Наричат ме ИЗРОД! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Наричат ме ИЗРОД!
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1463 пъти
Здравейте, пише ви едно момиче на 17 години. Едно изтормозено момиче. От както се помня, все ме обиждат. Когато бях 7 клас, почнаха да ми казват много обидни думи, например:Смърт, вампир, самата грозота. Тогава търпях, но нещата се влошиха в 9 клас! Имам заболяване на зъбите, следователно още една причина да ми се подиграват, но това го лекувам. Имам и заболяване на корема, лекарката че заради него трудно мога да напълнея, затова съм слаба. Казват ми скелет, беззъбия скелет(сгреших зъболекаря и ми извади един зъб, сега провеждаме лечение на другите и после заместваме извадения). Влюбих се в едно момче, което не ми обърна внимания, и за това ми се подиграват. Едно момче ми каза, че аз никога няма да си намеря някого, защото съм ИЗРОД! Всички ми казват. че мен никой няма да ме хареса и ще остана сама! Аз се старая да помагам на всички от нашият клас, а те ми отвръщат с лошо, а ако откажа става по зле. Който и от врастниците ми да ме види, дори на улицата ще ме прекърши психически. Майка ми ме заведе при психолог, понеже бях много затворена, два часа психолога не можа да извади и дума от мен. Накрая склоних, разказах му всичко. Той се зачуди, каква е моята психика, за да търпя и премълчавам всичко това, толкова време. Аз просто когато ме обиждат, слушам и гледам да не се опълчвам да не стане по лошо, защото веднъж едно момиче щеше да ме бие само защото и отвърнах на обидата. Същото момиче ми изхвърли нещата от прозореца на класната стая. Мълча и когато се прибера слагам фалшива усмивка, за да не тормозя нашите. Исках да споделя с вас, защото се чувствам сигурна. Може ли да ми дадете някакъв съвет, как да се справя? Благодаря Ви, предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 98d68ca1a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Опълчвай се, пък като ти хвърлят нещата се оплачи на учителите и директора на училището, на родителите си, на родителите на момичето дето се заяжда. Абе на всички. Направи скандал. Но най-важното говори с вашите и им разкажи за всичко, нека да знаят че ако има скандал, той си има причина, а не е просто от скука.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 7d8a5dcaf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не им се връзвай на глупостите. Познавах едно момиче на което все му се подиграваха, просто защото не покриваше курвенските стандарти за красота. Та мина време и сега тя има мъж и деца и е доста щастлива. Мисълта ми е следната-сега може някви комплексари да те базикат, но няма винаги да е така. Опитай се да го проумееш и ще си промениш нагласата за всичко. И само да ти кажа, че истинките мъже се вълнуваме, повече от личноста на жената, а не колко е красива. Красотата е до време, а когато някой се влюби в теб, ще е до живот!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 7a6c3fcb70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Смени училището.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ebeb588254
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Звучиш мило, представих си те като сладко момиче, не знам защо. Силно момиче, в никакъв случай не си приела ролята на жертва, което е добре. Бъди себе си, не променяй поведението си към нападателно, за да се защитаваш или прекалено услужливо, за да се харесаш. Хората ценят... особено на вашата възраст - това, което е 'готино', 'модерно', и ти бидейки извън тези стандарти, каквото и да правиш - няма да бъдеш харесвана от множеството. Не е и нужно, аз бях харесвана, и какво - сега, не общувам, и с един човек от началното училище или гимназията. Промених се, нямаме допирни точки. Няма драма.

Колкото до тормоза, има директор, класна, има училищни педагози, те са длъжни да вземат отношение, за това какво се случва на територията, на училището и извън нея, но в учебни часове. Търси си правата. Не си за психолог. Смятам, че имаш характер, единствено ще поработиш по външния си вид, няма проблем, че си слаба или с лоши зъби, важното е да си здрава, а външността се корегира, макар да струва и пари.

Какво ти е на корема и на зъбите, обясни подробно ако искаш в друга тема, ще ти дам координати на много добър зъболекар, а за корема - ще знам дали ще съм полезна ако знам какво ти е.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e5fcf95666
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Реално тези които се държат така с теб са изродите, напълно безчувствени, неспособни на апатия - психопати. Знам че ти е трудно, но се опитай да бъдеш силна и да следваш цел, сега най-важното е да учиш. Опитай се и да се научиш да не ти пука, мнението на комплексарчетата които явно могат да се забавляват само като смачкат някой, не трябва да те интересува. Те са слабите, иначе щяха да се държат по съвсем друг начин с теб. Изкарай си училище, нека те мотивират да стигнеш до средата в която други са взаимоотношенията, а що се отнася да момчетата. Бъди сигурна ще си намериш и според мен връзката ви ще бъда далеч по ползотворна отколкото тези в твойте училище някога ще са способни да създадат. Но е важно да споделяш с близките си, семейството ти те е създала за да се грижи за теб и да те обича, изглеждаш интелигентно момиче, което ми говори че семейството ти се справя добре. Не лишавай майка си и баща си от това да имат възможността да влезнат в роля. Сигурен съм че те биха предпочели да им казваш всичко, сам човек с нищо не може да се справи и няма смисъл да се опитва, особенно когато няма и нужда. Успех ти пожелавам, надявам се тези неща да те направят по-силна и да помогнат виждайки обратното на добро отношение, да станеш и още по стойностен човек. М18

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ceeeb26f42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Знам само два начина да оправиш нещата. Първия е да смениш училището. Втория е по- интересен. Хващаш една бухалка и си я слагаш в раницата. Когато някой те изебава усмихваш му се и казваш- Невероятно си мил/мила, обичам такива добри хора, след което ставаш вадиш бухалката и бам в стомаха с ВСИЧКА сила. Няма как да му направиш повече от синина. След това се усмихваш още по широко, качваш се на чина и заявяваш. Радвам се, че ме ебавахте. Е вече приключихте с това. И питаш за възражения, ако някой ти каже нещо на криво. Е имаш бухалка. Лудите никой не ги закача, така че вече щ ги е страх да те погледнат даже. Ако все пак някой те изебава пак, като им мине страха, е все още имаш бухалка.

П. С. Може да решиш, че се ебавам, ама работи мн добре. Хах личен опит

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 708555c89a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се безпокой изтрай само 1 година, остава още малко. Аз съм се срещал със същите грозни думи и отношение като тебе, когато бях на твоите години само, защото имах здравословни проблеми. Бях разноглед и пъпчив, от което те започнаха да ми викат "Цирея", "Пъпката", "Очилатко" и тем подобни простотии. Само търсят за какво да се захванат и почват да ти вадят нервите и да те вбесяват. При нормални обстоятелства бих те посъветвал да отидеш при директора да се оплачеш или да не им обръщаш внимание, но знам колко е изродено днешното скапано, шибано поколение и, че при него тези методи не помагат, затова ще ти кажа следното: колкото и да те е страх, опълчи им се следващия път, кажи им "Ей дрогирани отрепки надрусани, що не си гледате работата да не ви забия по един? " Честно ти казвам, кажи им това или нещо подобно, и виж как ще се сопнат. Дрислите с дрисли. Правят се на много отворени, защото гледат, че ти се свиваш, ама като видят, че и ти им се отвориш и ги позаплашиш малко, наистина ще се стреснат ище се кротнат. Не се страхувай, дори и да те заплашват че ще те бият, бъди готова и ти да биеш, нахъсвай се някак си, тренирай, ама не се оставяй на тея отрепки!!!! Дори да те пребият, по-добре, отколкото да се оставяш така без бой да те тормозят и мачкат!!!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: fa8a0c16a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Единственият съвет който мога да ти дам е да приемеш, че хората са животни с дрехи, и да се научиш да живееш с това. По-нататък можеш да си избереш социален кръг, който поне по-добре се преструва на нещо повече, но училището е зверилник на най-ниско ниво. Човешката природа блесва с пълна светлина...

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 64a438251c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз винаги бях черната овца, но никога не са ме тормозили. извоювай си уважение. Хората наистина са хищници - усещат, кога някой е слаб и тогава нападат. Явно показваш и излъчваш страх или неувереност.

На мен ми помогна това, че аз винаги съм се харесвала и изобщо не ме интересува другите какво мислят. Опитай се и ти. От поста ти личи, че и ти имаш съмнения, че не изглеждаш добре. Това е пагубно за психиката. Младо момиче си, няма как да няма нещо хубаво в теб.

Не бих те посъветвала да отговаряш на обидите - само ще настроиш насилниците още повече срещу себе си. Дръж се на ниво и със самочувствие. Много помага да усвоиш себекритиката. И си повтаряй - никой не може да те обиди, освен ако ти не му позволиш. Когато покажеш, че си се засегнала това още повече ще окрили съучениците ти. Никога не позволявай на чужди хора да открият слабото ти място. И помагай само ако искаш, без да очакваш нищо в замяна.

За съжаление, не мисля, че може нещо да промениш в сегашното си училище - твърде е късно, така че ако положението наистина е нетърпимо се премести. Няма смисъл да се мъчиш. Сигурна съм, че родителите ти ще те подкрепят.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: c2d55577b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ти вече направи първата крачка - сподели с нас! Предстои ти втората. Не съм съгласна със съвета да смениш училището, това ще е бягство. В този живот с бягства от проблемите не се успява. И аз бях персона нон грата в гимназията, а сега бившите ми съученици ми се подмазват и се надпреварват да афишират как аз съм им била "най-близката приятелка". Защо? Защото завършихме Художествената гимназия, аз продължих с литература и днес пиша рецензии за изложби в медиите. А те са художници. Е, как няма да съм им "най-добрата приятелка", като от десет мои реда зависи продажбата на картините им! Свиркай си и не им се давай! Просто им гледай сеира! Зная, че е трудно, аз едва оцелях тогава, но ти казвам - палачинката се обръща. А ако искаш бързи резултати, намери други като теб и лансирайте поведението си като "моден бранд". Да, ние не ходим по купони; да, ние слушаме класическа музика; да, ние се обличаме с винтидж дрехи; да, така е, девствени сме; да, не пием и не пушим. В този дух. С една дума: намери съмишленици в средата си. А иначе, животът ще ти изплати сегашните неудобства с лихвите, повярвай ми.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker