Той.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Той..
преди: 7 години, 20 дни, прочетена 1126 пъти
Споделих историята си, но мисля, че се получи някаква грешка при самото добавяне и не получих отговор. Но ще започна отначало. Влюбих се от пръв поглед. Влюбване, в което никога не вярвах и мислех за абсурдно. Бях виждала този мъж два пъти в живота си, но това беше много отдавна и все пак помнех. След известно време, търсене на информация и данни. Установих, че той е родом от града в който живея. Оказа се, че той е много по-голям от мен на години. Разликата ни е около 10 години, а аз съм едва на 15.. влюбена съм доста време вече (ако може да се нарече влюбване). Постоянно се интересувам и търся причини и фактори, които са довели до това "влюбване" Търсих и търсих и попадах най-честно на неща от рода на "кармични връзки", "кармизна любов", "връзка от минал живот". Срещам го навсякъде, може да изляза за 5 минути навън и той винаги е там. Навсякъде, по всяко време се засичаме. Понякога се е случвало да забелязвам и колко странно ме гледа. Известно време беше близък с моята най-добра приятелка.. но за съвсем кратко..
Наистина не мога дори да обясня ситуацията защото е наистина сложна за мен, както и за дори тези които знаят. Освен това, той е сгоден, но дори да не беше.. още по-странното е, че аз не желая връзка с него. Дори да имам възможност, но пък не мога да спра това, което чувствам.. Наистина не знам какво да правя и какво да си мисля.. Възможни ли са тези връзки или е просто "влюбване". Благодаря предварително за отговорите и помощта Ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 18 дни
hash: cd284727ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма кармични връзки и бла-бла!
Дори и в най-големият град, може да срещнеш някого поне 10 пъти, това не означава, че е някакъв знак.
Наблягай над ученето, а мъжа го остави, да е с годеницата си и не ги мисли, тези неща.

 
  ...
преди: 7 години, 18 дни
hash: d90ba6f628
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Идеализираш го. Не се занимавай с него щом е сгоден.

 
  ...
преди: 7 години, 17 дни
hash: 4f371a9866
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Хей, здравей :)
Навярно си човек със силна интуиция.. усещаш, че имате някаква близост, макар и да не е от това ви съществуване. И аз бях в подобна ситуация. На 15 съм, и се запознах с мъж 13 години по-голям от мен.. просто нещо ме дърпаше към него, беше навсякъде, точно, както и ти описваш. Отношенията ни бяха чисто приятелски, и двамата желаехме да имаме нещо повече помежду си, но зареди тази ни разлика дори не сме се докосвали.. нищо повече от прегръдка за чао. Та.. този човек дойде в най-правилния момент от живота ми, макар и възрастта ми. Преди това бях много повърхностна, дори мога да кажа меркантилна, но той ми даде един много добър старт към това да започна да водя съзнателен живот и да помогна на себе си да израстна. Навярно и аз съм допринесла с нещо в живота му, нали винаги е двустранно.. Но аз заминах и оттогава не поддържаме кой знае какви отношения. Ако имаш възможност да се запознаеш с него и да установиш някакви отношения-направи го. Най-вероятно в този етап от живота ти ще останат приятелски, но щом го усещаш по този начин, най-малкото има какво да научиш от него. Не си слагай някакви граници от това, че е сгоден. Ако започнете да общувате, при желание от него той ще ги постави. Единственото, което ще те посъветвам е ти да си наложиш граници спрямо това доколко ще допуснеш този мъж до себе си, спрямо обстоятелствата в твоя живот, защото живеем в общество, в което ще бъдещ осъдена.. знаеш. :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 16 дни
hash: 8910b717c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   № 1 е напълно прав/права, а №3 е в грешка.

Вие малките, как си мислите, че като се запознаете с обвързан/женен мъж, ще притичва до вас, да се запознава и да сте приятели или нещо повече от приятели?
1- Не се занимавай с обвързани/женени мъже! Има много "риби" в морето, не гони това което е недостижимо и което принадлежи на друг.
2- Още си хлапе, което едва навлиза в пубертета, не с любов, а с учене и с полезни неща, трябва да се занимаваш.
3- Има съвпадения, но не и карма! България, като цяло е много малка и е напълно нормално, ако си в някое малко градче, което не е София или Пловдив, да виждаш някой всеки ден, дори да не сте в едни и същи посоки на вървене.
На мен също ми се е случвало, макар че съм в един от двата големи града, които изброих и все пак - "Светът е малък", но това не ознавача нищо, не се "напрягай" с излишни мисли.
4- Постави се на мястото на жената, ако някоя гони гаджето ти, за да се запознае с него и да има контакт, ти как би реагирала?
След като 2-ма души се обичаш, за 3-ти място няма!
"Не прави това което не искаш на теб да направят" запомни го и си помисли.

 
  ...
преди: 7 години, 15 дни
hash: bad5f07160
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Благодаря на всички за отделеното време и за съветите ви. Въпроса е там, че аз не се занимавам с него, нито го "гоня" или подобни неща. Минаваме един покрай друг като напълно непознати. Нито пък имам желание да се запознавам с него. Но слушам съвета на номер 4 и се придържам към това да уча и да не се занимавам с излишни неща, на които времето им не е сега.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker