Чувствам се по-виновна и по-сама както никога досега.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Чувствам се по-виновна и по-сама както никога досега..
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1197 пъти
Здравейте.
Пиша тук, защото просто не знам какво да правя и с кога да говоря. Нека първо разкажа случката.
Аз и най-добрата ми приятелка сме на море на Златни пясъци заедно с майка й и сестра й. Тази вечер излязохме двете на дискотека, защото е последната вечер преди да дойде баща й, а той е доста строг в това отношение. Освен тях не познавам никой друг тук. Та излязохме и всичко вървеше супер танцувахме и пийнахме малко или много. И седнахме на едни маси за почивка. Тогава към нас дойде един мъж и прошепна нещо на ухото й, но тя не е добре с Английския, а той беше чужденец. Когато го повтори и на мен ни предложи да отидем при него и приятеля му и ние не бяхме много съгласни затова те дойдоха и седнаха при нас. Бяха на около 20 и нещо годишна възраст, а ние на 16. Донесоха алкохол и ни сипаха. В началото всичко беше добре, но приятелката ми си има приятел и не й беше много до тях, докато аз нямам, а и не съм мислила да правя каквото и да е било с тях. Тогава единият ми предложи да танцуваме и отидохме. Признавам си, че бяха доста "мръсни" танците ни, но бяха само това. Без целувки, да не говорим за по сериозни неща. След това я видях да се ме гледа лошо и да отива към бара. Отидох при нея и й казах, ако иска да си ходим. Тя ми отвърна да правя каквото искам и си тръгна към масата. Отидох при нея, но отказваше да говорим. Каза ми единствено, че си има приятел и достойнство. Казах й, че тогава аз си тръгвам и тя ми каза да и дам ключа от стаята и че не я интересува как аз ще се прибирам. Дадох й го и излязох.

В крайна сметка се прибрах и около половин час след мен се дойде и тя. Чувствах се много виновна и отидох да говоря с нея. Обясних й, че аз си нямам приятел, че нищо лошо не съм направила и тя ми отговори, че не й пука и да правя каквото знам. И довърши с това че ни е била последната вечер и повече вечер няма да ходи никъде с мен. Аз я оставих и се преместих на дивана в хола.
Сега се чувствам като пълен боклук и просто не знам как да оправя неща.. Не знам дали съм виновна, но се чувствам така.. и най-вече по-сама от всякога без семейство и приятели.
Съжалявам за глупавите ми истории, но трябваше да си излея душата някъде и след като няма на кой реших да напиша това.
Мерси предварително, ако някой ми даде съвет какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 4fd3324ab9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ооо просто сте различни темпераменти. Тя е по-резервирана а ти се отпускаш по-лесно. Според мен тя твърде много драматизира, ще и мине.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: f98b5318bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Добре, ти просто си танцувала с този, нищо друго не сте правили. Не разбирам какъв е проблема?

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 7b19da6660
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей, разбирам те. Просто си се забавлявала, а и нито си спала с някой от тях, нито нищо. Самата ти си казала, че нямаш приятел. Нормално е да искаш да се забавляваш. Единственото опасно е било, ако в алкохола, който са ви донесли ви бяха сложили нещо, което не трябва. Според мен приятелката ти е постъпила много крайно и ако от такова нещо не иска никога повече да ти проговори, значи тя не е твоя човек. За мен това е неадекватно. Аз имам приятелка, която е по-стеснителна, докато аз не. На домашни купони особено като ми хареса някой стигам доста далеч :D, докато тя най-много да си говори с момче, което харесва. Но никога нито едната, нито другата се сърди. Това за мен е глупаво и ако ти се е наистина разсърдила толкова стабилно, не смятам, че ти е истинска приятелка щом от толкова малко е готова да те зачеркне...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 74747b7f19
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не, не си направила нищо лошо! Просто приятелката ти ревнува и завижда. Изглежда е от тези, които смятат, че само те трябва да бъдат в центъра на вниманието, и ако е някой друг, излизат от кожата си. Намери си нова приятелка, която ще се радва за теб, а няма да ти завижда.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: b52b7bee30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Лошото е, че си само на 16.
Може би просто е изревнувала.
Жените обичат вниманието, независимо имат или нямат приятел.
Хубавото е, че е станало въпрос и за достойнство. Рядко срещана тема сред жените напоследък, а и сред мъжете също.
Не се превръщай в лека жена. Съвет от мен. Не е никак привлекателно.
Щом е така, както казваш и сте се позабавлявали просто се опитай пак да говориш с нея.
Младежите, чужденци е пределно ясно какво са искали. Те затова идват в България, а аз затова не ходя на море на Слъчев бряг, за да не гледам простотии.

Мъж на 25

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d0b47fceae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Постъпката ти е лекомислена, но въпреки това приятелката ти няма правото да се отнася така с теб. В действителност, ти не си наранила никого, не си спала с това момче и дори не си се целувала с него, а и да си, това е твое решение, за което ти носиш отговорност. За капак не си обвързана и не си длъжна да се пазиш за никого.
Темата с достойнството е нещо, върху което можеш да помислиш (ако искаш), а случката да ти е като обеца на ухото. Няма абсолютно никакъв смисъл да съжаляваш, защото мястото на тази случка е в миналото. И няма да е лошо да кажеш на приятелката си, че тя също не е застрахована от подобни случки. Никой не е. Повечето хора поддават на такива моментни увлечения, а обстановката на подобно място предразполага допълнително. В дискотеките се случват много по- ужасни неща и тези мръсни танци са нищо, чак се чудя защо приятелката ти с това голямо достойнство е отишла да се забавлява точно там. Забавления под път и над път.
На твое място бих оставила нещата да се развият от самосебе си. Ако тя продължава да се държи така, най- добре си потърси друга приятелка.



Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6c70b0984e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Еми, оставила си я сама с някъв тип, знаейки че й е неприятно. Ако сте компания, ок. Ама вие сте излезли двете.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker