Ключът към щастието и успеха - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Ключът към щастието и успеха
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1189 пъти
Напоследък забелязвам, че все повече хора не са щастливи. Обявени сме в статистиката за най-нещастната нация в цяла европа. До колко са верни тези статистики не знам, но е факт, че повечето хора, които срещам навън са нещастни, я заради липса на пари, я заради нещо друго. В същото време пътувам по света и виждам хора, които нямат нищо, а са по-щастливи от нас. Знам, че на всички им е писнало от хора, които дават акъли, а не си гледат техния живот, но ми се иска по някакъв начин да помогна и ето, че този сайт ми предоставя трибуна.

Какво е това, което прави хората щастливи.
Разбира се, въпроса няма един отговор. Няма как да се даде един отговор на това, защото има страшно много начини човек да бъде щастлив. Някои хора имат едни проблеми, други имат други.
Някои хора трябва да се освободят от страховете си, да подобрят комуникацията си, други трябва да подобрят личните си взаимоотношение, трети да започнат да контролират гнева си има и неща обаче, които важат за всички и могат до голяма степен да дадат самият тласък, засилката в началото на този творчески процес. Ако си мислите, че ще ви кажа нещо нечувано до сега и революционно сте в дълбока грешка. Тази истина се знае още от дълбока древност. Какво е правило хората щастливи и какво ги прави сега. Всички я знаят тази истина, но заради неща, които всекидневно им отвличат вниманието, хората се фокусират в разни глупости вместо да следват най-важната цел в този живот- Да бъдат щастливи.
Мисля, че повечето хора вече се досетиха, кое е това нещо или ако не, то дълбоко в себе си го знаят.
Това нещо се нарича - Движение.
Бях питал един стар човек скоро- дядо, защо според теб вмомента все повече млади хора говорят, че са депресирани и се оплакват. И той ми отговори "От депресия дядовото, страдат хората, които ги мързи". Точно и ясно. Никога няма да забравя тези думи.
Да, не всички проблеми се решават с движение, но това е нещото, което ще ви даде силата да се справите с тях. За няколко месеца спорт, ще се чувствате много по-енергични, силни, ще повишите самочувствието си, ендорфините ви ще се покачат, ще придобиете характер, ще станете по-уверени, по-здрави. Е какво повече му трябва на човек за да се справи с останалите проблеми?
Това е ключът не само към щастието и успеха, но и ключ към това България да се оправи. Ако имаме една здрава и силна нация, ако всеки допирнася за общото благо, бедни ли ще сме според вас? Я прибавете към това движение и малко книги, малко добринка в сърцето, малко чувство за обществен дълг и ето ти най-великата страна в света!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 179086ec37
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Подкрепям виждането ти, но не е лесно човек, на който отвътре не му идва да е активен да се ориентира към редовен спорт. Сякаш не обичаш храна, която е много здравословна, но се насилваш да хапваш. Поне аз съм така. Като се върна от лекции и уча още вкъщи, след което върша домакинска работа, последното, за което имам сили е спорт. Плюс това не харесвам отборните и изборът намалява. Обожавам плуване, но в града ми нямаме база. Та така.Евала на някои западняци, дето са закърмени със спорт. На теб успех!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e8dffac11c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1. Започването на активно физическо натоварване, е трудна част за много хора, поради редица причини: липса на знания, мотивация, време или дори липса на компания по време на тренировка. Ако искате да започнете да тренирате, но все нещо ви спира, то трябва да започнете от някъде и ви гарантирам, че щом веднъж видите резултата от тренировките – стегнати мускули, енергичност и добро настроение, ще забравите за всички оправдания и извинения, които ви спират! Ще ви предложа един много лесен, ефективен и интересен начин за започване на тренировките. Тъй като нямате достатъчно желание или воля за да започнете, но все пак го искате, то трябва да започнете от някъде, предлагам ви да започнете с клекове(за дамите) и клекове лицеви опори(за мъжете), правете ги един месец и ви гарантирам, че ще забележете промени! Започнете да ги правите вкъщи, като опитайте да увеличавате бройката, целта е да се получи обратна пирамида.

Каква е схемата?
Както вече казах, за дамите ще са клековете, а за мъжете клекове лицеви опори, разпределени за първите 30 дни така:
Ден клякания / лицеви опори (за мъжете)

50 / 10
55 / 15
60 / 18
почивка
70 / 20
75 / 23
80 / 25
почивка
90/2×15
95 /2×20
100/2×25
почивка
110/3×20
115/3×25
120/4×15
почивка
130/4×18
135/4×20
140/4×25
почивка
150/4×27
155/4×30
160/4×30
почивка
170/4×30
175/4×30
180/4×30
почивка
190/4×30
200/4×30

След като приключите 30-те дни, ви гарантирам по-добро физическо състояние, по-добро настроение с всеки изминал ден и задоволство от постигнатите резултати.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: ef25aeeabd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   'Ако си мислите, че ще ви кажа нещо нечувано до сега и революционно' - спокойно и за миг не си го помислихме ;)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: c655c6275f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм 18 годишно момиче и колкото и да се опитвам да не съм, съм пълноправен член на групата на мрънкащите и "депресирани" млади хора, които само винят другите за проблемите си, и си мислят че каквото им се случи сега ще е нещо фатално, което ще им влиае цял живот. И това което си написал/а наистина много ми хареса. Да, мързелива съм. Напълно вярно е, заседнала съм, без енергия, постоянно в лошо настроение и на всичко отгоре съм толкова изнервена, че най-малкото нещо може напълно да ме побърка. И то защо? Не съм имала и на половина толкова труден живот, колкото някой хора, които са ем пъти по лъчезарни от мен и доста от съвръстниците ми. В крайна сметка животът настина е такъв какъвто сами си го направим (поне за сега така мисля).

Както и да е, важното е да го осъзнаем и да се стремим към по-добро :))
Късметтт!!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 2ce22fa528
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Трябва да дълбаеш дълбоко за за намериш ключа, който ще отключи твоя успех и лично щастие. Ако това ти се вижда прекалено много работа, винаги можеш да притичваш и подскачаш наоколо и да пикаеш на успеха и щастието на другите хора.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker