Instagram последователи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Instagram последователи
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 2168 пъти
Здравейте, нека тази тема да е за споделяне на hacks в Instagram. Искам да имам повече последователи в Инстаграм, да развивам профила си, но си стоя на едно място. Имам над 10k, но съм ги събирала с години и не са особено активни. Използвам един трик за да събирам последователи и той е да последвам хора, следвани от известни личности и така се образува трафик към профила ми и хората започват да ме последват и да харесват снимките ми. Но това изисква много усилия, а има и такива хора като при всички, които ме отпоследват всеки ден. Не мога да стоя по цял ден и да следвам и махам хора, това отнема много време. Дайте ми съвети как да имам повече АКТИВНИ последователи. Искам да е като при другите хора-те не правят нищо, но хората си ги намират и последват.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: ca37df28e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бъди интересна и атрактивна и ще те следват.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d79ec23992
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   излез навън

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 2c2366de9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Инстаграм не е фейсбук, хората рядко те следват просто така ако не си известен. Ако искаш активни последователи трябва не просто да ги "следваш", а и да се интересуваш от тях, да комуникираш с тях и Т. н.
Може да е 5 минутен разговор с който да накараш някого да се почувства важен или по-специфични коментари под снимките.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: e21eaa9ac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Поредното зомби! Пренасочи си енергията за нещо смислено и ползотворно, осъзнай се, момиче!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 3029c87308
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Защо не концентрираш енергията си в нещо смислено?

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 538f94e352
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Другите беха доволно изчерпателни. Само едно ще ти кажа - това да имаш повече "последователи", не те прави по интересна или добра личност. Даже напротив. С подобен повърхностен начин на мислене доказваш, че си точно от типа хора които човек трябва на всяка цена да избягва и изобщо да не си губи времето.

И все пак да не съм офф топик - покажи си така лекинко и небрежно циците. ако нямаш, покажи си задника. Ако и това нямаш, явно не остава с какво друго да впечатлиш някой. Остава ти да си гризкаш ноктите.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: dfe70cc8b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Моят профил го развиха с около 1000 активни последователя в инстаграм за месец.. препоръчвам ги http://getpopular.eu/realni-posledovateli.html !

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 46d0db8c7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Много сте неадекватни. Това, че някой прекарва време в инстаграм не означава, че не ходи и навън. Човек може да прави и двете. И докато за вас хората, които държат да имат хубави профили в Инстаграм и много последователи, за да може следователно да изкарват пари от това нещо и да го превърнат в бизнес, са глупави, само да ви вметна, че докато вие ходите да робувате на някого за 1500-2000 лв, ние тези пари ги изкарваме с няколко селфита за няколко минути на ден. Така, че вие сте глупавите, вместо да видите колко жалък робски конформистски живот водите, вие съдите другите. Темата е за взаимопомощ и много ясно е зададен въпросът, никой не ви е питал хубаво ли е лошо ли е нито ви е искал фалшивият морал, по-горе е казано “Бъди полезен на другите с коментара си”, вашите коментари не помагат с нищо, а са пълни със злоба, защото завиждате, че някои хора могат да живеят леко, а вие се бъхтите, защото смятате, че това е правилно и не знаете как да си устроите живота, но за това сте си виновни вие, поне не злобейте толкова.

 
  ...
преди: 1 година, 25 дни
hash: 3df321b466
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Хората в България особено не разбират силата на Инстаграма
Подкрепям почти напълно но. 9. Това със селфитата не е точно примера който трябваше да даде, но като цяло е права
Аз се занимавам с остеопатия и акупунктура в Лондон. Инстаграма ми е бизнес акаунт.
----
Хаха ако искайте вярвайте но докато го пиша това на една скамейка пред Глоустър Роуд станцията, едно момиче с колело се спря и ме поздрави за видеото което качих от един остеопатен курс. Два дни назад. Вярно е не беше в Инста, а във форума от работа, но тя ми е последовател в ИГ. Довечера щях да го кача и там. Обменихме две три думи.. Оказа се колежка
-----
Продължавам по темата. Моля читателите да разберат че инстаграм е стриктно бизнес ориентиран апп. Няма нищо общо с Фейсбука. Аз Фейсбук акаунт например нямам. Нямам и Туитър. Нямам тикток.. Имам телеграм за новини.
Вчера на курса се запознах с един остеопат от Барселона с 500хил последователя. 95% от клиентите му идват от там. Той вече е на ниво да публикува такова съдържание, че да е уникален в целия свят. Затова сега обикаля света и се учи по разни конференции и курсове..

Пак ще кажа, това с Онлифенс и селфитата в Инста наистина е жалка работа. Най-малкото защото в временно. Реално всяко момиче вече е порно звезда. От това да си показваш задника в Инстаграм, до това да работиш на Лъвов мост разликата е от няколко месеца. А не знам кое е по жалкото. Да си в харема на някой дубайски мангал или да живееш на Сливница... Според мен е едно и също..
Говоря за дубайските козоебци, защото много от Инста кифлите РЕАЛНО цъкат селфита да се промотират в Дубай, като проститутки.
Казвам го защото имам приятелка стюардеса, с редовни полети Лондон-Дубай и ми се е жалвала как целия самолет обичайно е пълен с момичета на име Ема (chavs/кифла), тя така ги наричаше Emma. Защото всичките се обличат по един и същ начин, с роклички от Sorell UK и бутокса е от един същ пластичен хирург, онзи на Падингтън..

Като се пренасити пазара, тия момичета какво ще правят незнам. А той вече е пренаситен. Един и същ бутокс, едни и същи роклички, по един и същ начин си вдигат крачето да им се видят токчетата... Едни и същи неща показват в онлифенс и си крадат триковете една на друга..

Всичкото това го казах в защита на инстаграма, не на кифлите.. нека е ясно..
----
А до авторката, ако има реални намерения за успех с който да е полезна, а не просто селфита ще кажа следното :
Незнам какво да правиш за да набереш последователи, освен може би да слагаш уникално съдържание в групите. Мога да ти кажа какво да не правиш обаче. Не плащай на Инстаграм за реклама. Напълно безполезно е. По скоро един шаутаут от някой известен, на който да дадеш пари ще е по-полезно. Ако си модел и показваш дрешки... там вече стриктно зависиш от дрешките и от фирмата. Те отиват там да гледат дрехата, не теб... така че... не е лесно
Ако кажеш с какво се занимаваш може би ще съм по полезен.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker