Какво правите в кофти дните? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какво правите в кофти дните?
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 1607 пъти
Здравейте на всички! Днес ми е толкова лош ден или поне така мисля, че това ме накара да пиша тук. Имате ли дни, в които толкова нищо не ви се получава, съвсем никой не ви търси и се чувствате толкова самотни и беззащитни. Мъж съм и днес ми е толкова нелеп ден, просто искам да отмине, но не знам дали и утрешния ден няма да е такъв. Вие как се успокоявате, когато всичко тръгне надолу?
Днес ме събудиха в 7 сутринта, спряха ми сметката за телефона(300+лв), никой не ме е търсил, даже и нашите. Вчера се подстригах и така криво ме направиха, че ме е срам да изляза от нас. Оправях си косата над час и нищо не излезе. Викам - Ок, малко да изляза може да се поуспокоя. Търся приятели да се видим, те всички са нанякъде, заети. След три дни съм на интервю, а ме е срам даже да изляза да си купя храна до магазина. Може би ако стоя вкъщи ще мине по-добре дена, ама... крашна ми фотошопа 2 пъти в много важни моменти. Времето е хубаво бих излязъл и сам, ама тая коса... нямате си и представа. И започнах да си мисля някакви неща, изгледах и един филм дето май не беше много по случая. Сдухах адски много и сега се чувствам най-самотният у глупав човек.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 63ab5fa7c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, щом си момче проблема с косата не е толкова страшен. Просто се подстрижи 1 номер ..ли как се наричаше - абе със супер къса коса 1см дето и ще изглеждаш нормално.

Иначе аз като имам кофти ден също гледам да си сваля някое филмче от замунда, ама задължително нещо позитивно, поне задължително с положителен край (не всеки път ми е до комедии разбира се)

Гледай сега да не си мислиш толкова за другите неща, за да може да си свеж за интервюто ..и успех там :)

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 0e1d3489df
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Денят му бил лош, щото прическата му не била хубава, ахахаха. Много свободно време имаш

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 4c43dc39bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Твърде много мислиш над нещата.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 27cc748d88
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Косата ще израсте. А в кофти дните аз просто си стоя вкъщи и гледам любим филм или сериал. Или просто спя.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 48c6f07bbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Докато ми публикуват отговора вече ще ти е минало :Д Иначе внимавай с този телефон !

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 44a1eab708
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Просто излез навън и бъди активен, много е вредно човек да се затваря вкъщи и да върти в главата си разни екзистенциални въпроси и да се невротизира. Излизаш, тичаш 1 час в парка, разхождаш се по улиците, обикаляш магазините, библиотеките, срещи с приятели и пр... Ако имаш финансови възможности вариантите за оползотворяване на свободното време са безброй много.

И какво толкова ти е на косата? Нямаш ли шапки? !?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 5c64dafc15
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И аз в момента се чувствам по същия начин,сякаш дори да изчезнеш, никой няма и да забележи.Много познато чувство.Вчера мислих да излезна вечерта сама,някъде на разходка.Тази самота просто ме побърква.Но все пак вярвам,че ще дойдат и хубави дни!Вярвай и ти! :)))
Ж,23

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 1f0f458619
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Човек сам си твори реалността. Външното което те заобикаля е точно копие на самия теб, защото подобното привлича подобното погледнато от малко по-високо.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 60699e3016
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На мен когато денят ми минава лошо, просто не правя нищо по въпроса и чакам да отмине, най-често гледам нещо на телефона, но общо взето чакам да отмине деня

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 436b1ba583
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз бях същия по едно време. Изгледай филма тайната, прочети книгата подсъзнанието може всичко, поразрови се в нета за закона на приличането и започвай да действаш. Първо ще си кажеш че това е пълна простотия, после ше се надъхаш, после ше видиш че не е толко лесно и ще си лажеш че пак е простотия и накрая ако проявиш характер и постоянство ще промениш живота си към по добро. Успех!!!!

 
  ...

...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: c181d5f836
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не е нужно да се притесняваш за външния си вид толкова. Хората си имат своите проблеми и комплекси и нямат време да съдят другите. Единствените, които биха го направили или дори забелязали, са някои деца, тийнейджъри и хора без живот. Аз се бях обръснала нула номер преди няколко месеца и главата ми се оказа леко деформирана и цялата в рани, сега още има да расте и преминава от awkward stage в awkward stage. И мен ме беше срам да излизам, особено след като съм жена и е много рядко срещано. "Другите" не са толкова лоши или различни, колкото си мислиш - и те са хора като теб, и те имат неща, за които ги е срам, и тях ги боли, когато ги наранят. Егоисти сме си по природа и сме твърде обсебени от себе си, за да забележим проблемите в другия.
Не давай на една коса да направи деня ти тъжен и самотен.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: ce087641b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Хахахаха, първо, така разказана, тази история ме разсмя искрено. Според мен просто си станал в смотано настроение и оттам всичко ти се струва смотано. Просто не отдавай такова значение на подобни глупости. Косата ще порасне за няма и месец, пък и като не ти харесва - винаги можеш да я направиш първи номер, примерно. Относно сметката - ти с президента ли говориш толкова? А за това, че вашите не са ти звънели - вероятно са заети хора и нямат това време да въртят по 300 лв на телефона, приятелите ти също. Недей да преувеличаваш просто. Живей си живота, излизай сам, ако няма с кого, разхождай се, дишай въздух и т'ва е.

Момиче на 20

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 6de949967c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   От Автора:
Не смятах, че изобщо има нужда да отговарям на коментарите ви, тъй като повечето сте ми дали добри идеи, докато обаче не стигнах до последния... И така и така ще пиша, ще отговоря на повече от един човека.
Първи номер не ми стои. Нямам шапка, топло е. Косата е важна за мен. Искам да изглеждам добре, грижа се за външия си вид. Ж23- Дай малко по-позитивно, ти си по- отчаяна и от мен. Я се бори малко! За отражението на реалността съм съгласен, звучи нарцистично но е така. Изгледай "цайтгайст", има и други подобни(но в дълбокия интернет) Ще научиш, че не всичко е така поетично, както е представено в "тайната". Всеки сам избира дали да бъде позитивен и да отделя внимание на тези неща, сам движи и подрежда ежедневието(вселената си), но все пак не бива да забравяме за господата, дето седят на сянка, опитващи да си играят с физиката и биологията, така както природата не е експериментирала. Та колкото и да сме свободни в главите си, чисто и просто физически сме затворници на тази планета.

До момата от последния ред, аз също съм на 20 години и малко ме учудва приказката ти. Пиши малко по- така, не ти отива на годините т'ва писане. Сега му е времето да си представителна(било то под всякаква форма). А какви сметки въртя, ами въртя си. Най-близките ми хора са в чужбина.

П. П.
Денят отмина и се чувствам по-добре. Косата ми е все така гадна, явно няма да ме вземат на работа. Това обаче ше оставя да реши господин мениджъра на офиса... съвсем щях да забравя, госпожице(момичето на 20), ако все пак се върнете на тази тема някога... Моля, излизайте по-рядко по чалготеки вечер, там нови думи не се учат, но пък книгите си остават добра алтернатива.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: f4b6f494d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Номер 11, той Е тъпотия! Да това за привличането е вярно, но като цяло един куп глупости казват, наред с верните неща. Гледал съм го над 10 пъти, в началото и аз се вързах на тези глупости. И общо взето повтарят едни и същи неща. Този филм трябва да го гледаш с много критична преценка, да отсееш глупостите от истините. Има други по-готини филми, като например " Какво си мислим, че знаем".

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: f4b6f494d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Тренирам

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker