Никой не харесва любимия ми певец - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Никой не харесва любимия ми певец
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1324 пъти
На 11 съм, 5кл. Имам един проблем и не мога да го предодвратя. Разбрах че почти никой от моето обкръжение не харесва любимия ми певец-Кристиан Костов. Знам че не мога да ги накарам да го харесват, но прекаленето е че го псуват, наричат го гей и че прилича на жена.
Колкото и пъти да им повтарям ме това изобщо не е вярно те все си мислят тяхното. Като кажа на някой с който току що съм се запознала той казва:, , А оня със дупката между зъбите ли, онзи, лии. Аама знаеш ли с новата си прическа е грозен, преди беше по-добре.
Търпя че в училище не го харесват, ама нужно ли е да го псуват? !? Пред мен? !? Мисля че са разбрали че той е единственото нещо което ме кара да съм човек.
Напишете ми долу какво мислите за него, дали мога да им променя мнението и как за бога да спрат да го обиждат и псуват.
=)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 2113854880
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Виж, ти си малка още и не разбираш, но това е живота. На едни им харесва, а на други - не. Всеки има различно мнение и предпочитания за музика. Както на твойте приятели не им харесва, така и ти сигурно ще имаш нещо или някой, когото не харесваш. Приеми, че не всички трябва да харесваме дадено нещо. А това, че го обиждат грам да не ти пука. Мислиш ли, че Кристиян Костов го интересува мнението на някакви си петокласници? А и има толкова много проблеми в живота, и в училище, които ти предстоят. Това трябва да ти е най-малкия. Ако не им обръщаш внимание ще престанат. И аз бях едно време така, но с Джъстин Бийбър. И аз много се нервирах и дразнех, но свикнах с времето с това, че всеки има мнение и трябва да се уважаваме. До ден днешен аз си харесвам Джъстин Бийбър, а приятелите ми не го, но това не значи, че трябва да не сме приятели и да се караме. Слушай си Кристиян Костов, гледай си уроците и хич да не ти пука кой го харесва и кой не.

-момиче, 18г.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 3e480d8cfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей. Знаеш ли какво правят известните хора като любимият ти певец?
Не обръщат внимание на лошите коментари и обиди по техен адрес, дори им се смеят, просто защото са много по-интелигентни и успели от тези, които ги обиждат. Колкото по-лошо се говори за един известен човек, толкова по-добър и успял е в своята област. Което може само да радва феновете му като теб. Бъди сигурна, че Кристиян Костов си харесва и прическата и разстоянието между зъбите, защото така е самият себе си и се чувства добре. А това е най-важното- човек да се чувства добре в тялото си. Не се ядосвай на тези, които го обиждат и не го приемай лично, а просто им се усмихвай или пък изобщо не им обръщай внимание- точно така, както би направил и Кристиян, с тези, които не го харесват.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 154dcfe375
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами не, не можеш да им промениш мнението. Грешка ти е било, че си споделил какво харесваш на хора, които реално не са ти приятели, а подозирам даже, че и не ти се кефят особено.
Едва ли им пука къде има дупка любимия ти певец, просто им харесва да ти създават негативни емоции и затова говорят така негативно пред теб за него.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 596c60c8c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Свиквай с българската злоба и характерната черта да плюем успели, неуспели, постигнали, .
Гледай да не станеш като тях и не се пали много много от идиотски разсъждения

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 89df02e812
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не можеш да промениш мнението им, но можеш просто да не им обръщаш внимание. Не го харесват, тогава окей, ти си имаш свое мнение и това не трябва да те кара да се отказваш от това да го харесваш. Аз като бях в гимназията все хейтваха любимата ми група и ме подиграваха заради това, че ги харесвам, но с времето свикнах да не обръщам внимание на обидите им. Всеки има право да харесва каквото си иска! На мен Кристиан Костов също ми харесва, но не съм някаква обсебена фенка. Момчето е много талантливо, а когато прочетох в една статия, че харесва кпоп направо го заобичах още повече, хаха. Няма как да не намериш негови фенове, с които да си общуваш. Просто не се влияй от чуждото мнение. Както казах имаш правото да си харесваш когото си искаш. Нека другите си слушат чалга и да обсъждат като нямат никаква друга работа.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 31ad51d6a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Да ти имам проблемите! Винаги, ама винаги е имало хейтъри. Пък и никой не е длъжен да харесва това, което и ти!
... "ама нужно ли е да го псуват? !? Пред мен? !? "... Моля? !? Каква си ти, че да се съобразяват с теб. Да не си му майка, че да не го псуват пред теб! Ужас!!! Ако аз те накарам да харесваш някой друг, някой който ти е противен. Приятно ли ще ти бъде?
По-добре вземи научи нещо, че като ти гледам правопис!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 4bb1e83af9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абе хора кво става?

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 15699aaa74
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   И моят брат обижда всички герои и актьори от любимия ми сериал... Та... кажи на хората около себе си, че мнението им си е мнение, но да го псуват е прекалено и, че трябва да не ти казват подобни неща.
Успех!
One girl

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 11e70b6e58
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Сега чувам за него! Ще видя веднага кой е и що за птица е! Сега видях песните му в Тубата! Оказа се, че е участвал и в Евровизия! Просто го бях забравил! Покрай университета знаеш как е-проекти, изпити, като се оправи времето, ще си търся вече работа! На главата си имам толкова неща, че изобщо забравих за него! Е, не ми е любимец! Никой не го слуша в колата си-миналата година завърших Бакалавър в Шуменския университет-щом влезеш в двора му от колите се чува чалга, кючеци и нищо друго! В градския транспорт също не съм го чувал да пее! Шофьора си пуска някакво радио да свири и нищо повече! Докато чакам по светофарите и пешеходните пътеки е същото! По всичко личи че само ти го слушаш-отиди на някой негов концерт! Иначе не пее лошо! По-добре не го споменавай-гражданите се дразнят явно! А обичаш ли стари градски песни-аз да!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 88647d697b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма как да ги накараш. Както и ти не би искал някой да те задължава да харесваш някого. Какво ти пречи да си го харесваш, без да влизаш в излишни спорове?

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c5f743bf4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   9, много удивителни, бе! В Шуменския за точки не сте ли чували?
По темата - Кристиян Костов е много талантливо дете, но стилистите и пиарите му направиха лоша услуга с тази руса кошница на главата му. Не се тревожи мило, за мнението на хората, няма смисъл.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker