Жени и мъже какво цените най-много в себе си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Жени и мъже какво цените най-много в себе си?
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 902 пъти
Реших да задам този въпрос, защото всеки ден срещам най-различни хора с най-различни качества на характера. Ние всички имаме положителни и отрицателни качества, но ми се иска хората да имат повече положителни качества. Аз например съм искрен, весел, доблестен, общителен, честен, съвестен, справедлив, наблюдателен, организиран и много любознателен. Имам и някои лоши качества като раздразнителност от поведението на хората в обществото или на мои познати които не знаят какво говорят, а не спират. Понякога ми се иска да им се изкрещя да спрат с глупостите им, но едва се въздържам. Най-много се дразня на шофьори по улиците или по магистралите когато не спазват правилата. Много мразя когато ме лъжат или злоупотребяват с доверието ми. Направо им казвам, че са лъжци и използвачи. Би трябвало да си замълча в такива случаи, но се изпущам и им го казвам в очите. Друго "лошо" качество което имам е че не се доверявам почти на никого вече вследствие на многото ми разочарования от хората. В такъв свят живеем, че вече не можеш да се довериш на никого. Човек постоянно се учи от живота и аз се стремя да възприемам само хубавите неща. Аз ще си остана честен, искрен и справедлив в живота каквото и да ми се случва в ежедневието с хората.
Кажете вие драги посетители в този сайт с какви качества от вашия характер се гордеете най-много за които и другите хоря ще ви оценят положително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: 5a6d4922ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ценя в себе си най-много това, че когато някой приятел има проблем и иска някой да го изслуша - само аз съм там. Но и не ценя това в себе си защото почнаха да ми се качват на главата - звънят ми много рано сутрин или късно вечер, без да се съобразяват, че съм на работа или спя. Обградих се с хора егоисти, които ме ползват за кошче за душевни отпадъци.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 927d2be5ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Темата Ви наистина ми грабна интереса и ще я следя. По принцип не обичам да се хваля сама, но ще споделя нещо, върху което съм работила (четох книги, вадих цитати, гледах влогове- каквото се сетите). Много ме мъчеше и исках да се променя в по-добра насока.
Притежавам едно качество, което сама си изградих с времето (нова философия) и е моята малка гордост именно заради това. Умея да не се натоварвам с чужди грешки. Когато някой постъпи лошо с мен, аз не го мисля, не се сърдя, не се ядосвам за повече от 10 минути, изобщо - продължавам напред без да хабя собствената си енергия заради чуждите глупости и да вдигам излишни скандали. Разбира се, понякога се чувствам наранена, но тогава заставам пред човека и му казвам какви са постъпките му в моите очи. Ако ме разбере, чудесно, ако не успее- да си живее по своему.
И се гордея с това, защото вече не мрънкам, не съм песимист, не говоря за лошото, не мисля лошо, не правя излишни конфликти, успявам да мисля по-рационално по време на изникнал спор с непознат/познат... изобщо, все ми е едно слънчево и хората около мен ме определят като спокойна и уравновесена личност. Така започнах и да разбирам по-добре чисто човешките проблеми, заради което умея да прощавам вече. Преди бях такъв киселяк...

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: f024591825
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Гордея се с това, че съм искрена, добра, скромна, моногамна, жертвоготовна и мога да обичам ужасно много. (За жалост, тези неща вече почти никой не ги цени. )

Не се гордея, с това, че паля много бързо, понякога съм срамежлива. Най-кофтито ми е, че имам много комплекси и не вярвам на мъжете, никак даже. Почнах да ставам мъжемразка.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 1005b213a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Общителна съм, добра и работлива.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 9db19a8f99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Гордея се с това, че не се нуждая от хора около себе си, за да се чувствам добре. С лека ръка мога да отказвам срещи на приятели и не ме е страх, че няма да ми се обадят повече или ще ми се разсърдят. В личния си живот правя каквото искам и не се съобразявам с никого, освен със себе си.
Нагледах се през годините на хора, които се събраха с грешни за тях хора, само защото не можаха да понесат да бъдат сами. Много се радвам, че не съм като тях.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: e43f826a3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Радвам се, че развих у себе си независимо мислене. Аз напълно не се влияя от внушения - винаги анализирам сама фактите и вземам решения на базата на собствените си изводи. Харесвам също своята независимост, която не означава липса на толерантност към другите. Не съм саможив човек, общителна съм, обожавам компанията на хора, но в периодите, в които съм сама, се чувствам добре. Умея да предвижда ситуациите с по няколко хода напред - досега не съм правила грешка в това отношение.
Не харесвам у себе си прекалената си всеотдайност към хора, които ме мамят и аз зная, че го правят. Мразя също готовността си винаги да отстъпвам, дори и в свой ущърб. Просто не обичам конфликтите и всячески се старая да ги избегна, а околните използват това, за да ми се качат на главата.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b712bdd4fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Както очаквах от коментиращите така се и случи. Само пет коментара, а почти 230 човека които са прочели темата. Тези прочели темата нямат ли какво да кажат за хубави качества в характера си. Май вече няма стойностни хора с добри черти в характера с които да се гордеят. Да имаш добър характер не означава да живееш в рая. Дори при най-мизерните условия на живот човек пак трябва да изгражда добър характер. Ако беше тема за секс и сексуални отношения със сигурност щеше да има много коментари защото младите от това най-много се интересуват. Благодаря на петте коментатори споделили мнение.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b22371844d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Самостоятелна съм.
Боря се до последно. Може да падам, дори да умирам, но в крайна сметка ставам и продължавам в даден момент.
Оцеляваща съм и помагам и на другите в критични ситуации.
Имам невероятен инстинкт за самосъхранение и предпазване на околните.
Закрилям винаги по-малките, по-плахите от мен.
Скромна съм (не се обличам в скъпи дрехи, храната си я готвя вкъщи, не си поствам селфита на всеки няколко часа, не съм от фейсбук или инстаграм "звездите", които си постват снимки от Дубай или с новия еди какъв си продукт) и приемам хората такива каквито са, без да очаквам от тях нещо повече от това, което ми показват сами.
Жертвоготовна съм. Абсолютно винаги съм готова на някакъв компромис, стига наистина да си струва.
Обичам силно и непоколебимо.
Вярна съм - като приятелка и интимен партньор.
Имам си много хобита, които ме развиват интелектуално и духовно всеки ден.
Мисля трезво, не обичам заблудите и макар и да обичам да чета и да гледам добри филми, когато се занимавам със собственото си ежедневие, винаги искам да виждам истината и реалността, дори да са не чак толкова лицеприятни.
Искрена съм с хората, опитвам се да съм чист и искрящ човек, без да навлизам излишно в пространството на когото и да било.
ПП:
Благодаря за темата.
Преди години щях да реагирам срамежливо от типа на "Ама как така аз да споделям добрите си качества, това е работа на другите. ", но с годините разбрах, че само и единствено ние самите се познаваме добре и знаем действително кои сме и на какво сме способни.
Другите са просто наблюдатели, като някои от тях стават приятели.
Но никой не може да влезе в ума ни, нито да изчуства чувствата ни.
Трябва да се познаваме и да знаем както лошите, така и добрите си страни и да можем да управляваме собствения си живот в синхрон :)

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 951306181a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Отзивчивост. Даже повече от нормалното. Абсолютно същата история като при първия коментар. Не знам обаче дали е положителна черта в днешни дни, с доста хора преустанових контакт в последните 2-3 години именно поради прекалено доброто ми отношение към тях. И насреща нищо.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker