Тайната остава щастието дълго не оцелява - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Тайната остава щастието дълго не оцелява
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1258 пъти
Здравейте мили хора, искам да ви споделя нещо, което ме сполетя наскоро. Като за начало съм едно момиче на 18 години, почти на края, на средното си образование с амбиции за реализация и получаване на висше образование.. к. т. Наскоро излизам с много по-голям мъж от мен, фрапиращите "17"години разлика. Всичко започна от едно излизане с общите ни познати. Той успя да осъществи контакт с мен( незнайно за мен как). В началото се замислях в разликата, след това и за реакцията и приемането на тази вест от страна на семейството ми. Казано просто бях скиптично настроена към него, но той беше настоятелен да излезем, след много откази от моя страна. Един ден реших, че ще изляза с него и ще му обясня, че нямам интерес и желание да се спускам в приключение с него. Но уви излязох и бях потресена, за каква коректност и отношение ставаше въпрос, нещо което ми липсваше до сега, уважението към по нежният пол. Почнахме да излизаме още по често, беше ми приятна неговата компания. Той ми обясняваше колко съм прекрасна и колко е мечтаел да срещне човек като мен. От ден на ден все повече се сближавахме, минаха дни, седмици, месеци, криехме се и продължавахме връзката си. Почнахме да водим и полов живот, което е съвсем нормално за една пълноценна връзка. Така всичко беше перфектно, той ме обичаше и не спираше да го повтаря, аз също го обикнах. Мина се дълго време от нашата тайна любовна връзка, за която никой не предполагаше, но хората са казали : "Много хубаво, не е на хубаво..!! " Вече трети ден се държи супер странно, в повечето случай аз го търся, а той все по рядко. Не знам на какво се дължи това, страшно съм объркана и ми липсва правилният отговор на въпроса- "Какво да правя? "
Кое ще е най-добре за мен, споделете своето мнение, ще бъде от голямо значение за мен.. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: dfcc1886a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   извод: не връзвай на чичета!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 3212a786b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Наивна си. За каква пълноценна връзка и любов става дума?
Какво общо може да има 35-годишен мъж с 18-годишно момиче? Едва ли иска да създадете семейство, да се ожените. Използвал те е само за секс.

Kitty

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 9b27e48e37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Намерил си е друга играчка с която да бъде "коректен" мале, колко сте лесни за манипулации. Предпомагам не си имала бащина фигура в дома. Е, той се е наиграл вече, ще търсиш друг чичо.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 6972dc0836
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   най-вероятно се е поблазнил да свали младо гадже, затова се е държал като кавалер. след като е постигнал целта си обаче, е установил, че няма защо да се напъва, че разликата между вас е прекалено голяма, за да се получат нещата и всъщност сте прекалено различни. затова и се отдръпва от теб.
нищо не си сгрешила, просто така се е получило. можеше да стане и с връстник, но с много по-големи мъже е по-вероятно. с него сте на различни етапи от живота си, така че сериозна връзка е трудна работа

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: d02ce2936f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   "Какво да правя" ?
Ти сериозна ли си ? Ти си дете, което излиза с мъж два пъти на годините му, след секс сигурно около 2 месеца той завързва друга и те игнорира. Не можете да мислите, нежния пол, и това е !

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: bcc82bb66f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Щом е започнал да си показва рогата след, като сте започнали половия живот е ясно, какво е станало ;)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0699b3e270
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Може да се е затворил в себе си и да те мисли. Все пак, ти скоро ще кандидатстваш да бъдеш студентка, може да заминеш на някъде, а това за него ще бъде доста болезнено и още от сега му влияе.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 5daf3e7300
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Оооо, класика и то грозна! Осъзнай се момиче, този човек е един голям използвач. Само ще ти кажа, че имам дъщеря почти на твоята възраст, на почти 20 и тя смята, че 30-годишните мъже са ''дърти'' и въобще не иска да се занимава с такива. Според мен тя е много по-мъдра от теб, а и всичко описано от теб го доказва-един използвач.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 9128f414ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   И аз съм имала връзка с такава разлика, но бях на 30. Ще те посъветвам да не му се обаждаш повече. Моят го разкараш, но с много зор, че се беше хванал "като удавник за сламка", пък...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: e65c8df42d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами, бил е привлечен от външния ти вид, но, независимо от това, че звучиш като много интелигентно момиче, възрастовата разлика си дава своето. Резултатът? Интересува се от друга, която е по-близо до неговите интереси, на по-близка до неговата възраст. 17 години са огромна разлика, та ти сега навлизаш в живота, докато той е врял и кипял. Ако сметнем, че човек може да бъде считан за възрастен на около 16 г., а той е на 33, то той има 19 г. живот като възрастен, а ти - само 2. Реално се оказва, че той е 9, 5 пъти по-възрастен (откъм житейски опит) от теб. След време ще разбереш колко си била наивна, сега едва ли би повярвала. Мъжете казват какво ли не, свалят звезди, а мислят съвсем друго. Рядко се срещат такива, които са напълно честни, а те пък не биха се занимавали с ученичка.
Ако толкова много искаш да го задържиш и е толкова елементарен, колкото ми звучи, има една много лесна тактика, която да ти върне вниманието му. Игнорирай го известно време, той сам ще те потърси. След това започни една игра на ръба на раздялата. Предполагам, че ще клъвне. Ако те има във фейсбук, публикувай на няколко дни по една много хубава твоя снимка, на която се вижда, че ти е много хубаво без него - с приятелки на кафе, коктейли... Предполагам, че веднага ще включи на режим ревност.
От мен един съвет обаче - не се обвързвай трайно, такъв човек ще пречи на личностното ти развитие, защото вече ще е минал през това, което те очаква, и няма да се интересува много дали ти ще се развиеш. А и след 2-3 г. ще реши, че иска да става татко, пък ти ще си млада за това. Недей да си проваляш сама живота.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: bc78b980d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   бях потресена, за каква коректнос.... научи значението на думите, потресена можеш да си ако е груб и простак, но не и ако е коректен. Заглавието ти неясно също. Ясно е какво е станало. Вместо да страдаш. го приеми, като едно хубаво преживяване с опитен мъж и върви напред.. Вие сте различни поколения. И освен това, много на хубаво, не е на хубаво, това го има само в България. Което има ясно послание, живей винаги смачкани в стрес и ако ти се случи нещо хубаво, охо колко лоши неща те чакат. Именно с такъв мироглед негативната енергия в България е като грипна епидемия. Радвай се на живота. Това не е единственият мъж на света.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker