ч. в седмицата), към 14 съм в нас-обядвам, разхождам кучето и сядам да чета до към 16:30 и отивам на работа до 24:00ч. Единствено 3 дни, когато не съм на стаж мога да се наспя като хората като единия ден ходя на уроци по немски от 10-12ч., през другите 2, ако съм почивка отивам на селото ми, за да помагам с работата по двора и къщата.
Пп:Забравих да спомена-момче на 23г съм ии уча задочно

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 5db8bad3f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Бия жена си!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker