Грешките ми ме побъркват - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Грешките ми ме побъркват
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 1498 пъти
На 23 години съм и всеки ден мисля за грешките, които съм допускала през годините. Знам че всеки прави грешки, но се чувствам виновна повече от нормалното. Срам ме е от себе си, страх ме е да се запознавам с нови хора заради тази вина, която изпитвам, даже ме е страх да говоря с приятелите си. Моля ви ако случайно сте били в такава ситуация как сте се измъкнали? И също много ще се радвам ако ми кажете ваша грешка, заради която сте се чувствали така (нищо лично, просто искам да знам, че не съм сама).

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 6f8ab2c626
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Можеш да преобразуваш емоционалната енергия от чувството за вина в усилия по поправянето им (ако е възможно) и най-вече в поправяне на този вид поведение, заради който си ги допускала. Ако не направиш това, не само, че ще продължиш да се терзаеш, но и ще ги повтаряш.

Осъзнаването на грешки и чувството на вина не поправя първопричините в теб за въпросните грешки; но пък от друга страна е необходимата начална стъпка това да се случи.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 2e5c3382f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хората правят най-много грешки от невежество-незнание. Човек трябва да се ограмоти, да разбере какво е правилно, какво е неправилно, да не лъже, да бъде откровен в отношенията си с хората, никога да не обещава нещо, което не може да изпълни. Да е създал свои добродетели и да се ръководи от тях в живота си. Да, всички правим грешки, но нека грешките ни бъдат невинни и неосъзнати в момента когато сме ги направили. Човек трябва да израства нравствено.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 0f51b6342e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ох, милата. Между другото, аз съм също на 23 и страдам от този проблем. Не са за подценяване мащабите, които може да достигне той, защото както сама каза, това вреди на социалния ти живот. Не е късно да се промени обаче. Имаш нужда да проумееш нещо (аз се уча на същото): дори най-страшната грешка, която демонизираш, всъщност е урок. Направи си спикък на онеза неща, които те глождятя, прекарай по една хоризонтална линия и отсреща напиши на какво те научиха тези неща. Вземи си урока за последно, зареди се с непукизъм и гледай напред. Разбери себе си отвътре. След това бъди смела и поеми риск - говори, запознавай се, надъхай се, може би ще е трудно, но го направи!
За твое успокоение, моите грешки, в зависимост от гледната точка, не са били съвсем безобидни. Наранявала съм ближни хора, ядосвала съм се излишно, проявявала съм физическа агресия, излагала съм се и даже на шофьорски изпит ме скъсаха. :D

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 57e5e9fce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аааа допускал съм изобилие от грешки, дори всъщност може да са много повече отколкото съзнавам понеже не съм разбирал за момента, че правя грешки. Просто трябва да спреш да мислиш, че трябва да си перфектна в един не-перфектен свят, да приемеш, че света в който сме не е една добре смазана машина работеща оптимално а един хаос от грешки, заблуди, разочарования, лутания и т. н. За какви грешки говорим?

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 5a09e2b509
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И аз много се обвинявам за грешките, които направих. Дори написах моята история тук в сайта. Това, което разбрах, обаче, е, че докато сама не успееш да си простиш и да се приемеш изцяло - и лошо, и добро, няма да можеш да продължиш нататък.

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 57c321a34c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ами, спокойно аз доста често съм така. Другата седмица съм на зъболекар и казах на жената на рецепцията че ще ми запълват зъба, защото тя ме пита и нали аз бързах и ѝ отговорих да.. Вмомента ми е мн гадно щото после трябва да ѝ се обяснявам че няма да го запълват защото тя е леко досадна и постоянно ме пита какво точно е станало, и да..

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 54ef3006c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Еми аз се срамувам от пиянските си изпълнения, но какво да направя, не мога да върна времето назад....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker