Продължение на една история с лош край....! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Продължение на една история с лош край....!
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 1175 пъти
Здравейте,
Преди една година написах своята история тук, защото постъпих ужасно с мой приятел.. А ето и историята от преди година:

"Здравейте на всички!
Искам да ви споделя нещо което доста хора ми казват, но аз все не мога да се примиря с това. Става въпрос за действията ми! Ето и историята ми!
Всички около мен ме наричат егоистка, че манипулирам, и редица други неща. Ще се попитате "Защо ли? ". Истината е, че един приятел си хареса едно момиче ( в което няма нищо лошо разбира се), но аз знаех, че ще го използва! Минаха няколко дни през, които те са излизали, и общо взето станаха много близки. Едва ли не той ни остави заради тази вещица. Никой не ми вярва, че тя го използва, и аз реших да взема нещата в свои ръце. Направо да си кажа реших да ги разделя на всяка цена! Независимо какво ще ми струва.!
Споделих какво ще направя, и приятелката ми каза, че това не е редно, и не бива да се меся, но аз не се съгласих! Направих какво ли не, търсих "кирливите и ризи", бивши, слухове ли не пусках, интриги след интриги плетох и накрая ги разделих. Знаете ли какво ми каза той? Не искал да ме вижда повече! Аз о направих за него, да не бъде наранен, защото го обичам, защото ми е като брат.... А той ме остави заради нея.. :(...
Тогава аз просто не знам защо, но реших да го разделя със всички да не се вижда с нас, да остане сам, заради това, че ни предаде.
Сега съжалявам, но как да му кажа да ми прости.. Направих какви ли не неща, но никой не ме разбира, че беше за негово добро...
Сега за тях съм егоистка и лошата.... "

Измина година след като загубих прителя си, а след него и останалите.. Останах сама, защото реших да се правя на съдя и да определям какво е редно и не редно.. Сега разбирам, че постъпвах ужасно не само с него, но и с другите около мен. Знам, че си го заслужих и няма извинение за това..
Но аз наистина съм готова на всичко за приятелите си.. Как да се поправя?
Аз се опитвам да се променя, да бъда добра?
Имам ли право да търся прошка?
Имам ли право да искам да си върна приятелите?
Защо сърцето ме боли, само като се замисля за това което направих?
Хора не знаете как плаках... Плаках затова, че съм чудовище.. Една отровна змя.... Едно момиче с камък в гърдите, което сега се е изгубило в лабиринт и няма изод..
Дайте ми съвет, моля ви не ме съдете, аз си научих урока... Имам нужда от съвет?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 74f5ab2a5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като начало се опитай да се свържеш с всички и да ги помолиш за прошка. Ама с думи като "Направих ужасни неща! Моля, те прости ми, ако не искаш никога повече да си ми приятел, ще те разбера. " и след това се надяваш да намерят сили да ти простят. Ако не го направят, поне ще знаеш, че си се постарала.
Знам, че си мислела, че е за негово добро, но... е, научила си си урока и мисля, че друг път няма да се месиш където не ти е работата. И дано ти простят, а ако не... потърси други приятели и този път умната! Никакви клюки, никакви интриги, никакви слухове и т. н., че виждаш какво става накрая.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: d9b01d871c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съветът ми е много прост. Постъпвай с другите така, както искаш те да постъпват с теб. Научи се да се поставяш на чуждо място и да мислиш за чувствата на другите. Понеже осъзнаваш грешката си, е добре да се извиниш. Другите не са длъжни да приемат извиненията, но ще е хубаво да ги чуят. Идеята е да не просиш прошка, а да изкажеш, че осъзнаваш грешката си и ти се иска да не си я допускала. Можеш да се извиниш и на бившата на този твой приятел. Ясно, че искаш да помогнеш на приятелите си и си готова на всичко, но начинът не е да се месиш в техните лични животи и отношенията им с останалите. Помощта не се дава на всяка цена, когато не е искана. Не си мисли, че знаеш по-добре от тях, какво искат и какво ще ги нарани. Любовта често причинява болка, защото влюбените са много лесно раними, но това е в реда на нещата. С времето се учим да се пазим и да не избухваме от най-малкото, ставаме по-уверени и по-уравновесени. Редно е всеки да си изживее тръпката, да промени малко средата си, да обича и да бъде обичан. Позволявай го на приятелите ти, не ги ревнувай толкова силно и не се филмирай излишно, че са оставили всичко останало.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker