Купуват ли се гледания в Youtube? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Купуват ли се гледания в Youtube?
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 2367 пъти
Здравейте. В последните години се говори много за това реални или фалшиви са гледанията в Youtube. Моето мнение е, че гледанията на клиповете в сайтовете за видео споделяне не може да се приемат безрезервно, че развяването на цифри и статистики кой колко бил гледан, не трябва непременно да означава, че е хитов. Според мен най-точният критерий за успеха на един музикален продукт е изпълнението през публика и реакцията на хората, дошли специално да чуят и видят даден изпълнител. Влизаш в заведението и на същия този "хит", който е в този канал, реагират 10 човека и по моите виждания са най-близките на изпълнителя, което ми е доста странно. Или съм прекалено рус, или не разбирам от бизнес. Някъде ще се наковат едни цифри, а в същото време аз ако съм изпълнител, ще имам реални примерно 200-300 хиляди, обаче като си дам 300 долара ще имам 1 300 000 гледания. Кого лъжа? ! Пред кого да се направя на велик? ! Ако имам милион и триста хиляди гледания и тази песен не се слуша, съм излъгал себе си т. е. аз нямам реална преценка каква музика правя. В последно време музиката е загубила своята идентичност и душевността, която трябва да носи. Според мен го правят, за да са спокойни, да се харесат, да си подредят бизнеса по някакъв техен начин. Може би това в главата им е правилно. За това музиката се превърна в статистика, в цифри, в бездушевност. За това, като пуснеш един синбек, не знаеш коя певица ще се качи да си изпее песента, защото звучи еднакво. Това ми направи впечатление. Вие какво мислите по този въпрос? Наистина ли си купуват гледания нашите изпълнители?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 80c5755b7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Гледания могат да се купят по два начина, от ютуб или от външен източник, външните източници са опасни и всеки ден намаляват, просто ютуб ако разберат ти трият канала и до там. Когато купиш от ютуб той не ти дава директно гледания, а ти показва клипа на хора които може да се заинтересуват. Когато търсиш нещо в търсачката можеш да видиш най горе 1-2 клипа които всъщност са на именно такива хора които са купили популяризация. Това беше техническата част, иначе дали е правилно или не творци да рекламират съдържанието си не знам, но все пак си представи че правиш някакво съдържание, влагаш пари и ресурс и накрая то не достига до хората, ще бъде доста тъпо за теб. Също така искам да те уверя ще хората са овце, и подсъзнателно им влияе голямото число на гледанията, един вид ако не изгледат клипа и не се кефят на песента се чувстват като не част от общността и от това което е популярно сега, а те искат да са модерни да не изостават, това е подсъзнателен процес разбира се. Иначе съм съгласен с теб че като цяло много скалъпени песни пробиват в последните години, без особена музикална и литературна стойност. Просто сме в такъв период в който като имаш пари можеш да се покажеш навсякъде, както и да използваш група маркетинг експерти и психолози с които да водиш публиката за носа, а като го правиш получаваш още повече пари.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 83e005e844
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, купуват се.. Също така и последователи в Инстаграм...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a7381eb3e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Дори не разбирам, защо си пуснал тази тема и какво искаш, . да кажеш с нея.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 30d1e16739
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вземи и виж всички де що има жп клипове там! Има за преминаващи, пристигащи и заминаващи влакове в междугарията, спирките, гарите и прелезите! Има гари преди и след ремонта! Например за Централна гара София има клипове преди и след ремонта, интервюта с жп служители и пътници, каква измама търсиш ти? Клиповете се заснемат от телевизии, пътници, интернет сайтове! Нямам думи за твоите твърдения! Или си мислиш, че ще ти повярвам! Аз основно такива клипове гледам там! Щом ги харесват, зрителите ги оценяват! Остави певиците! На теб ти е добре! А питаш ли тези хора-машинисти, помощник-машинисти, екипаж, касиери, ръмоводители-движение, ами железничарите и постовите! В делник и празник те са там! Ако искаш отиди на Бъдни вечер на гарата, ако си от София, отиди на Централна гара, разходи се, отиди и към пероните, огледай пътникопотока-може и да е малък, но го има! А за да пътуват хората, жп транспорта трябва да функционира! А за да функционира правилно той, трябва да има и хора за тази цел-по-горе вече ги изброих! Да не мислиш, че и те не горят от желание да са със семействата и родата си? Горят и още как! Но няма как, всички са мобилизирани! Ако ти си на тяхно място, друга песен ще запееш! Затова, нека през празниците, макар и мислено да бъдем с тези хора! Докато ние сме край трапезата с нашите любими хора, да не забравяме, че има и други хора, които трябва да са на работа! А жп служителите са едни от тях! А и снимайки клиповете, авторите си дават сметка, че за да върви този влак, трябва да има хора за тази цел! А относно железничарите, те са там, на гарата, да проверят колелетата на вагоните, веднага щом пристигне влак! За тях няма делник и празник, в дъжд, сняг и слънце, те са там 24 часа, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината! Не като певиците, нали?

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 5b06e2d86f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Съгласна съм с номер1, освен с края на коментара му, защото по мои наблюдения всъщност не става въпрос за манипулация, смисъл за 'водене на публиката за носа', а затова, че съвременните творци днес (е не само днес, а от векове, но сега просто това е най - осезаемо, поради наличието на средства за бързо разпространение.. като интернет най - вече) масово правят неща (тези 'неща' се наричат 'комерсиални продукти'), които да галят душата на масите, докосвайки най - първичните им и елементарни емоции, които всъщност всяко човешко същество притежава.. (ето защо despacito стана най - популярната песен и изобщо най - популярното нещо в youtube)
Обаче мнозинството от хора осъзнават/признават само тях и прекарват живота си изцяло базирайки го точно и само на тези елементарни емоции. Затова творците правейки неща, които са в резонанс с душевния свят на мнозинството си докарват доволна печалба, с която да си живеят добре.
Аз лично не им се дразня за това. Нека печелят хората, няма лошо - дай Боже всекиму!

Всички знаем, че търсенето определя предлагането - в абсолютно всяка сфера е така.
В тази връзка нещо, което понякога си мисля е какъв би бил икономическия свят, ако мнозинството от хората не бяха такива каквито са.... - aма това сега не го казвам с лошо, със сарказъм, ирония или нещо от сорта... просто наистина ми е интересно да си мисля за разни такива неща :)

Весели празници от мен :)

Жена.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2e687d9f1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравейте.

Гледания в Ютуб не се купуват. Сега се чудите е как една българска смотана песен като на Сузанита има 401 470 показвания примерно.
Да, факт е, че буквално, колкото и да не ви се вярва има толкова хора в цял свят и това е само едва третина от целия свят. Друг факт е, че всяко кликване на видеото се отчита и добавя автоматично в ,,Гледанията" на клипа.

Много просто, тайната е в известността и това как света реагира на песента. Има бонуси, които не са видни.

Тайната за печалба от един клип и известността му е как светът реагира на видеоклипа.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker