Съседите ми и ужасът, който чувам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Съседите ми и ужасът, който чувам
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 2308 пъти
Здравейте,
Съседите ми всяка вечер се карат и бият, направо не издържам вече. Баща, син и майката на бащата. Синът, който е на около 30 постоянно е пиян вечерите и през нощта и се чува как бие баба му, но не съм сигурна, тя пищи, крещи, карат се (през повечето време бащата го няма). Когато е там и с него се кара, чуват се чупене на мебели, направо страх ме хваща. На Великден изхвърлил баща си на площадката пред входа гол. Не съм била там, но ми казаха. Направо сърцето ме заболя. Не знам как да помогна на тези хора. Не знам кой за какво е виновен, но е недопустимо този човек да бие баба си и баща си. Хората са бедни, сигурно от това им идват проблемите. Много ме е яд как хората мизеруват, преждевременно застарели, измъчени и на всичкото отгоре и малтретирани. Синът като не е пиян или дрогиран се държи добре, нормален човек, винаги поздравява, но напие ли се става страшно. Не си мислете, че си вра носа в чуждите работи, но им чувам караниците постоянно и се травмирам, става ми много болно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 406d7405b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е, товаа е гледаш го цял живот и накрая, се чудиш...
Няма какво да се направи, ..

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: bcb5d4093d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Полиция.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 5df890fbc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Подай сигнал в полицията.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 15d3315786
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти няма какво да направиш по въпроса и да им спасиш семейството вместо тях.
Ако звъннеш на полицията най много да те разбере и да те набие и теб.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 156d3c182c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Един син или внук се отнася така към роднините си както са го възпитали. 100% тая бабка която ти мислиш за страдаща в момент в който някой скочи да я защитава нападайки внук й тя ще скочи да го защитава.

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 0a24595379
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Обади се на полицията в момент, в който чуваш как той бие баба си. Другият вариант е просто да запишеш това, което чуваш и да го пуснеш в Интернет.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: fbc6ec1ef2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Апартаментът най-вероятно е собственост на бабата или на бащата. С пълно право могат да го изритат от там и да го лишат от наследство.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 6234e1fcb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторката: полиция няма да помогне, ще дойдат веднъж да оправят положението и това е. Следващият път пак ще е същото и не може да се вика полиция всяка вечер. А и щом никой друг от съседите не ги е викал, не искам аз, ако разберат как ще се гледаме после, неудобно ми е. Наистина знам, че бабата има някаква вина, но защо трябва да се разправят чрез бой и викове. Май вярно няма какво да се направи.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 6fec678ce7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Демокрацията ни отне много, но ни даде друго. Ето сега например тези хора имат привилегията да бъдат бити от наркоманизиран и пиян хулиган. Също така имат право да подадат жалба в полицията. Не че някой ще вземе мерки де, но все пак са свободни да го направят. Също така могат когато си поискат, да си купят банани от магазина, стига да имат пари де, въпреки че не е Нова година. Е, ще трябва да не ядат хляб един-два дена, ама карай. Важно е, че им се дава уникална възможност да си гладуват колкото искат.
Поздрави!
СМЕХУРКО

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: fcea243573
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти сигурна ли си, че няма нещо по нередно, за което трябва да съобщиш на полицията? Нарушения на бездарни шофьори и други?? Викаш да им натягат на бедните, нали? Баща му сигуно около 60г. и може да отиде да подаде жалба, ти коя си? Госпожица никоя. Не може да съдиш действията на някой, без да знаеш кви са причините.

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 6ef01c0995
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Авторке, аз имам подобен проблем. Блокът ни е панелен, много се чува. Ако се говори на по висок тон или ако се крещи, все едно са ми в апартамента.
Този отгоре е безработен, през вечер пиян, а с майка ми мислим, че има и психически отклонения. Много често бие жена си и всеки ден й крещи, то това си му е "нормалното" говорене. Такова изродско държание и такива обиди, а тя му е жена.. Също като теб чувам чупене на мебели, писъци, плачене и това по всяко време на денонощието, няма петък, няма събота, може да е 4 сутринта в сряда, но той е надул чалгата, тропа нарочно и крещи, за да не може да спим и ние. Щом той не спи, никой няма.
Знам в какво положение си, отвратително е, а аз страдам от тревога и безспокойство (Anxiety) и всяко едно тропане, тряскане, псувня вик и т. н. ми разхлопва сърцето, травмирам се, притеснявам се, изобщо ме вкарва в ужасно състояние и не мога да направя нищо.
Не съм викала полицията, но знам, че когато им се обадиш да подадеш сигнал ти искат и името и адреса/блока, и когато отидат при него, ще кажат еди кой си подаде сигнал че еди какво си... Затова много внимавай, защото може да си докараш проблеми с този изрод.
Също много често срещано е, когато полицията отиде на адрес заради сигнал за домашно насилие жертвата да защити насилника, да каже че няма такова нещо. Така полицията втори път няма да отиде на този адрес. Така, че много много внимавай...

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: dcb2a4720d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   10 изобщо не се прави на остроумен! Коя е тя ли? А кои са те, че да нарушават спокойствието на околните? След като живеем в общество с други себеподобни, трябва да се съобразяваме в крайна сметка. Още повече като живеят в жилищен блок. Който не може да се съобразява и му се крещи, се да си живее в гората, където няма кой да го слуша.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 70e721900e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   10 - Пич, причинете на са от никакво значение. Домоустройстовто в България, е някаква шега. Бил съм в други държава и там ще те изритата, ако се държиш така. Алкохолици, наркомани, викачи и прочие, не се толерират. Това е твоя дом и трбява да имаш спокойствие, а не някакви човекоподобни да ти скапват психическтото здраве и да не те оставят да спиш. Дори могат да те изритат от собствения ти апартамент. Да, той пак си е твой, но просто ти нямаш право да живееш вече там.
Така трябва да стане и тук.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 37bb088d53
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Номер 11: и при нас е същото, само че съседите са отдолу и наркоманът е много агресивен, нагъл и едър та стават сериозни конфрунтации. Тези хора си го търсят и не си по плюват, ама ние какво сме виновни. И аз от 2 години не съм спал и се скапах психически и физически. Не мога да повярвам, че законите и хората ни са толкова безполезни. Ни жалби, ни нищо не по мага. А жалба всъщност не можеш да пуснеш до колкото, разбрах и е твоята дума срещу тяхната. Трябва да кънти целият квартал, за да се получи нещо.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 9eac254789
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Първо, трябва да мислим логично и аналитично. От една страна, имаме млад мъж на около 30-тина години, който употребява алкохол и наркотици(уж.. ). Второ, предполага се, че лицето проявява насилие срещу вероятно доста възрастната си баба, както и срещу баща си(вероятно). Има наличие на ежедневни скандали. Сега, от друга страна трябва да сме хуманни. Щом това лице употребява алкохол и наркотици, значи има вътрешен проблем.. Има нещо, което го мотивира да приема алкохол и наркотици, има вътрешна болка, трявми и тн. н. От друга страна, поведението му е високорисково-побоища, скандали-което може да доведе до непоправими, фатални последици, което ще е...
Мисълта му е, че трябва да се помисли как това лице да бъде избавено от порочния кръг, в който се е оплело, какъв принос може да имате Вие, но не като съседи, а като хора..
Затворът категорично няма да го превъзпита...
Имате възможност да помогнете на един човек а живее по-добре, но и да предотвратите нещо фатално..
Действайте!

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a0cec566ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Намери някой по здрав приятел да го хване за гърлото тоя и да ми каже в прав текст ако не престане да вдига шум и да ви тормози ще му се случи нещо много лошо! Но да го накара да се насере от шубе. Така ще си осигуриш и спокойствие и ще престанат и побоите. С такива по този начин!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker