Смяна на мобилен оператор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Смяна на мобилен оператор
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 1326 пъти
Здраствуйте друзя,

От дълги дълги години съм на Мтел. Повечето от приятелите и роднините ми са на Мтел, всичко точно, но на мен взе да ми писва...
Да ми писват много от простотиите им: продажбата на некачествени устройства и в последствие недостатъчният им ресурс за подмяна; едни ~2 лева ви се начисляват от изведнъж върху цялата сума на месечната сметка, просто така, измежду другото; загуба на обхват на места, где другите оператори имат почти или напълно пълно покритие и естествено главен проблем, не само на тях но и на другите оператори - отиваш в магазина за да ти предложат пакетна услуга за да си намалиш разходите, а те ти предлагат точно обратното чрез добрия стар манипулативен начин.

Ясно, че и трите главни оператора не са цветята за мирисане, но наистина сериозно обмислям подмяна на доставчика ми на мобилна услуга.
Въпросът ми към вас е да се прехвърля ли на Теленор или не?
Виваком не е опция за мен, не ме кефят. Под "не ме кефят" се разбират доста неща, които нямам намерение да описвам на длъж и на шир. Просто ако ще сменям, това ми е решението.

Отделих време за сравнение на плановете, на безплатни минути, услуги и т. н. между двата оператора и все още не мога да реша: рекламните им съобщения и надбавяне на сметката с всевъзможни услуги е това, което ме дразни у Ментел, а иначе услуите са им що-годе качествени. За Теленор е ясно, че са нови. Има неща, по които надграждат спрямо преди и предполагам сега са доста по-добре от когато бяха Глобул, лошо за тях не съм чувал много много, само тривиални оплаквания.

В очакване на вашите отговори,
Д.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: be77736543
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   минавай на bob

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 0e0d585484
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не бях доволен от предишния си план към м-тел и като ми изтече договора бях на косъм да се прехвърля. Харесах си план на друг оператор, отидох в офиса на Мтел и им казах - "мисля да се прехвърля при другите защото ми предлагат това и това на такава цена, можете ли да ми дадете подобна оферта или да ходя да правя договор с конкуренцията".

Естествено предложиха ми малко повече минути и МВ на почти същата цена (разликата е по малко от левче в сравнение с другата оферта) А този план въобще го нямаше на сайта или по брошурите. Та искай им първо оферта и кажи че ако не ти хареса се местиш. Ако не ти предложат нищо - сменявай ги.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 02e7b3a342
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Съгласен съм с коментар 2.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: dca528b6cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мини към Виваком. Техен абонат съм и мога да кажа добри впечатления.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 71ee7217e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   За М - тел мога да говоря мнооого, мнооого. Бях абонат 4 години, имах 4 карти към тях, интрернет и телевизия. Общо само от моите абонаменти взимаха около 200лв. месечно. Но това не им стигна. Започнаха се левче, два отгоре, защото ми изпратили няколко смс - а, че ми е просрочена фактурата, после по 2 лв. защото ми бил спрян телефона и да се пусне взимали пари. Ха -ха. Търпях, търпях и накрая отидох и прехвърлих една от картите във Виваком. След 1месец разбрах, че дължа 169лв. неустойки по тази карта. И тях платих. Изтичането на другите 3 карти се падаше в един месец. Отидох в М - тел и им казах, че съм за прекратяване на договори. Не можеше да им се повярва, че прекратявам 3 договора наведнъж. Държаха ме 2 часа във всевъзможни опити да ме задържат, но бях категорична, че няма да стане. Е в крайна сметка се отървах от тях, за моя голяма РАДОСТ. Сега съм на Теленор, плащам за това което използвам, няма начисления за това и онова. Та от мен съвет, преместете се, но тогава, когато Ви изтича договорът. След М - тел който и от двата оператора да изберете, ще се преродите, 100%.
Успех!

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: d68b07ccdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз до момента коректен доставчик на интернет, телевизия и мобилни услуги не съм виждал. Всички се мъчат просто да излъжат клиента и то нагло. Освен това между трите оператора има картелно споразумение, което се спазва доста стриктно. Номер 2 го е обяснил най-добре и този метод наистина работи почти безотказно. Аз примерно, на всяко преподписване се старая да им счупя цената максимално, като винаги им казвам, че не ми ли дадат исканите условия, моментално се местя. Не ми е за парите, просто подобни компании са ми изключително противни.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker