Перченето на хората във фейсбук - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Перченето на хората във фейсбук
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 1302 пъти
Скоро си направих профил във Facebook. Не подозирах колко са се променили нещата там откакто последно го ползвах, преди 7 години, мисля. Качих си само 1 профилна снимка и заключих целия профил, добавих 10 – 15 човека в приятели, засега. Това, което ме озадачи е семейна двойка, която миналата година сключи брак. На ергенското парти младоженеца цяла вечер питал къде са „танцьорките“ и искал да си тръгва с една от тях. Говорили за други жени постоянно и мъжа ми се прибра много разочарован от компанията и ценностите им. Много набързо скалъпиха сватбата и малко преди нея си излезе, че тя е бременна. Роди им се детето и сега постоянно се публикуват снимки, пише се на профила колко се обичат, честитят си празници там, въпреки че живеят заедно и след като са си честитили у дома е излишно да се пише и там. Всичко това ми е като някаква поза „вижте ме колко съм щастлив/а“. Друга дама, пък, която не е в списъка ми в приятели, но забелязах, че също много се хвалеше, впоследствие се разведе и започна да ходи на фитнес, има малко момче на 3г., постоянно си качва снимки по клин надупена и цялата се е нашарила в татуси и се закача с мъжете, които и пишат под снимките. Изобщо всеки се прави на това, което не е. Колеги пък от университета, ме добавиха, но никой не ми драсна нито един ред, а само следят какви снимки имам и какво съм публикувала на стената си – естествено нищо, защото ми е странно да споделям така личния си живот. Дори ми е странно, че фигурирам там, защото обикновено с мъжа ми се забавляваме заедно и си ходим на разходки и не обичаме тази показност. Това ли е наистина Facebook или е просто злощастен опит с хората, които съм добавила и обкръжението ми? Иначе не ми трябва за нищо, отдавна завърших университет, работа имам, не ми трябва за свързване с никого, по – скоро го направих от интерес, скука и ми беше интересно кой ще се поинтересува от мен, но засега никой.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: e24495124d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много си зле. Ти ква си да им държиш сметка кво качват и дали се хвалят. Хората са щастливи и си качват, Фейсбук е за тва. Най-после да има малко радост в тоя скапан свят и ше са появи една дърта клюкарка да пише по сайтовете кой кво качвал. Гледай си работата и не занимавай хората с глупости! Личи си, че нямаш личен живот.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: a7888bf5a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Голяма позьорщина е този сайт. Интересното е, че там опознах много от хората, които имах за едни, а се оказаха други. Хора, които смятах за супер положително настроени към всичко и всеки, се оказаха много тъжни, нервни и негативни като цяло. Хора, които имах за земни, се оказаха позьори - постоянно качват снимки от пътувания, на нови придобивки, от заведения. В същото време, като сме ходили заедно да пием по една бира, са се стискали за по 2-3 лева. Аз също пътувам много, но самата мисъл да се показвам пред 200 човека ме кара да се чувствам гнусно, а да си снимам новите придобивки е просто нелепо.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 7027338ea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Истинското предназначение вече на Фейсбук е станало точно за фукане както сама си видяла. Аз съм студентка и при мен е още по-зле. Всеки качва снимки от различни дискотеки с все по-скъп алкохол. по-нови и маркови дрехи. Кой ще се се снима с по-скъпа кола е надпреварване номер едно. Ако имаш обикновени снимки значи не си никоя. Нямаш интерес живот и никой не се интересува от тебе. Добавиш ли си хиляда човек. качиш ли снимка зад волана на скъпа кола и пред марков магазин на токчета ти гарантирам едно 150 харесвания от хората. Главната цел е точно тази. Да се надмогвате в интернет. Или си махаш профила или показваш възможно най-интересен живот. Аз лично карам приятелките ми всеки ден да ме снимат с мои нови различни дрехи. за да качвам винаги неща. От дискотеки качваме снимки. Такова е положението. Не е само при теб.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 66be9df057
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Защо толкова ти пука, че си честитят по фейса? Може мъжа й да е на работа и тя да иска да му го напише по фейса, голяма работа. По принцип има доста фукане по фейса, но и в реалния не-интернетски живот също има много фукане. Аз не се фукам по фейса, общувам си (рядко) в него като цяло, и като го правя си общувам с приятели или познати.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 13a87e9d70
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 1 , ако иска да знаеш точно хората, които нямат личен живот гледат да се фукат на другите в Интернет за да избият комплексите си! Ало истинският живот е навън не в социалните мрежи!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker