Страх ме е от друг мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Страх ме е от друг мъж
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1478 пъти
Здравейте, студент съм на 21 години и имам приятелка на същата възраст. От около месец в компанията, в коята излизаме дойде мъж на 27 години. От както е дошъл всеки път води разговори с моята приятелка на всякакви теми и непрекъснато, дали ще сме на заведение някъде или сме излезнали някъде да разнообразим, има и близост между тях, която вече много почва да ме нервира. И от ден на ден все повече започвам да си мисля, че се харесват. Ч есто гояори с подигравка към мен. Просто не знам какво да направя, като той дойде все едно не сме заедно с приятелката ми. Проблема е в това, че не знам какво да направя. Искам да се опитам по някакъв начин да го накарам да се отдръпне от нея, да му стане ясно, че тя си има приятел най-накрая. Въпроса е в това, че съм 1. 65 и тежа не повече от 55кг. А той е висок и грубоват мъж - към 1. 90 и доста тежък и набит. Само като му видя дланите - целите във вени, мазоли и засъхнала кръв си представям как ме сграбчва с тях и ме излага пред всички. Непрекъснато се хвали как може да повдигне десетки килограми. От малък ме е страх от конфликти и не желая да стига до нищо такова, просто не знам какво ще правя ако се стигне до там, ако говоря с него и ме набие. Какъв мъж съм ако не мога да защитя даже себе си...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 5b6196cd25
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж сега, тя приятелката ти ако си пада по него, е безмислено да му казваш каквото и да било. По-скоро го обсъди с нея. И ако толкова го харесва, няма смисъл да се буташ там. Просто няма какво да направиш. Друг е въпроса, че приятелката ти не ми изглежда много читава, щом постъпва така и може би не си аслужава да си губиш времето с такава.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 9840da8db9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Явно ходи по цял ден на фитнес ама това не е фактор при боя повярвай ми.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 65743913b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съгласен съм с номер 1. Ако тя си заслужава, сама ще се сети, че е с теб и това и държание е подигравателно. Няма за какво да му се плашиш на тоя. Най-добре седнете двамата с приятелката си и и кажи как се чувстваш. От какво те е срам?! Жената е създадена да вгорчава живота на мъжа. Ако се подиграе с чувствата ти сега е още по добре от колкото когато ти се нагласиш за съвместен живот, семейство, деца. Тогава ако стане ще е страшно по-тежко от сега. Вярно е ! Има изключения, но са едва 10%. Седнете и си изяснете намеренията колкото и да не ти се иска да я загубиш. В пъти по-добре е от колкото да я следиш и дебнеш с кого и кога ще си легне. Много жени използват секса за облаги и знаят как да манипулират с това. Вдигай гарда и си пии "пишкобола"! Не останаха "Хора" които заслужават добро отношение.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: c3abb72a82
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Хване ли те страх - загубен си.
Вярно че не можеш да го биеш. Ама тая работа важи за животински свят. На хората най-мощното оръже е мозъкът им. Ако не беше така, щяхме да сме подчинени на слоновете и бизоните, а нямаше да ги изтребваме. :D Все пак имай на ум, че тоя не е бизон, а човек с мозък и с 6 години повече натрупани знания и опит.

Ти и на 40 г. да станеш, ако нямаш цел и ясна идея кой си, в какво си добър и можеш да станеш добър, с какво си полезен на света и на тази ти приятелка или на следващата... пак ще те сдухва всеки 18 годишен целеустремен човечец, с елементарни постижения (спортни, бизнес, научни, сексуални) и амбиции за повече. Не е важна жена ти в случая, а ти как се развиваш.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: c8fdf0c4eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Питай приятелката си не смята ли, че те унижава с държанието си и дали държи да сте заедно. Явно предпочита да е с тоя боклук. А оня нагло се гаври с теб.

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 8472051098
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това се случва често. В повечето случаи хората на твоето място се изнервят и гледат да прикарат момичето по близо до тях. Забележи само как всеки гледа да паркира приятелката си до стената, така, че да не говори с никого или в друг случай до момиче, но не и до момче. Аз мисля, че трябва да поговориш с приятелката си да стои до тебе по-близо. Някои правят контра атака-на твоето място почват да си общуват с някое момиче на масата, за да подсетят ако ме разбираш.
Сега ще разбереш колко е читава приятелката ти. Успех приятел!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e1cbdbd431
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   7, абе стигне ли се до такива детински номера, заеби тая връзка. Ако двамата наистина искат да са заедно, просто няма да се стига до подобни ситуации. Почнат ли се курвенските номера - мерси за връзката. Ако с мен някоя жена се държи така, изобщо няма да се занимавам да я тикам по ъглите и подобни глупости, ами направо я заебавам и да се оправя, дори и обяснение няма да и дам. Аз не мога да съм до нея 24 часа. Тя ако си го е наумила, винаги ще намери начин да се изчука с някого. Така че това с ъглите и отмъщаването, го заеби. Не виждам смисъл да си губя времето с някоя парантия зорлям да я крия по ъглите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker