Курс БЧК - съвети? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Курс БЧК - съвети?
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 4499 пъти
Здравейте, скоро ми предстои да премина курса на БЧК за кандидат-шофьори, запознат съм, че е един ден, 8 учебни часа и че накрая има тест 15 въпроса с право на 3 грешки.
Въпросите ми са - необходимо ли е да прочета книжката преди да се явя, трябва ли да си записвам по време на лекцията, задачите на теста само с по ЕДИН отговор ли са? Трудно ли е :D?
И вярно ли е, че ако не успееш да го вземеш първия път, веднага ти дават нов тест, ако и тогава не успееш се явяваш повторно и плащаш 50% от таксата?

Благодаря Ви!!! Поздрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 0d7c1d46fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Да, за всичко си разбрал/разбрала правилно. Книжката не е задължително да я прочетеш, но е хубаво да го направиш, защото на курса няма да гледаш като глупак и да се чудиш за какво става на въпрос. За записването по време на лекцията - да хубаво е някои неща, които лектора казва да ги записваш, защото след това ги има на теста, пък се помнят трудно. На теста на въпросите има само един верен отговор. Ако не вземеш първия тест, ти дават друг вариант да решиш, ако и него не успееш, си скъсан и трябва да се явиш отново и на татък знаеш - плащаш 50% от таксата.
Успех! Не е нищо страшно, просто ще е един дълъг и скучен ден, вярно има и интересни и важни неща, които ще са от полза, но повечето е бла бла.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 33f36cedf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Спокойно. Не съм чувал някои да е скъсан на БЧК. И да имаш повече грешки от указаните накрая се проверяват групово и се обсъждат. Дават го на всеки. Аз когато го карах имаше цигани , които дори не можеха да четат правилно.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 3151419f9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравейте! БЧК-курса при мен продължи 4 часа от 13:00 до 15:30 ,след това има почивка от 15:30 до 16:00, и приключи в 17:30. Таксата беше 47 лв ,но най-добре си питайте или инструктора или на място при записване,защото е възможно да има промени. Дават ви се 15 въпроса ,но преди да започнете теста преподавателят предварително ни казваше отговорите на теста ,явно за да минат всички(поне така беше преди 2 години). За невзет изпит нямам представа как се процедира .

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: bf21d67836
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз като ходих в нета имаше някакви примерни тестове и въпросите бяха горе долу същите. Така че потърси там.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: a0f9ff9bd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   А, щом си стигнал до БЧК-то няма страшно. Тестът беше елементарен. В общи линии отиваш и няколко часа гледаш разни филмчета за оказване на първа помощ, показват ти как се прави превръзка, изкуствено дишане, ние даже се упражнявахме върху една кукла, накрая ти пожелават "никога да не ти се наложи да използваш наученото", т.е. да не си участник или свидетел на тежка катастрофа и пускат някакъв супер елементарен тест, който всички взехме. На мен даже ми беше интересно, защото лекторът се оказа бивш военен лекар участвал в мисии и разказваше доста интересни неща. Така, че спокойно! Щом си взел листовките и кормуването, БЧК е елементарно. Не познавам някой, който да са го скъсали там.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker