Блокиран - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121570)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Блокиран
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 2594 пъти
Аз съм мъж, гей под прикритие, запознах се наскоро с един колега дето много харесвах. Говорихме си нормално с него, не съм му казвал какъв съм, но му написах едно странно съобщение във ФБ, в което май му намеквам че го харесвам. В смисъл написал съм го по начин, който май е многозначителен... Не ми е отговорил на съобщеннието 2 дена. Днес отидох на работа и напуснах, по други причини. Но го срещнах в коридора, казах му здрасти, напускам днес, сигурно няма да се видим, да ти пиша ли у ФБ.... И никакъв отговор и реакция - нито здрасти, нито усмивка(той обикновено е мн усмихнат), нито да пиши ми, нищо... и замина.... а аз в шок кво стана кво.
После се прибрах, гледам ФБ - у приятели го няма, в търсачката не излиза, в съобщенения профила му е с черни букви и не може да се цъкне. В общи приятели не ми излиза, но като вляза от другия си профил веднаго го намирам.... очевидно ме е блокирал, нямам му телефона да го питам.
И за кво заради някакво тъпо двусмислено съобщение. Без да говорим ей така, щрак блокирай и сбогом. Ама какво е туй нещо, много мразя като не искат хората да говорят ако има някакъв проблем, да изгладим недоразуменията и неразбраните смисли на думите. Недиалогичността и нежеланието за комуникация ме изкарва от нерви, а като се сърдят някои хора и не ти казват за кво се сърдят, направо полудявам. Аз да не съм в главата ти бе, че да знам за кво се сърдиш... Ужас... Хора говорете си, не се блокирайте, нали все пак сме разумни същества...
И като ме пита някой защо не си говорим, кво да кажа: Ами незнам, не ми е казал, просто ме блокира и толкова....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: 051c4edc45
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Aми то е ясно защо се сърди. Уважи нежеланието му да общува с теб. Поискал си повече от приятелство, а човекът е хетеросексуален. Твоя работа е дали ще се аутнеш или не, но трябва да живееш с факта, че 90 % от хората навън сме хетеро. Ако искаш връзка с мъж, който има твоята ориентация ще трябва да ходиш на специалните места за гей хора, да търсиш групи за това в мрежата и така нататък.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 3b226c893f
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ама ти сериозно ли бе човек. Той много отдавна е разбрал, че си гей. Не иска да има нищо общо с теб. Няма недоразумение, просто господина не иска да се занимаваш с него. Забрави за това и не го тормози.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 872f978b35
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Е кво... човекът ти е бил просто приятел, а ти си искал нещо повече от него. Той не е предполагал какъв си, що си и тн. Когато си му го написал.... едва ли е очаквал това от теб. И аз бих те блокирал - няма какво да се сърдиш

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 9f82b28ac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не ми се вижда толкова странно. Има доста хора, които са си хомофоби и им е супер неловко някой от същия пол дори да им намекне за интерес. Не знам аз как бих реагирал, може би не чак да те блокирам, но ще ми е супер странно. А е по-лесно да избягваш някого, вместо да се обяснявате. Обикновено когато поканя момиче да излезем, тя ми дава номера или фейсбука си и после, ако няма интерес, проссто не отговаря. Рядко са ме рязали директно. Така че предполагам, че случаят е подобен. Само с тази разлика, че различната ти сексуална ориентация може би го кара да се чувства още по-неловко.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 8ada201f8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Здравей. За съжаление повечето българи не приемат различните. Ако наистина го харесваш, те съветвам от другия си профил да му пишеш, питай го защо те е блокирал. Ако той не отвърне на чувствата ти, тогава няма смисъл да се бориш за него. Не му казвай какъв си, просто го питай защо те е блокирал и му предложи отново да станете приятели и да се видите някъде. :) Ако твърдо откаже, тогава не си струва да опитваш.
Желая ти успех!

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 6218dc6a10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Човекът може да му е некомфортно в твоето присъствие, игнорирането си е правилен подход. Не е най-гладката постъпка, но не мисля, че е и нецивилна - по-добре от псуване и физическа саморазправа. Според мен е ясен знак да го оставиш на мира и да се отдръпнеш. Никой не ти е длъжен да ти се обяснява, както и ти не си длъжен да се обясняваш на другите за дадена постъпка.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 057d8f0bbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Така е уви да си обратен е трудно едно приятелството може да се превърне в нещо повече и това не е хубаво

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 641ac4ae7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   С приказки не стават нещата, когато няма мисъл. Какво не ти е ясно, какво има да ти се обяснява, щом на случаен читател, като мен, му стана ясно - не иска да се занимава с теб. Такива, като теб, които не разбират от невербални знаци и продължават да досаждат, също дразнят и си просят омраза. Ако още нещо не ти е ясно - питай. Иначе нямам нищо против гейовете, ако не ми се бутат насила, даже бих тръгнал с някой, ако не никоя жена не ме иска. :)

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: f61eafa798
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ти сам си виновен. Защо пишеш на хетеросексуално момче намеци, като ти си гей? Разбира се, че ще го отблъсне това не е момиче да го приеме полека.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 5efb5e6703
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Явно не искат хомосексуален приятел, за да не си създава мисли и съмнения в главата. Зависи и колко сте били близки. В случая е "отскоро", говорили сте си вероятно за изцяло колегиални неща и изведнъж си му плеснал някакво съобщение. Шокирал се е и избягал, иначе е вярно малко тъпа постъпка.

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 500ae09011
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Кво се правиш на ощипана мома? Колегата ти не е гей и се е уплашил от това, че го сваляш. Многозначните съобщения се разбират само по един начин. И не се измъквай с това, че искаш да продължите да си пишете само като приятели, ясно е кво искаш.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 7226e413f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Какво фоби? Аз пък нямам нищо против гейовете ама като някои от тях са толко нахални че ако не ги нагрубиш не се разбират!
Аз 10 пъти му казвам че се интересувам само от жени, а той продължава - "ама що не пробваме", "ама дай да ти го лапна", "ама айде да ми го сложиш" и как да му обясна че не става? !?
Как да го накарам да ме остави на мира освен да го напсувам и блокирам? То от дума не разбира!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 5e2ffdd79e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   На мястото на колегата ти и аз бих постъпил така без абсолютно никакви обяснения. Не съм хомофоб и нямам никакви проблеми с хората с различна сексуална ориентация, обаче винаги много са ме дразнили такива намеци когато са лично към мен. Приеми че повечето хетеросексуални мъже биха те отрязали директно, а когато въпросния човек те е възприемал като приятел и очевидно не е подозирал за твоята ориентация, това което си му написал е било абсолютен шок за него. Просто не му пиши повече и не го търси този човек, защото може и по - грубо да се отнесе. Моят съвет е не се занимавай с хетеросексуални, а си търси партньори във вашите си среди.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 9f82b28ac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   От номер 4 - не мисля, че е проблем хетеро и гей да са приятели, стига отношенията да са наистина приятелски и никой да не закача никого. Както може да има приятелство между мъж и жена, когато няма привличане. В приятелството ми с жени, ако не се харесваме сексуално, всичко е ОК. Ако някой е навит на някого - или свършваме в леглото, или няма взаимност от другата сстрана и става неловко. В случая няма как да има взаимност, поради хетеросексуалната ориентация на твоя приятел. Иначе и аз имам приятел гей, не ми пречи това, но трябва да кажа, че никога не ме е задявал, не ми е давал дори намеци. Пием си бирата, говорим си за футбол, коли, политика, дори и за жени (не е съвсем гей мисля). А и да си го кажем честно - след като този твой колега те привлича, няма как да сте само приятели, а няма как и да сте нещо повече. Остави го и си върви по пътя. Намери си половинка с твоята сексуална ориентация и приятели, към които не изпитваш влечение.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: bedd466a46
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Проблемът възниква от това, че на хетеросексуалните се внушава да бъдат мили и добри с хомосексуалните. Последните пък мислят, че могат да бъдат с всеки само защото се насажда турпимост към хомосексуалните. Или преведено на по-друг език някоя мадама може и да не ми пуска, но понеже аз съм по-специален от другите сега ще урева света, че тя ми е отказала.
Да не говорим, че тук става въпрос за различна сексуална ориентация между двама човека.
Търпимостта не значи, че можеш да бъдеш с когото си искаш. Това означава, че другите понасят твоята друга ориентация, но не я споделят физически и психически. Докосването до мъж ме отвращава ужасно и никаква мисъл за търпимост не може да ме накара да го преодолея. Моята търпимост към теб не означава, че можеш да ме чукаш. Това трябва да е ясно на всички хомосексуалисти.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 4bb854b926
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Добре бе човече, хем си гей, хем си под прикритие. Това за какво. Като си гей - бъди си гей, не заблуждавай околните. Няма нищо лошо и срамно да си гей. Става лошо и срамно като лъжеш хората около себе си и се правиш на хетеро, след като не си. Съжалявам, че съм така директна, знам, че ще е трудно, но няма как да си щастлив, ако не се приемеш какъвто си и не си напълно наясно, както и хората около теб. Обратното поведение, сам виждаш до какво води. Успех и дано намериш каквото търсиш, но бъди честен и ще получиш същото.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 16d64808e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Аз съм мъж на 30 и няколко пъти съм изпадал в подобни ситуации. Първо в сайт за запознанства ми писа някакъв гей. Първо просто не му отговорих. После ми писа да ти го засмуча и т. н. и го блокирах. Какво да му наппиша? Да го псувам ли? Наживо ми се случи също. Уж познати, купон и изведнъж усещам ръка на задника си, мъжка ръка, е, плеснах го. Виж сега, приеми го така - през погледа на ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИТЕ мъже гей любовта и гей мъжете са гнусно нещо. Не искам да те обидя, но аз не мога да си представя по-гнусно нещо в сексуален и чисто любовен план, а когато някой ме възприема като обект на сексуални и любовни гей желания - дори ме обижда и дразни адски много. Защо се занимаваш със хетеросексуални мъже в крайна сметка?

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 64e4582f57
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Така. Мнението на момиче: първо: като си 'прикрит' гей, не мога да разбера това ли ти е покритието. Второ: момчето ако не е гей, явно му е станало доста неловко и не знам защо се очудваш, че те е блокирал 'у фейса'. Следващия път поне се увери, че човекът срещу теб е със същата сексуална ориентация и тогава си разкривай покритието. Българите сме народ, който види ли някой различен и веднага го дискриминира, за това е най-добре да не се разкриваш пред всеки. Пожелавам ти много разум и късмет и да си намериш някого, който си заслужава.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 9ee281e3fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Само аз ли си мисля, че да те блокират без обяснения е доста грубо и неуважително? !? ! какво пречи да му кажеш съвсем нормално какво мислиш, какви са ти намеренията? Мълченето доста често е по лошо от най лошата дума... Няма да ти падне устата, да кажеш, не си падам, или това не е за мен...

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: b7960d188b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   от автора: абе хора, как четете и мислите, но изкарвате нещата от контекста и пишете общи приказки и теории...

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 3f302fbb14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Значи и аз съм хетеросексуален, но ако попадна на такъв като теб и аз бих те блокирал, много ясно, че човека не иска да го занимаваш, Нямам нищо против гейовете, приятни хора са, но нека да не се прекалява. Човека си търси жена а ти къде си тръгнал да му пишеш, след като те е блокирал.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker