Не ме искат на работа,заради брекетите ми??!? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Не ме искат на работа,заради брекетите ми??!?
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 1125 пъти
Привет,

Имам малко проблемни зъби, не е нещо особено и се забелязва, само когато човек ме погледне по-отблизо и се засмея широко. Носила съм шини, но не ми помогнаха и ги махнах и чак сега, в 12 клас реших да си слагам брекети. Въпреки, че повечето хора не забелязват проблема, мен си ме притеснява и щом имам възможност бих искала да го коригирам. Не ми пука особено и не ме е срам, защото вече почни всички носят някакви апаратчета за коригиране подредбата на зъбите, но проблема е, че те са тийнейджъри, а на мен може да ми повлияе при търсенето на работа и това ме притеснява най-много. До сега съм работила в Макдоналдс на касата, тоест комуникирах по цял ден лице в лице с най-различни хора и нямаше проблем, но сега ще заминавам за София, за да уча и при търсенето на работа може да решат, че с брекетите нямам достатъчно представителен вид и изглеждам несериозно. А без брекети, само когато се усмихна широко се забелязва, че нещо не е наред. Ако тук четат хора, които също са си слагали брекети и същевременно са си търсели работа или пък чете някой работодател-споделете дали брекетите биха намалили шанса ми за дадена работа, за която кандидатствам? Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 587d79f829
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   повечето хора не забелязват проблема, мен си ме притеснява.... дали разбираш, че сама си си внушила. Има хора така топ позиции с брекети и ги носят с години. Просто теб тебе срам и колкото на приказки да казваш, че не ти пука всъщност това не и така. Какво толкова, тръгваш по интервюта и където, каквото стани.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: c071b6d54e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абсурд някой работодател да ти направи проблем, според мен. Моите зъби пък са малко криви и аз така и не си сложих брекети или каквото и да е, а докато бях тийнейджърка супер много се притеснявах от това. Всичко е в твоята глава, просто си в такава възраст. И въпреки всичко ме взеха на работа на рецепция в един от най-големите хотели в София - ти сметни колко са ми попречили зъбите. :) Сега вече като поотраснах даже си ги харесвам и смятам, че ме правят чаровна. Не се притеснявай изобщо!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 4a543273c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз съм си с криви зъби и си работя. Важното е да са здрави. Не виждам проблем у брекетите, че да не те вземат на работа. Е, ако ще си модел на маста за зъби, едва ли, но никой нормален работодател няма да те върне за такова нещо.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker