Омръзна ми от живота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Омръзна ми от живота
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 2829 пъти
Здравейте!
Пиша тук защото ми омръзна от всичко и всички.
На 14 съм и съжалявам че съм се родила. За да ме разберете както трябва ще започна всичко от начало. Когато бях на 3 майка ми и баща ми ме оставиха на грижите на баба и дядо заедно с брат ми който беше на 6. Те работеха в чужбина 10 години. През всичките тези години аз винаги си мечтаех да се приберат родителите ми и да сме заедно цялото семейство. Аз не съм свикнала с нито един от двамата. От всички най-много обичах брат си защото само той ме разбираше. Сега обаче когато сме всички заедно аз не мога да понасям нито един от тях. И тримата са толкова противни, злобни и непоносими че искам колкото мога повече време да прекарвам в училище че да не ги виждам. Брат ми е отвратителен гадняр който само ме командва и ме прави на негова прислужница мразя го. Майка ми е най-голямата далаверджийка и пияница която познавам и нея мразя. Баща ми е най-голямата пияница и него мразя. Хващала съм ги и двамата как си изневеряват и съм си мълчала. От всички мои приятели аз съм най-задръстената.. никога не излизам постоянно чистя, готвя правя каквото и който ми каже. Никога не мога да поискам нещо защото няма да го получа. Отличничка съм в училище не им създавам проблеми и пак не са доволни. Брат ми който е пълен двойката и пуши и не ходи на училище и си прави каквото иска получава всичко което каже.. дайте ми съвет да се разбера с тях защото бе издържам просто ще се самоубия вече!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: bf621ec542
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

1.   Ами започнала си да им изпълняваш желанията, както ти казваш. Просто спри. Намери себе си. Ако не ти се готви, не готви. Ако не ти се чисти, не чисти. Прави каквото ти се прави, а не каквото те смятат, че ти се прави.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 61b3460f62
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами има ли как всичко това да го разкажеш на баба и дядо и да се върнеш да живееш при тях, поне докато станеш студентка...
Иначе не знам какво да те съветвам.
Вашите наистина са ужасни хора и не е трябвало да правят деца - просто не стават за родители.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f0b298f3ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Мило дете живота е пълен с прекрасни неща,това което правиш е много поздравително бъди най-добрата в у-ще ,не се отказвай това е шан са ти за успех бъди сигурна ,това че живееш с баба и дядо не е ужасният вариянт -напротив при това което казваш за родителите ти си е направо късмет който нямат мнаго в твоето положение!Не се отказвай от труда и учението те са твоя ключ за бъдещето Ще успееш силата е в теб не се отчайвай твоето усърдие ще бъде възнаградено повярвай!!!УСПЕХ -живото е хубав мъкар и труден!!!
ж48

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f0b298f3ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мило дете живота е пълен с прекрасни неща, това което правиш е много поздравително бъди най-добрата в у-ще, не се отказвай това е шанса ти за успех бъди сигурна, това че живееш с баба и дядо не е ужасният вариянт -напротив при това което казваш за родителите ти си е направо късмет, който нямат много в твоето положение! Не се отказвай от труда и учението те са твоят ключ за бъдещето! Ще успееш силата е в теб не се отчайвай твоето усърдие ще бъде възнаградено повярвай!!! УСПЕХ -живото е хубав мъкар и труден!!!
ж48

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 7a83063b2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Миличка, много деца са в това положение-родителите в чубнина изкарват пари. Ти си късметлийка, че имаш баба и дядо, които да те гледат.
Аз съм растла по време на социализма, но и при мен беше така. Баща ми аботеше по разпределение в друг град и си идваше само в неделя. За мен беше чужд човек и така и не изградихме емоционална връзка с него. Ммайка ми пък даваше нощни дежурства, за да печели повече пари и денем спеше. Мен ме е отгледала баба и аз много я обичах.
Мисълта ми е, че на много хора се случват тези неща.
Ти, обаче, спри да угаждаш на всички и нищо да не искаш. Така ще свикнеш и после като се ожениш животът ти ще е тежък и децата ти ще страдат. Като брат ти илинякой ти каже да свършиш нещо, им отговори, че имаш контролно утре и се готвиш занего. От майка си и баща си започно да искаш малки неща-които знаеш, че няма да откажат. Е, филия хляб, примерно:)) така лека полека и ти ще свикнвш да искаш и те ще свикнат да дават.
Нещата са в твоите ръце. В никое семейство не е идеално. Спри да мечтаеш и действай.
Успех!

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 5161a70354
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Много гадно! Обаче пък има нещо хубаво. След 4 години ще можеш да се махнеш от там! Да, знам, че това не те успокоява много в момента... обаче всъщност има още едно хубаво нещо. Сега, докато повечето ти съученици се мотаят безцелно на горе на долу, ти се учиш да се справяш сама с проблемите си и един ден ще ти е много по-лесно, отколкото на разните разглезени синчета и дъщерички, чийто родители са правили всичко вместо тях. Не случайно едни от най-успешните хора са имали кошмарно детство! Това ги е направило по-силни и по-способни от останалите. Така, че колкото и да ти е трудно, погледни на нещата от този ъгъл. Един ден ще се махнеш от там и ще имаш цялата свобода на света да постигнеш всичко, което си пожелаеш! А до тогава, ами учи си добре (правиш го за себе си, а не за тях), намери си някое занимание, което те развлича и ти е приятно и ще видиш как тия 4 години ще минат бързо. Горе главата! И по-страшно има.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 61b3460f62
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   " Е, филия хляб, примерно:))" - абее, те са длъжни да й дават филии хляб, дори и да не ги иска. Не се излагай с такива тъпи изказвания 5ти номер, че чак и се усмихваш... ужас.

Искай толкова колкото получава брат ти авторке!
И без това ти си отличничката, а той е двойкаджията - би трябвало ти да получаваш повече неща от него.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 7a83063b2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Към7 шегувам се за филията хляб, бе човек. Важното е момичето да се научи да иска за себе си. Както и да постявя граници докъдето могат другите да я действат.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 6fefd7f052
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   Дете та ти вече си научила толкова много от живота, не ги мрази, това е лошо за теб, учи, колкото се може повече, учи езици. Един ден и това ще е съвмесм скоро, само след няколко години ще имаш свой живот, това че си научила толкова много неща, ще ти е само то полза. пази си нервите и здравето, брат ти е тръгнал по своя път, ясно е какъв е той, не съсипвай себе си. Ще имаш хубаво бъдеще, като те ошамари от рано живота ставаш човек един ден. Минал съм през това нещо и сега като се обърна назад, виждам колко много тези проблеми са ми помогнали да постигна това, което съм в момента.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 3ee45c326d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ахахах, филия хляб! Защо не една филия с хляб направо? В тоя форум хората издивяват и почват да говорят някакви странни неща.

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 9b9c49e7d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Веднъж реших да се самоубия... и аз имах много проблеми в семейството и отделно нямах приятели, личн живот, подиграваха ми се, че съм дебела, задръстена, странна. Наричаха ме, , Грозил", , , Лудата крава", , , Психоболната", , , Кобилата"... Някъде по това време реших да скоча. Излязох на парапетна на терасата и погледнах надолу. Почти се бях пуснала. В един момент нещо се случи и реших да вдигна глава. Небето беше кристално синьо, прелетя един гълъб и нещо в мен се пречупи. Не можех да ги оставя да победят! Животът си беше мой и бях достатъчно луда да повярвам, че мога да оцелея. Минаха години и съвсем скоро в самолета си споминих за тази случка. Прибирахме се от ваканция с приятеля ми-най-добрия човек който познавам. Изгониха ме от нас, когато бях на 18 години, но аз така или иначе щях да напусна... започнах от нулата. Буквално. Взимах наркотици, пиех, ходех с двайсет години по-стар мъж и живота ми беше тотален провал. Тогава срещнах това момче и заради него промених живота си-в един момент започнах да планирам бъдещето, а до тогава винаги бях живяла ден за ден! Летяхме един до друг в самолета прибирайке се от ексурзия до място което мечтаех да посетя от малка и осъзнах, че имам всичко което винаги съм искала, дори много повече... Това се случи, защото един ден се осмелих да погледна нагоре и да събера сили да се опитам да се боря.
Поянкога трябва да излезеш от коловоза, да забравиш на къде вървят другите и да поемеш по собствения си път. Някой пътища са правилни, други са грешни, но е по-добре да имаш цял един живот пред себе си, за да бъркаш и да се поправяш от колкото само един гроб от който няма път назад. Докато си жива винаги ще има надежда и винаги ще има изход. Не пропилявай шанса си да сбъднеш мечтите си! Аз не съм била отличничка, бях от най-лошите момичета с които добрите деца не говорят... щом аз намерих своя път и ти можеш.
Не искам да те плаша(всъщност точно това искам), но често дори самоубийствата не завършват добре... преди години пред нас един мъж скочи от втория етаж и умря, а има толкова хора опитвали се да умрат със скокова, куршуми, отрова и какво ли не, които са завършвали като инвалиди или с болезнени травми.
Ако, искаш съвет от препатил човек... направи си списък с нещата които искаш да постигнеш в живота. Размърдай си задника и работи за тях! Няма да стане утре, но ще стане един ден. Трудно е, но прояви инат и не се отказвай.
Аз вярвам в теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker