Приятел ми открадна момичето под носа! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятел ми открадна момичето под носа!
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1602 пъти
Аз съм 18-годишно момче и си харесвам съученичка още от 8-ми клас. Но тогава беше по-скоро по детски, чак миналата година осъзнах, че започвам да имам сериозни чувства.
Тя е като моя женска версия, споделя всички мои интереси и сме родени на близки дати, направо астрални близнаци. Имал съм възможност за отношения с други момичета, но не съм искал, защото съм заслепен от нея. И тъй като тя е по-мъжко момиче и не общуваше много с момичетата, прекарваше повечето време сама. Аз с всички момчета от класа си общувам (и без това сме малко и сме си компания един вид). Трима, от които са ми доста близки и сме разчитали един на друг.
Та аз я “вкарах” в нашата компания и тя започна да излиза с нас повреме и извън училище. Харесаха я всички, тя има сходен характер с моя - кротка и тиха, но добър слушател и мъдра за възрастта си, както и всестранно развита. Да не говорим, че е просто една сладурана, която всеки би харесал.
Макар първоначалните бъзици с нея като единствената мацка в компанията, когато те разбраха, че я харесвам, всичките ми приятели проявиха уважение. Тя си беше най-близка с мен и си споделяхме всичко. Аз все още не бях признал за чувствата си, защото се притеснявах. Един приятел от тях, един от най-близките ми, забелязах, че прекарва напоследък доста време с нея, говорят си насаме и не ни отразяват. И в училище така. Тя се отдалечи от мен. Попитах го дали я харесва и ако е така, че ще се оттегля, защото приятелството е най-важно. Той ме увери, че това са големи глупости. Бил се даже опитвал да ни сватоса и измисли един куп лъжи, за да му се вържа. И в крайна сметка повярвах. След две седмици разбирам, че са станали гаджета. Нямаше ме ваканцията и това станало. Питах го него назидателно как така се обърнаха нещата и той ми отговори, че се поддал, но тя първа го харесала и сваляла, а иначе се опитвал да ни сватоса в началото. Отново лъжи! Питах нея и тя ми разказа, че той й се обяснявал как я харесвал години наред, използвал е моите реплики и мнения за нея, за да я сваля, а тя не го е отразявала в началото. Той си измисли всичко пред мен! Що за долен човек? 5 години сме били приятели и съм му спасявал задника, с извинение толкова много пъти. Колко моменти заедно.
И да, забавих се с признанието, но това не дава право на него да ми краде момичето. Да, тя не ми е гадже и дефакто може да си прави, каквото поиска. Но пък той ми беше уж “най-добър приятел”, човек, който аз съм обичал един вид. И го питах, ако ми беше казал истината, щях да се отдръпна, той ме познава. Но не! Що за долни “мъже” има? А и като го знам какъв е “играч”, даже не го прави заради чувства, а заради забавление. Нали забраненият плод е най-сладък!? Прочетох една история, сходна на моята, но там момичето баламосваше момчето, а приятелят постъпи мъжки. Е явно аз нямам приятели. Останалите са знаели и тайно са се наговаряли в полза за него, не за мен. А към всички тези хора съм бил коректен и винаги отзивчив, добър.
В училище сега съм сам, не излизам и навън. Трябва да ги гледам в клас как се натискат... Самотно ми е, но с предатели няма да общувам! Тя ме пита веднъж какво има, аз й казах, че са мъжки работи и толкоз. Макар че не са “мъжки”!
Добре, че скоро завършвам. Живея и в доста малък град (Копривщица). Виждам предателите всеки ден.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 1b815dd7b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В живота има двойни стандарти и лицемерие, и никой не ви е длъжен с нищо, включително и да ви казва цялата истина. Всички думи, действия, мисли и дори бездействието имат свои последици. Затова "старите" хора са казали, че което сам си причиниш и врага ти не може да ти го причини.
Приемете това, като "бойно кръщение "за живота, и продължете да се борите. Борбата има смисъл само, ако има цел. Безцелната борба е само загуба на жизнена енергия. Ако е като вас ще се усети навреме, или това е нейния избор и това заслужава.

М53

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: ede65bcfbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо ти не си мъж, а си дете. Второ, за кво се занимаваш с пикла, която не знае какво иска? Ако съм аз, на онея ще им разбия зъбките и ще ги заеба, да си е*ат мамата.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 35fce688e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   За жалост такъв е животът и много долни хора ти се пишат "приятели". Ето защо вече не споделям лични неща дори и с най-добрите ми приятели от компанията. Мен също са ме предавали и това вече ми е като обица на ухото. Не случайно майка ми ми казва да не споделям плановете си с никого, преди не ѝ вярвах и казвах, че това са глупости, но както винаги тя се оказа права. Просто хората са завистливи и се радват на нещастието ти. Много малко са тези, които наистина ти мислят доброто и е късмет изобщо да ги срещнеш. Съжалявам, че при теб се е получило по този начин. Единственото, което мога да те посъветвам, е да говориш с момичето насаме, да бъдеш искрен и да ѝ споделиш чувствата си.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0069aff22e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е хайде, чак пък откраднал. Не е била твоя че да я краде. Ти с какво показа, че я харесваш, та сега се правиш на сърдит? В началото дори си казал на твоя приятел че си готов да се оттеглиш, ако има нещо между тях, а сега го играеш предаден. Ами не я заслужаваш, какво повече да ти кажа.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c2af6d2be5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   какво си седнал да се жалиш като някой джендър - не сте били гаджета, значи не я е крал.

мацката явно го харесва или е успял да я спечели с нещо, което ти или нямаш, или не си показал.

това със заплюването го има само в играта на жмичка :)

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: fecaff2979
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Пич всичко е въпрос на интереси вече. Наивно си вярвал, сигналите са били ясни от самото начало, че се е случвало нещо. Много приятелства са се разваляли поради тази причина. Не му се сърди, на тези години както бушуват хормони, човек едно говори друго върши и трудно разграничава кое е редно и кое не. Бил съм от другата страна на същите години и знам какво е изобщо не мислиш, по-скоро мислиш ама с други части на тялото. Мой приятел от подобна ситуация не ми говореше две години. След време се сдобрихме и си останахме приятели. Ще ти мине горе главата. Човек така се изгражда като личност, като близък човек го предаде, като половинката му изневери, като живота е несправедлив. Доверие само на родителите, всичко останало трябва да е под радар.
П. С Личен съвет, опитвай се да разграничиш кое да казваш на "приятели" и кое не. И следващия път действай смело. Живота е кратък и без това, но това ще го осъзнаеш на друг етап от живота.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: fc1f6da424
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен трябва да й споделиш за чувствата си. Нямаш вече какво да губиш. Но все пак, направи това, което ти идва отвътре да направиш, защото само ти си знаеш какво изпитваш и какво точно искаш.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 2ecf074345
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Добре дошъл в Живота, отдавна те чакаме. От сега нататък ще е все така или почти така, затова се стягай за битки и в двата смисъла на понятието.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker