Жена без конкуренция край нея! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Жена без конкуренция край нея!
преди: 5 години, 6 дни, прочетена 1305 пъти
Представете си една непривлекателна жена ламтяща за мъжко внимание, и си представете компания от жени които получават такова без да го търсят. Тук ще анализирам ''ламтящата за внимание''. Много внимавайте с такъв тип жени, лека полека попадат в заблуда, и започват да вярват че наистина се цени жената в тях, и не се забелязва откритата снизходителност към състоянието им. Търсещи флирт постоянно, ненаситни за флирт, ако не го получат, комуникацията става невъзможна и по въпроси които са от значение, биваш пренебрегван и подиграван, щото не можеш да се изкривиш заради нея и заблудата в която е вкарана. Не ме разбирайте погрешно, не съм Казанова, но си знам мястото, и малко или много може би, когато си по отгоре в дадено начинание, просто се виждат огромните дупки и тъпотия на съответното лице което се мъчи да прави нещо подобно, но не разбира че изостава. Според мен някой хора остават обидени, но човек се привлича от това което той не привлича толкова, има хармония там където двете страни се стремят към едно и също. Примерно предпочиташ да буташ парички на момичета, ми ще привличаш към теб такива които вземат, и после едно скромно момче се влюбва в такова момиче, и се чуди ''има ли нещо между тях''и после му ''разбила сърцето''. И поради тая причина се правят опити за промени в отсрещния човек, други се развалят, трети стават отмъстителни щото не проумяват че не схващат нещата такива каквито са в действителност. Относно жените без конкуренция, това че се е намерил някой да и гали егото, незначи че всеки ще го прави. И когато не среща внимание, започва да си го търси, което е грозно. Хубаво е да гледаш към истинските възможности, вместо да се хвърляш там където не те искат, и да се оплакваш. Аз също съм засенчен на улицата, реално е, но не мисля за това, крепи ме факта че съм бил с тези които искам, и въпреки всичко не съм се ръзхвърчал и подвел, знам колко тежко се пада от високото.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 дни
hash: ac86579296
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Конкретика човече, конкретика! Това не са философски трактати, разкажи историята а ние ще си дадем мнението и поуките а не ти да философстваш а ние да гадаем за историята!

 
  ...
преди: 5 години, 5 дни
hash: 5c8dbecba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пак някой от "бедната класа" се е изприщил, че някоя от "над средната класа" го е отрязала. Ами след като комплексите ви са в повече и не можете да преживявате, че има и по-добри и тея по-добри си допадат с други такива, си стойте където ви е мястото и няма да полудявате от яд и злоба. И най-вече да ни занимавате със странни, объркани и безсмислени теми. Главата ме заболя докато разбера какво си се помъчило да избълваш.

 
  ...
преди: 5 години, 5 дни
hash: 80f15f40ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Подкрепям 1 и 2. А и авторът е твърде неграмотен, за да има самочувствието да се изживява като ментор.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 дни
hash: 8bf8d0430c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Но, защо авторе, комуникираш с такива жени? Защо е нужно, кому? Да общуваш с жена, която не харесваш, защото се налага в работата ти или, защото е приятелка на твой приятел, или семейна приятелка - да, но да общуваш с жена, която не харесваш, тя да флиртура с теб и ти да стоиш... Не е логично, освен ако не ти е приятно нейното внимание. Може би такава (некрасива за теб) жена, е интересен събеседник и затова да я търпиш, но тогава се запитай - защо нямаш приятели-мъже или партньорка - жена, с която да се обичате и да споделяш.
Че има много натегачи и от двата пола - има, но и тези, които ги подвеждат в заблуда, че може да има нещо помежду им... и такива има.

 
  ...
преди: 5 години, 4 дни
hash: e891fc6cf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   до номер 2, от автора
По добре си пусни фермата, и не се мъчи повече, коментара ти е противоречив и повърхностен от неразбиране на статията.

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 дни
hash: 93328db6c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Авторе, наистина нищо не се разбира от историята ти.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker