Държи се ужасно с момичетата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Държи се ужасно с момичетата
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1444 пъти
Здравейте! Имам син на 18 години. Възпитанието му винаги е било основно как да се държи с противоложния пол и по-възрастните от него. От малък му повтаряме, че трябва винаги да има уважение към човека срещу него независимо кой е и какъв е, но колкото повече расте, толкова повече игнорира този съвет. Най-вече ме притеснява държанието му към момичетата. Държи се с тях сякаш са му длъжни. Постоянно се върти покрай различни момичета, в къщи води всеки път различно момиче, което не повтаря. Изобщо не се съобразява какво говори, не се интересува как се чувства момичето. Прави каквото прави с нея и след това просто я зарязва, което изобщо не ми допада. След като му достави удоволствие, това момиче вече не го интересува. Разплаквал е момичета без нищо в него да трепне, не се интересува от чуждите чувства. Опитахме се да поговорим с него, а той попита какъв ни е проблема. Казахме му, че не е редно да постъпва по този начин, а той отвърна, че не ги кара да правят нищо на сила. Попитах го как би се почувствал той ако те постъпват така с него и той отговори, че няма да даде такава възможност на когото и да било. Винаги съм му повтаряла, че трябва да се държи уважително към всеки един и най-вече към жените, но той изобщо не се вслушва в думите ми. Определно трябва да промени отношението си, но не знам как да го подтикна към това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 5af951e76c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И той ще си го получи споко. И аз бях такъв като него, даже по зле, обаче попаднах на една мацка която ми разказа играта и ме накара да правя неща които не съм и предполагал че ще направя и да беснея от ревност и да и се моля в краката и да се държа като неин роб, обаче не мога без нея и това е. Така че и сина ти ще си намери майсторката от личен опит го казвам.
Алек

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 9aa25c3cef
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Така, както се оплаквате, че синът ви не се интересувал от чувствата на момичетата и ги разплаквал, ще каже човек, че момичетата едва ли не само за мъжките чувства милеят и не са разплаквали нито един мъж досега.
Прегледайте темите в този сайт и ще видите много такива истории на свестни мъже, които биват разигравани и направо унижавани от жени и то просто ей така за удоволствието и егото на последните. Аз също познавам много такива случаи, а и аз самият съм си патил. Жените редовно третират мъжете като боклуци, ако им се позволи. Разликата между тези мъже и Вашия син е просто, че той не им позволява подобно отношение. От кармична гледна точка е хубаво да има мъже като сина Ви, които да поставят жените на мястото им. За всяко разревано от Вашия син момиче съм сигурен, че има поне едно момче, което тича след нея, а тя го прави на глупак за развлечение на себе си и на приятелките си.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: bfd6cc2561
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Явно е заобиколен от приятeли с подобно държание и мисли че това е мега Готино. Със сигурност е повлияно от тийн годините и ще отшуми.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0baafb9afe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Eвала на сина ви! Искаше ми се да бях като него при отношенията към момичетата. Виждам как точно момчетата, които не ги уважават, излизат с тях и имат връзки с тях, а момчетата като мен - научени на добри обноски стоим отстрани, а вкъщи мастурбираме.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 8987e8d10c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Как така ще го карате да се "държи уважително към всеки един и най-вече към жените"?

Нима не виждате в какво общество живеем? Християнските вярвания са много далеч от мисленето на днешните хора. Навън е джунгла и хората са християни само на празниците. Не бъдете наивна, госпожо. Аз бях такъв до преди 1-2 години и съм почти на 30. Нямате си представа колко по-добре живея с тази настройка.

Добротата е задължение към семейството и приятелите, а не към всички. Когато някое от момичетата му стане приятелка или жена, тогава ще се държи уважително към нея.

Не се опитвайте да го укротявате, а го приемете такъв. Не се опитвайте да го променяте, защото Вие ще го отнесете. Гарантирам написаното!

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 9e110cf525
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Мдаа "евала" на синът Ви! Именно такива пренаспочват българските жени към други националности. Хубаво е, че в ранна възраст разбират момичетата, че българин трябва да заобикалят отдалеч.
Така че, синът Ви в същност върши много добра работа!
Естествено, той ще си остане най-вероятно сам и нежелан.
Все пак обаче, някъде е научил този модел на поведение, не можеъе да го промените, той е това, което сте създали.
Още 3-5 г ще може да палавута така, после щ3 трябва да си търси "мъж" като него или сам, жена след 22-25 г възраст няма как да се излъже вече. Дерзайте г-жо, ще си го гледате до дълбока старост!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 79503a5765
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами те момичетата харесват такива "лоши момчета". Ако започнеш по-възпитано, някоя най-безцеремонно и директно ще ти каже да се махаш. Както сама си забелязала, всяка вечер е с различна.

добро момче

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0baafb9afe
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   6 живее в някакъв измислен свят, Точно нахаканите мачовци дето още от детската градина почват да обарват момичетата получават най-много жени и правят най-много секс. И това не е факт само в България, а навсякъде по Света. Ето ви изследване от Канада:

http://www.cbc.ca/news/canada/hamilton/brock-bullies-sex-1.4487053

"Arrogant and manipulative bullies have more sex, Brock U. study says"

За добряците остават жени, които са ги минали мачовците. Жените са искали да си хванат мачото, но не им се е получило и идват, използвани и озлобени, при добрите момчета, че да не останат сами. Малко са изключенията.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 757fc6bcc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Уважаема госпожо, успокойте се! Един мъж се държи като джентълмен спрямо дама, а не спрямо уличницата. Синът Ви най-вероятно е прозрял някои истини относно неговите връстнички. Сред тях има и изключително почтени момичета, но явно не е срещнал такова. Уверявам Ви, че когато го срещне, отношението към него ще бъде в съответствие с Вашето възпитание. Аз разбирам защо не се интересува от "чувствата" на девойките. Просто защото такива чувства няма, а той е достатъчно интелигентен, за да го разбере. Не съдете детето си прибързано. Аз вероятно съм на Вашата възраст и съм отвратена от поведението на днешните тийнейджърки. Тук нас двете може би ще ни заклеймят като старомодни, като изживели времето си, като закостенели и така нататък, но все пак ние не сме престарели, а жени в зряла възраст, и знаем, че една дама, ако наистина е такава, няма да допусне неуважение към себе си. Синът Ви го е казал в прав текст: "аз такова отношение не бих позволил". А тези девици го позволяват; направете си сама изводите. Народът го е синтезирал: каквото повикало, такова се обадило. Момчето Ви е напълно адекватно към съвременните реалии. Просто не си дава труда да инвестира емоции и чувства там, където знае, че те няма да бъдат оценени.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: aa87fce76b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Жена съм и мисля, че синът ви се отнася към девойките, така както те желаят. Щом не ги насилва и те доброволно идват и правят с него там каквото правят, то те са си виновни, че после са били отхвърлени. Та кой мъж ще поиска такива лесни жени за сериозна връзка? Да отива в мъжка къща и стая след няколко намигвания и комплимента да е готова да прави там каквото правят, какво искаш от такова момиче? Ако въобще завърже връзка със сина ви, точно когато той се е привързал, някои друг й направи по хубав комплимент и тя отива с него изоставя синът ви или тайно му изневерява, това ли искаш. Момичетата сами си поставят цена на ''ДАВАНЕТО'' момчетата преценят колко евтина искат да имат до себе си, ако тя дава само срещу няколко комплимента за какво му е?
Днешните момичета са такива, лично видях за какво става въпрос. И аз имам син, е случи ми се да чуя разговор, предложение на момиче към сина ми "Ела у нас в 8 сутринта, да "пием кафе", че моят приятел спи у тях до 10-11" синът ми си взе презервативи и отиде, върна се в 10ч и влезе да се къпе, за протокола той е на 16г, момичето на 15г.
Добре е госпожо да сте научили сина си да ползва презервативи ВИНАГИ. Аз купувам редовно по много и ги слагам в чекмедже в стаята му, така съм го научила. Това с цел да не го лекувам от венерически болести или да не дойде някоя с бебе и изисквания на вратата без време.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 948e87d8b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, много неясноти има в историята ти. Започваш с... имам син а не с имаме син. После продължаваш ту в единствено число, ту в множествено число: Попитах го... Казах ме му... От малък му повтаряме... Нищо не казваш какво съпругът ти му е казал, ако въобще имаш такъв. Мъжът ти безгласна буква ли е във вашия дом. Ако имаше такъв в дома ви ти щеше да кажеш какво той му е казал, а ти нищо подобно не споменаваш. Значи сама със сина ти живееш, вероятно си разведена. Е, виждаш ли сега, че сама жена без мъж не може правилно да възпитава детето си, макар и дъщеря да си имала. Вашата дума няма тяжест, както тежката дума на бащата. Сина ти няма никакво уважение към теб-майка му.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 5563c461ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Рано или късно всеки си намира майстора! И неговото сърце ще го разбият някой ден и тогава ще разбере. Просто до сега явно не е разбрал какво прави, но ще разбере.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker