Отговори - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Отговори
преди: 5 години, 20 дни, прочетена 1283 пъти
Здравейте! Искам да попитам някой знае ли защо публикуват глупави истории, които са писани над 1 000 000 пъти и са едни и същи, а сериозните не ги одобряват? На мен ми омръзна да чета едно и също всеки път. На Вас не Ви ли омръзна? И ще видя как тази тема няма да бъде публикувана, защото истината боли и ще се засегнат модераторите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 20 дни
hash: b2866a3ef5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много хора имат подобни проблеми и е нормално историите да си приличат.
За един даден проблем може да е глупав, но за автора не е така.

 
  ...
преди: 5 години, 20 дни
hash: 608eed69d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   И на мен са ми противни много простотии в този сайт, но на 100 има по някоя полезна и затова продължавам да го чета. Някои раздели изобщо не ги отварям, онези тъпите-сикиджийските, там е пълно с простотия писана от комплексари. В "Други" по се срещат интересни теми, също в раздел Семейство, в Здраве и някои други, но и там има простотия. Явно някои отворковци, или имат много свободно време, или им плащат да пишат провокативни теми, но взех бързо да ги разпознавам, и даже не им чета темите, веднага ги затварям. С простотията не можеш да се бориш, но можеш напълно да я изолираш, само така ще се отървем от нея. Глупаците се кефят, когато им обръщаш внимание, това не го правете!

 
  ...
преди: 5 години, 20 дни
hash: ad33d9aaa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Да, омръзна ми. Особено тези, които се пишат през 2 седмици. А най-много се нервя на тези, които очевидно са фалшиви. Обръщам се към редакторите - защо публикувате такива истории, които вече са публикувани и имат коментари или са очевидно фалшиви? Очаквам отговор

 
  ... горе^
преди: 5 години, 20 дни
hash: 939b5a608b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Браво на Вас! Публикувахте я. Радвам се за това и се извинявам за думите, които ползвах. Моля Ви публикувайте историите, които наистина имат смисъл. Не губете времето на хората да четат нещо, което е безсмислено или измислено. Публикувайте повечето дори и да си повтарят. Знам, че сега си противореча, но искам всеки човек да има право на съвет. Приятен ден!

 
  ...
преди: 5 години, 20 дни
hash: 2a4b0b9dad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Аз също си задавам често този въпрос. Дори си мисля, че едни и същи автори пускат една и съща тема по няколко пъти, защото не са получили достатъчно или нужните им отговори.
И друго хората не четат, това е труд, а те са мързеливи!

 
  ...


...
преди: 5 години, 18 дни
hash: cd42219725
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Пич, глупави хора, глупави истории, повтарящи се щото не четат. Мен пък ми омръзна такива "умници" като теб постоянно да плюят по сайта и по модераторите, сякаш те определят какво ще има тук. Това е просто платформа която хората използват да покажат какво ги вълнува. За добро или лошо наистина показват какво представляват... Дори и ти, като още 50 подобни теми, вместо наистина да си промяната която търсиш, не правиш нищо друго освен да хленчиш...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 17 дни
hash: ad33d9aaa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз искам да попитам редакторите, съвсем искрено без да обидя защо темите и коментарите стоят с дни? Питам, защото 1. съм любопитна и 2. Доста често има теми, които изискват отговор до ден два но се получават доста по-късно.

 
  ...
преди: 5 години, 17 дни
hash: cb3f93322f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз зная защо публикуват толкова много глупави истории и то от една и съща авторка. Тази авторка е публикувала стотици истории, от глупави по-глупави е неплатена в екипа на този сайт. Тя им се е натрапила и щом не иска да бъде платена, сайта на драго сърце я приема. Беше казала някъде, че щом няма регистрация т. е. щом е анонимно това много я устройва. Дали и са правото да публикува всичко каквото и хрумне в главата и ето какъв е резултата-безброй глупави истории. Самия сайт не е на качествено ниво. Ако бяха качевствен сайт щяха да си спазват собствените правила:
2. Хейтъри не се толерират
3. Обидните квалификации не са аргумент
Точно тези две правила сайта ги е нарушава постоянно.
Какво ще кажете, точно тази авторка на глупавите истории вече в своята 63-та година каква омраза проявява в някои нейни истории. Вижте омразата й към мъжете в историите й в отдел "Любов и изневяра":
1. "Мразя мъжете"
2. "Мразя всички мъже"
3. "Мъжете са ужасни"
4. "Мразя абсолютно всички" в "Други"
5. "Всички мъже ли са лайнари" в "Семейство". Впоследствие изтрита след моя строга забележка към сайта.
А сега прочетете историята й:
6. "Мога ли да имам пълноценен живот с шизофрения" в "Здраве"
След като прочетете тази последна история за нейната шизофрения помислете си каква дърта баба е тази авторка. В нея тя казва, че всички гении са шизофреници, което ще рече, че тя и себе си мисли за гений.
Само да вметна, изпратих до сайта два пъти една и съща тема и два пъти темата не беше публикувана. Темата беше относно причините за хомосексуализма. Нищо обидно нямаше в темата, аз не мразя хомосексуалистите, но знам защо се чувстват такива. Просто исках да разберат истината и да не се чувстват виновни за това. Модератори публикувайте коментара ми

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker