Какво мислят мъжете за грима? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какво мислят мъжете за грима?
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 2900 пъти
Здравейте! Аз съм момиче,на 21 съм и се занимавам професионално с грим.Според мен лично,гримът е приятел на жената.Има дни,когато има нужда да се прикрият сенките под очите от недоспиване или пък някоя пъпка.Ако е в умерени количества,той е хубаво нещо според мен.Но пък и е всеизвестно,че мъжете не харесват грима.Но искам да ги попитам тук-Какво всъщност е мнението ви,относно него? Изцяло против него ли сте или сте ЗА,стига да е нанесен в умерени количества? А кое възприемате като много грим? Например това,по моите женски разбирания,е по-натурален,ежедневен грим--> http://static.grazia.it/content/uploads/2014/05/Cosima-Coppola4.jpg?41ce11
Тук виждам,че жената има фондьотен,коректор,пудра,руж,сенки на веждите,молив за очи,сенки за очи,спирала и червило.Да,много продукти са,но когато са нанесени правилно и в умерени количества се вижда,че не е задължително жената да прилича на фолк певица. :D За вечерни излизания,на дискотека,ресторант или другаде,аз лично не виждам нищо лошо да се направи един по-тежък вечерен грим,като този примерно--> https://i.ytimg.com/vi/Bw0iJkMpV7g/maxresdefault.jpg
Та ще се радвам,ако споделите мнението си и моля спестете лекциите за естествената красота и т.н.,защото изчетох много такива.Тук искам да кажете дали чисто естетически ви харесва как стои грима и дали одобрявате. Освен това моля да напишете възрастта си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: ddf8a1980e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И първата снимка е на страшно гримирана жена. Повечето мъже не харесваме многото грим, защото се получава нещо като маска, а и понякога изглежда грозно и евтино особено на дневна светлина.
Аз лично намирам за ОК една жена да постигне по-равномерен тен, да поприкрие нещичко дискретно, но през деня не виждам смисъл в тежкия грим, в очни линии, в изкусвени мигли. Червилото, гланц за устни е ОК обаче и придава цвят и свежест, а като излизаш вечер се гримирай колкото си искаш, защото и светлината е друга.
Съгласен съм обаче, че има професии, където гримът е задължителен като при стюардесите, при дамите на рецепция и така нататък, но пак намирам прекеленото гримиране за евтино, да не кажа проституткенско, когато е през деня. Облеклото и гримът трябва да са съобразени със ситуацията. Обаче ми прави приятно впечатление, че доста момичета и млади жени вече не се гримират толкова тежко като преди, а и се носят по-нормално като цяло и по западен образец. Аз съм ходил в много държави и най-гримирани са определено азиатките и арабките, после жените от бившия СССР, Африка, а най-лек грим носят французойките, скандинавките, германките. Българките и като цяло жените от Южна Европа са някъде по средата като при нашите момичета много зависи също града, възрастта. В София се гримират по-малко, така както и по-младите се гримират по-леко от по-възрастните жени. Моята съпруга почти не се гримира или го прави така, че да не забележа и това също е едно от нещата, които ми хареса в нея, но за събития ходи при професионални гримьори. Всяко нещо с времето си с две думи.
м55

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: c701a7c071
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм жена на 40 и според мен гримът е част от нашата култура, независимо на кой какво му харесва. Както и прическите. С кукуригу и без грим никой не те взима насериозно. Знам го, защото като имах бебе се носех така и дори ми говореха на "ти" непознати хора. Не обичам да се гримирам, защото не съм много добра в това и отнема ценно време, но няма как. Както един мъж по тениска не се приема насериозно. Ако е с риза е друго.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 37686e4660
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Н 1, ти пaк пропускaш хaпчетaтa мaй :). В зaвисимост от постовете и въпросите в тях ту си женa 31 г. ту пък мъж 55.
И понеже от вече около 3 г. съм в този сaйтa, тa виждaм, че полът сменяш, но възрaсттa- не.
Нямa лошо, зaбaвлявaй се винaги когaто не го прaвиш в истински сериозни теми и зa твое добро- пий си лекaрствaтa.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 139725bd52
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Безмислено е според мен от такива въпроси, всички имаме различни вкусове... Някои харесват силния грим, други лекия, трети мразят грима. Важно е какво на теб ти харесва. Всеки да си носи това, което иска. Това дали ми харесва естетически... пак е относително. Има лоши гримове... лоши гримиори... и неща които просто не харесвам.
От снимките ми харесва повече последната. Първата не прилича на ежедневен грим btw.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 3d9a6cd096
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Интересна тема.

Личното ми мнение е, че грима е хубаво нещо, но само ако е достатъчно деликатен и елегантен. Повечето жени наистина прекалявате. Много са ми смешни жени, чиито лица изглеждат като маски и си мислят, че са много красиви, а реално изглеждат като евтини проститутки и в никакъв случай красиви, а още по-малко елегантни. Точно вчера видях такава във входа. Тъкмо отворих вратата и я видях ненадейно и щях да си глътна езика. А иначе момичето не беше грозно, но зорлям се е загрозило.

Аз смятам, че хубавия грим почти не трябва да се забелязва. То иначе ще ме е страх да я целуна и да я докосна, че да не се оцапам и да не я размажа. Винаги това се сещам като видя такава, ако изобщо ме впечатли, защото рядко ме впечатляват жени с много грим. Т. е. впечатляват ме винаги, но обикновено негативно.

Относно снимките - втората е все едно с маска и е отвратителна. Макар че без грим няма да е много по-красива, защото е доста пъпчасала и дори тежкия грим не може да го прикрие. Първата е добре, но ще е още по-добре с още по-малко дрим. Особено розовите и бузи се натрапват доста и стои неестествено.

По начало прекаления грим издава комплекс и желание да се прикрие нещо. Колкото по-малко грим има една жена, толкова по-уверена ми изглежда. Естествено не говорим да се е запуснала съвсем, но трябва да има някакъв баланс. Не харесвам кифли, чиито единствена мисъл е как да се гримират и каква прическа да си направят, както и с какви парцали да се накичат. Това е евтино и комплексарско. Трябва да се намери баланса между мърла и кифла.

М30

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: e3ecece1ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Темата е насочена към мъжете, но искам и аз да изкажа мнението си относно грима. На 24 съм и единствения път когато си сложих фон дьо тен беше на бала ми. От тогава не съм.. И дори нямам. Просто не виждам смисъл от него. Имам несъвършенства по кожата на лицето, но наистина не намирам абсолютно никакъв смисъл да ги прекривам. От кой и защо да го правя? Защо да си слагам тази "маска"? А да не говорим за контури, нарисувани вежди и какво ли не. Вече всяко момиче, което видя е с плътни, симетрични вежди.. Пудри, лайна...
Състарени в желанието си да бъдат "перфектни".
Красотата за мен не е симетрия. Винаги съм получавала мъжко внимание без да го търся с макиажи или секси дрешки. Слагам си само спирала през деня, а вечерният ми грим се състои от спирала, черен молив и очна линия. Често съм чувала израза "ами като ходя на бар се гримирам много иначе през деня - не". И пак се чудя защо е нужно като се излиза вечер непременно да си сложила от всичко на лицето. И не, че не мога да си позволя разни скъпи гримове или да посетя гримьор, но така се харесвам. Приятелят ми винаги ми казва, че "толкова много ме гледали всички" не само заради, например, че имам хубаво тяло, а заради естествената ми красота, която знам как да използвам и да не загрозявам. Хах, като прочета предното изречение и си казвам "звуча като мега надутата", но имам предвид, че виждам наистина хубави момичета, които за жалост с тези вежди, пудри и очни линии до ушите не мязат на нищо. Но това е мое мнение. Сигурна съм, че има много мъже, които харесват това.. това е вървежното днешно време. Както вече и пълни момичета, отпуснати, но без да им пука са с мега къси панталонки и всякакви такива неща. Хубав ден!!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 5bf0e6e71a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Хубавата жена е най привлекателна когато е естествена. Наложи ли се да се тонингова, значи нещо прикрива. Няма по отвратително нещо, да си си легнал с гримирана жена, а сутринта да я видиш разгримирана. Може да изпаднеш в шок. Аз предпочитам натуралните, те са най истински. Същото е и за силикона. Ако искам големи но изкуствени цици, ще си напълня две найлонови торби с вода и ще си ги стискам и смуча, но кефа ще е нулев. Същото е и със силикона, мачкаш нещо пихтиесто и изкуствено. По добре малки но натурални.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: dc04534278
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Едно момиче задължително трябва да си слага червило и лак за нокти, както и да си пусне малко маникюр. Фон дио тена е много грозно нещо и пудри тем подобни. Много обичам сочни устни. Обаче, ако момичето има жълти зъби цвета трябва да е различен от червен. Парфюма е задължителен

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: ae024716bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   начи приятелят ми не обича грима и гримираните коври, но пък като ходим на ресторант, опера или някое събитие винаги се радва като се наклепам. иначе няма особени функциии... та нали като му се отъркам в брадата всичко ще остане по нея. с червило не мога да го целувам :D въобще патова ситуация.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: dc29ec86a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Аз съм момиче и пак не мога да разбера какъв е смисълът да си сложиш 10 продукта, за да изглеждаш "естествено" и ежедневно!? Пълна загуба на време.

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: be982546ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Гримът е приятел на скочибрата, на кощрамбата, на джофрата и на грозострела, а не на жената.
Няма по-хубаво и по-чисто от естествения вид и красота.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 8063b92499
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   На 29 съм и никога не съм се гримирала, освен когато криех пресни белези от шарка. Досега само от баща ми съм получавала упреци. Другите мъже или са ме хвалели, или въобще не са ми обръщали внимание дали съм намазана или не. В повечето случаи само жените заглеждат тези неща у други жени.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: b898fdd7f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   На 28 съм. Гримът е като прическата и обиците, задължителен е за всяко същество, което иска да се нарича "жена". Изобщо няма какво да се обсъжда "за или против".

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: d862c37424
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Не съм мъж, жена съм. Всичко е строго индивидуално. Зависи какъв е гримът, как е поставен, колко е количеството, дали конкретните цветове отиват на лицето, на което са поставени и т. н. Другото е, че всеки мъж има различни предпочитания.

Ето едно приятно предложение за грим
https://www.youtube.com/watch?v=iqW21g35Ing

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 8688a75436
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Н. 14, кой казва, че гримът е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН за всяко същество, което иска да се нарече жена? Нима щом не се гримирам, не съм жена? Може би и бабите ни, и пра-бабите ни, не са били жени, защото не са се гримирали? Това е абсурдно.

Аз нямам нищо против грима. Уважавам избора на всяка жена да се гримира или да не се. Жените не са задължени да изглеждат по определен начин. Още по-малко пък да си пуска маникюр, да се лакира и да се червисва, само защото така му харесва на Н. 9. На мъжете не им трябват десетки козметични продукти, с които да се цапотят, за да изглеждат добре. Защо на жените да са им нужни? Красивите жени, са си красиви и естествени. Природата ни е създала съвършени в нашите несъвършенства, и това на мен ми харесва. Не упреквам жените, които се гримират, но моля и те да не упрекват тези, които не се. Разбира се, за някое специално събитие, ще се гримирам, но семпло. Защо да го правя, обаче, и в ежедневието? Който ме харесва, ме харесва и без грим. Още повече, че мъжът до мен ме харесва такава, каквато съм. Много по-задължително е да спазваш добра хигиена, да си спретната и да ухаеш на чисто, да бъдеш приветлива, поне според мен.

Depravity

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 164ab8d411
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Номер 6, ти пък къде видя, че второто момиче е пъпчасало, като това, което мога да видя е, че кожата и е идеална под грима...? ! Заради такива хора, жените се клепат, все нещо ви пречи. Аз пък казвам - преди да погледнете лицето, опознайте сърцето!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker