Това може ли да е причина да не те харесват - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Това може ли да е причина да не те харесват
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1240 пъти
Здравете. Харесвам работата си, но има един проблем, заради който всеки ден ходя с нежелание на работа. И това е началничката ми. Но не само с настоящата е така. На предишни места, където съм работила, е било същото. Просто не ме харесват и се държат лошо с мен и ме избягват. Възможно ли е това да се дължи на факта, че никога нямам какво да разкажа, защото водя еднообразен живот. Под еднообразен имам предвид, че не пътувам никъде, само си ходя на село с родителите понякога и това е, не си купувам скъпи неща, с които да се хваля, т. е. когато началничката или който и да било види, че не съм "от неговата черга" започва да се държи лошо с мен и да избягва компанията ми.
Възможно ли е това да е причина, или е абсурдно да е това и трябва да я търся в характера си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 4677bd712b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен е абсурно. Но все пак, с тези хора трябва да общуваш по някаъв начин, да си говорите за някакви неща. Това трябва да става по естествен начин, а не да очакваш, че някой ще те обикаля като малко детенце. Ако ти само си мълчиш, околните как да се държат с теб?

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 77d5b1028b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От авторката: В началото, когато още не са ме опознали, си говорим и няма проблем. Проблемът започва след като ме опознаят, след като разберат повече за мен. Това ме навежда на мисълта, че може това да е причината.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 86ba921049
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Да, възможно е.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a48ba3f798
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От написаното съдя, че си човек с по-традиционен и ограничен кръгозор, което не е задължително лошо, но в днешната модерна градска култура такива хора са считани за представители на "старата култура". Т. е. фактът, че си по-традиционно ориентирана може да води до такива сентименти. Вероятно показваш това не само чрез дрехите си, но и чрез изказа си, поведението си и тн.

А защо не пробваш да попътуваш някъде? За 3-4 дни. Има евтини полети до много места в Европа. Хващаш се с някоя приятелка, приятел или гадже, и отивате. Ще видиш малко свят, ще усетиш какво правят масата други градски хора.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e22293b44d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Звучи ми странно това да е причината. Аз също живея скромно, всичко, което притежавам, се събира в два сака и свободното си време го прекарвам над книгите или във фитнеса. Но се държа добре с хората, говорим си и получавам нормално отношение.
Не те познавам, не знам каква може да е причината, но едва ли е това. Познавам хора като теб и се отнасям с тях с уважение, както и околните. Или си въобразяваш, или правиш някаква друга грешка, с която отблъскваш околните. Но реално, няма как всички да ни харесват. И мен някои хора не ме понасят, но не ми пука

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 416df124c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Казваш, че избягвали твоята компания, но на практика ти не им правиш никаква компания, освен физическото си присъствие. Не си им интересна, сигурно и не клюкарстваш. За вас жените е по-трудно да участвате в тихи приятелства, макар че има и мъже, на които не можеш да им затвориш устата. В какво се изразява лошото държание към теб? Ако е само заради това, че не си забавна, то тия са абсолютни патици и не заслужава да ги отразяваш. Обаче ако е заради слаба комуникация свързана с работния процес, което пречи на работата, тогава трябва да се задействаш и да си по-общителна, за да върви работата.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 441964345d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката
Номер 6, никога не е пречило на работния процес. Не клюкарствам, но примерно се е случвало да попитам началничката за нещо за някого и тя ми отговаря с неохота. Лошото държание се изразява в това, че често ми се кара за незначителни неща, понякога буквално си изсмуква от пръстите "проблеми", забележки, особено когато е ядосана за нещо. Също и във всяка почивка или възможност бяга при други колежки и не стои с мен. В началото ми разказваше къде ходила (на гости, на празник, на екскурзия), какво си купила и т. н., но видя че аз не разказвам такива неща (защото трябва да си измислям) и спря. Е, гледах да не кимам само, и аз говорех - какво мисля, какво съм чувала, такива неща, но нея я дразни, че не съм като нея.
Номер 4, не мисля, че ако отида някъде, това ще промени нещо. Цялостният начин на живот е важен. А кръгозорът ми не е ограничен.
Номер 5, не искам да ме харесват всички, а само тези, с които прекарвам 8 часа на ден, а ако не ме харесват, поне да не го показват толкова демонстративно. Иначе предишната ми началнича беше споделила във ФБ клише от рода на "по-добре беден, но честен", а на работа се скъсваше да демонстрира по деликатен начин колко е "модерна". Дори повече от сегашната.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker