Отношението ви към Владимир Путин? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Отношението ви към Владимир Путин?
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 1318 пъти
Любопитно ми е как се отнасяте към президента на Русия.
Предполагам, че за някои е кумир. Едни много го хвалят за това, че връща Крим и спадявя Русия от разпад. Имам приятели руснаци, според които при него стандарта на живот много се е повишил, поне за техния регион. Наскоро стана известно, че ще може да управлява до 2036 година, което явно е добра новина, защото ще засили Русия още повече и ще има време да подготви почвата за нова система, която няма да се нуждае от путинова стабилност. А всяка победа за Русия е добра новина за мислещите българи.
Та как се отнасяте към Владимир Владимирович Путин?
Моля споделете мнението си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: c78a75f258
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Путин си е диктатор и не мисля, че е добър за Русия, но пък не може да му се отрече, че е хитър, което е още по-зле за Русия.

Успя и на хитреца Ердоган да му го тури. Искаше да му отмъсти за убития дипломат и за убития пилот и вместо да тръгне срещу него, го прилапа като уж приятел, само и само за да го отдели от НАТО и да ги настрои срещу него и точно когато му трябваше помощ от Путин - ядец. И Ердоган остана в изолация и от НАТО, и от Путин. Че и това-онова му продаде междувременно.

Забележи колко хитро го прецака. Ако беше тръгнал директно срещу него, щеше да си вкара автогол, защото щеше да заздрави връзката между Турция и НАТО и така Путин да остане сам срещу много врагове и то обединени.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 310b31b04e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти добре ли си?
Аз съм наполовина руснак и путин в последните 10 г. е най-лошото, което се е случвало на Русия в новата история. Аз обичам Русия, но живея в България.
путин е пълен провал на алчен, крадлив бандит, който се е самозабравил. Има късмет, че хвана в първите 10 г. качването на цената на нефта, но се показа като неспособен да направи икономиката на страната диверсифицирана с тия стотици милиарди и трилиони петродолари, които се изсипваха в началото и реши само да краде с дружинката си от тях.
Няма нормален руснак, който в момента не мечтае тая крадлива сган да се махне и да ги разстрелят както царя. Русия в момента е една пародия, не е нормално най-богатата страна на света да е толкова бедна. С правилен президент и политика може да бъде поне на нивото на Испания, а сега е от третия свят, защото се краде много. С такива ресурси в ръцете на шепа олигарси под прякото покровителство но путин нищо добро не чака страната.
Но дните му са преброени, хората го мразят и всички диктатори свършват по един и същи начин - Кадафи умря като куче, разкъсан от своите си, Саддам го обесиха и т.н.
Гледайте Навални и Ходорковски, имат канали в ютуб - може да не са цвете за мирисане и те, но са много силна опозиция и разследванията са страхотни.
Ако путин остане още на власт с тая обезценена рубла, ниска цена на петрола, международна изолация и санкции в страната ще има гражданска война почти неминуемо и всички крадци като путин и сие ще бъдат или осъдени или дай боже убити, а всичко откраднато - отнето.
В крайна сметка историята ще определи заслуженото място на тая путинска епоха - провал, както сега ако четете какво определя историята за Сталин, въпреки всичките му лоши черти - силен лидер, който прави от една аграрна страна супердържава с индустрия. Елцин историята го определи като пияница и посмешище, Горбачов като предател, така че путин ще бъде запомнен като крадец и по-лош предател от Горбачов, защото имаше реален шанс да направи страната си по-добра и по-богата както Ли Куан Ю прави Сингапур и той е икона за всеки сингапурец. путин (пиша го с малка буква нарочно) ще бъде заплют и заклеймен като крадец със сигурност.
Поздрави.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 772fb46a54
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Живея в чужбина от много време и през годините съм се запознавал с руснаци, къде по работа, къде съвсем случайно.
Останал съм с впечатление, че всички са доста негативно настроени към него.
Някои дори го наричаха "вторият Сталин". А знаем колко много руснаци е избил грузинеца.
Може Путин да е вече 20 години на власт, но това не значи, че хората го харесват.
По същата логика и нашият премиер е на власт от доста време, и някой чужденец ще си каже "брей, българите много обичат своят премиер" но реално всички го псуват.
В Русия сякаш все още преобладава култа към личноста. Сталин, Ленин, сега пък и Путин. Точно това им изиграва лоша шега. Диктатори, които яхват народа.
Честно казано не знам защо в България има такъв култ към Путин, все едно си мислят, че този човек ни иска доброто.
Дори гледам по фейсбука много "фейк" новини и измишльотини, свързани с Путин, а червените бабки се активизират.
Кефи ме как червените бабки си търсят диктаторите и сами клякат, готови да бъдат смачкани. Историята е показала, че не е добре един единствен човек да има цялата власт.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 9c26212650
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До номер едно:

Пропускаш че след като турците свалиха руските самолети и разстреляха пилотите, Русия наложи санкции на Турция. Забрани вноса на турско домате, забрани на руснаци да ходят на море в Турция имаше и някакви други санкции. След около година Ердоган отиде в Москва да се извинява за пилотите.
Така че Путин тръгна с нож към Ердоган. А Султана е голям хитрец и кат видя че му готвят преврат се опомни. Плюс това американците финансираха кюрдите яката и той видя в Русия полза по тази тематика.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 9c0301db2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Авторе според мен не търсиш мнения на неправилното място. Тук едва ли ще ти бъдат дадени адекватни мнения. По-скоро отзивите ще са повърхностни и първосигнални по оста русофоби/русофили тоест или много ще го обичат или много ще го мразят. Не очаквай всеки да може да коментира политиката адекватно и обективно.

По-скоро погледни статистиките. В Русия нон-стоп си правят такива проучвания за подкрепа от народа. Даже Путин се включва пряко в ефир, за да говори със зрители. Доколкото знам в момента рейтинга на му е около 55-60% - толкова от гласувалите го харесват. Което за него е ниско. Преди години по спомен е стигал до над 70%.

Моето лично мнение е, че прави каквото може и доколкото може. Трудно е в тази обстановка - НАТО го натискат отвсякъде, а ресурсите на Русия знаем, че нямат изчерпване и че реално това е най-богатата страна в света откъм ресурси. Остави го БВП-то и парите. Това са просто хартийки и спекула. Истинската стойност е в ресурсите, тоест Русия е реално най-богатата страна в света.

Олигарси има, просто им е такава и земята и народопсихологията. И по царско време са имали аристокрация и сега имат. Доколкото знам Путин се опитва да ги обуздава въпросните олигарси. Прочети по въпроса.

До 2036 едва ли ще управлява, защото човекът вече е почти 70 годишен, тоест да управлява до над 80. Съмнявам се.

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: dda7cb3f42
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Русия е голяма и мощна държава с интересна история и с прекрасни език и култура. В днешно време за жалост тя не е харесвана от света и това в голяма степен се дължи на неините управници.

Според западните разбирания не е нормално един и същи политик да управлява страната си в продължение на 20 г. и да иска да стои на власт още почти толкова време. Свикнали сме да виждаме нови лица на власт - Тръмп замени Обама, Макрон - Оланд и тн. Това е една от чертите на демокрацията - има смяна да политиците, можеш да направиш избор между А или Б, а в Русия това липсва.

Лично аз не харесвам персоната на Путин, защото води враждебна политика и настроива света срещу Русия. Чувала съм, че Москва и Петербург са много скъпи и красиви, но ако излезеш от тях попадаш в свят отпреди 40-50 г. - бедност, грозни сгради, просто население. Голяма част от поддръжниците на Путин го харесват заради неговата "стойка" - той е като митична фигура, от която всички се страхуват, но и всички уважават.

В интернет можеш да прочетеш доста информация за него. Има ясни доказателства, че има общо с руската олигархия, говори се, че е и най-богатият човек в света. По негово време биват "самоубити" редица руски журналисти.

Говоря руски и винаги ми е правило впечатление колко малко млади хора (говоря за населението до 35-40г.) владеят този език. Имах възможност да го изучавам в гимназията и смятам, че е доста важен и страшно красив. В този ред на мисли имам въпрос към комунистите и русофилите - Защо не пращат децата си да учат руски и после да следват в Русия? Вместо това масово ги бутат да учат западни езици и да ходят в западни университети, включително и в така мразената от тях Америка.

Смятам, че България и Европа е добре да имат отношения с Русия, демек Путин. Тя е силна и важна страна, от която сме зависими в известна степен, но не бива да оставяме Русия да диктува световния ред, а и не мисля и че тя е в състояние да го прави. Щом Путин иска да командва още 15 г. значи няма кой да го замени, което не говори добре за политиката там.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 25008b902f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ходорковски е олигарх който беше вкаран в затвора.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: c78a75f258
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   6, тези прочувания и статистики са пунта мара, защото в Русия има по-малко свобода на словото дори и от България.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 09f346babd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Не се тревожете,дните на този колос на глинени крака са преброени.Китайците ще им покажат колко струни има гайдата.И без това почти цялата далекоизточна част на Русия вече е икономически подчинена на жълтурковците,които се женят за рускини,а последните нямат нищо против това,стига да има някой който да ги издържа и опложда.Още нищо не знаят братушките.Нямат си на идея какво значи китайска жестокост.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 9c26212650
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз също съм наполовина руснак.

Та значи. Като цяло в Русия има хубави региони има и доста пропаднали. Путин не е както някои си мислят с 70% рейтинг.
Напротив много е нисък даже.
Като цялон Путин го харесват бабичките и онези които са били младежи през 90-те. А младото поколение, никак не го харесват.
Ако почна да разсъждавам ще стане много дълго.
Страна като страна.
Много хора си мислят че Путин е диктатор, но това далеч не е така.
В момента в Русия набира огромна популярност Сталин, считат го за човека който спаси СССР от сигурна гибел. Той умира с един параден костюм и един чифт обувки. Праща децата си на война и не разменя сина си за немски генерал. Взема страна опустошена от гражданска и световна война и я връща с атомно оръжие.

П.П. Мисля че ще мине време и ще може да се даде адекватен отговор. Само времето ще покаже.
Както е казал Великият Пушкин:

"Он звезды сводит с небосклона, он свистнет- задрожи Луна, но против времени закона, его наука не сильна."

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 7db66a3e73
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Благодарение на Путин не разкъсаха Русия.
Стратег, с изключително правилна политика, но докато Руската централна банка по закони от времето на Горбачов е подчинена на долара, трудна работа.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 772fb46a54
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Подръжниците на Путин в България са ми доста интересни, защото виждам редица противоречия в мисленето и действията им.
Идеологизират и митологизират образът на Путин, едвали не го превръщат в полу Бог.
В същото време доста от тези хора са гастарбайтери в Западна Европа, но не и в Русия, дори в Русия не са й стъпвали.
Харесват руската култура и говорят за някакъв панславизъм, но казват на децата си- Бягай в чужбина (сиреч Запада) при демократичните страни, бягай от тоя комунизъм.
Подръжниците на Путин, често са и подръжници на "Бай Тошовото време". Но в същото време когато им погазват правата, те първи крещят за демокрация.
Подръжниците на тоталитарните режими първи гласуваха за влизането на България в ЕС, с надежната за демокрация и живот на Запад, но пък в същото време си искат Русия.
Спомням си преди време на едни протести, полицаите искаха лични карти и записваха протестиращите, дори имаше случай в който полицаи направиха проверка на едно момче, само защото е протестирало.
Всички по така тоталитарно настроени веднага скочиха, че едвали не им погазват правата. Забравяйки, че всъщност в тоталитарните режими такива неща са нормални.
Тоест хем искат по тоталитарно управление, хем като ги понатиснат малко полицаите, започват да си търсят правата. Пълна шизофрения.
Забелязвам, че на всички подръжници на Путин, децата им учат в държави като Англия и Германия, защо не в Русия, доста странно.
Същото е и с лявата партия в България. Славят социализма, Бай Тошо и Путин, а децата им следват в Западна Европа или в САЩ, при "гадният капиталистически враг".
Тези биполярни състояния са ми много интересни.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 9c0301db2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   Друго е много интересно. Какви сме ние като народ и държава. Коментарите много добре го показват. Значи преди 89-та славим всичко руско и славянско и мразим западното. Сега като сме "европейци" и заобичахме джендърството, макдоналдса и западната свобода-либерал-деморкация. Отидохме да работим или учим на Запад и се върнахме русофоби и славяномразци.. Преди 44та пък сме били с германците(какво да се чудим тогава те са били силните на деня..). Нищо чудно де, не народ а ..... е казал един умен автор!

Значи много лесно забравяме и много лесно отричаме. Уникален народ! Оставете го Путин. Путин е просто човек. Олицетворение на дадена нация. Не е всемогъщ със сигурност. Нали се сещате, че и в Русия има парламент(т.нар. "Държавна дума") и там има хора с власт и позиции, също като в България. Там има олигарси, тук имаме Божков, Домусчиев, Пеевски и т.н. Тоест е абсурдно да мислите, че Путин или респективно Радев управляват сами. Ако мислите това значи знанията ви в политическата сфера са не на нулево, а на някакво минусово ниво.

Така де. Малко факти. Пак казвам - оставете го Путин и погледнете фактите - без пристрастие, без прувеличение, чисто и просто вярна и фактически подплатена информация:

Какво направи Русия за България ?

- посредством руската църква помогна 5 века под турско да не се самозабравите напълно
- помогна за Освобождението със собствената си кръв, пари и жертви
- опита се да възроди България в нейната цялост - Санстефанска България, включваща Македония, части от Гърция и Турция(Беломорска Тракия)
- помогна за създаването на държава и създаде едни от най-красивите сгради и улици в цялата страна - Народното събрание, БНБ и още много други(могат да се видят и познаят по архитектурата в центъра на София), които освен много качествени и красиви са вероятно и много скъпи!

Какво направи САЩ/Западът за България ?

- откъсна Македония и Беломорска Тракия чрез Берлинския договор, смали ни териториално и като население
- бомбандира столицата ни през ВСВ
- населението надебеля и се разврати - Макдоналдс, Кока-кола, порното, екшън филмите
- взеха цветът на държавата - най-младите, умни, красиви и талантливи хора отидоха да им работят за смешните им долари
- спомогнаха с техните закони да окрупнят едрия бизнес - казината, хотелите, супермаркетите, големите вериги за мебели и уреди - и смазаха българското производство и малкия бизнес; за средния човек не остана нищо

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: d2f2e3e844
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Моето отношение и мнение за Путин е много положително. Прав си, че той върна о. Крим към Русия защото си е Руски от 300 год. и най вече спаси Русия от разпад. Да и стандарта на живота се е подобрил не много бързо,но ще продължава да се подобрява. Нека не забравяме, че Русия трябва и военно да се подобрява за да държи Америка под контрол, Америка която иска да ликвидира Русия. Но това няма да се случи, защото под ръководството на Путин Русия стъпи здраво на краката си военно и заедно с Китай ще се противопоставят на Америка, която иска да контролира целия свят. Русия има нужда точно от Путин. Колко ще управлява не зная, но на мен ми се иска да е на власт докато е жив защото само той в сегашното време ще върне истинската сила на Русия. А тези които го наричат диктатор просто не знаят за какво говорят, особено номер 2 пък и останалите които го обвиняват в диктаторство. Вие май думата комунизъм не можете да я забравите, а сегашната "демокрация" в България повече ли ви харесва. Колко бедни хора има сега в БГ, толкова имало ли е някога дори по бай Тошовото време. Само говорите празни приказки. Вие да не си мислите че Америка или Брюсел ще ви подобри живота. Много ще има да чакате. ГЕРБ-граждани за европейско развитие на България партията, американците я пробутаха на пожарникаря Бойко и той ще продължава да ви управлява докато американците го поддържат. А той е толкова глупав, че не може две свестни думи да каже, едва ли как се управлява една държава. А вие си мислите, че като можете псувате публично и гледате порно секс в интернета, че това е свобода на словото и истинска демокрация.
Номер 3 който живееш в чужбина (в коя държава) казваш, че всички руснаци с които си говорил в чужбина били настроени негативно към Путин. А на теб идва ли ти наум, че всички тези руснаци живеещи в чужбина са руски евреи. Разбира се, че те няма да го харесват защото Сталин изгони от политбюрото на партията всички главни евреи включително и Троцки.
Номер 14 руската банка не е подчинена на долара, а е свързана с долара в търговски и валутни отношения,но заедно с Китай ще се отдръпнат от зависимостта на долара в търговските отношения в близкото бъдеще.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 9c26212650
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Казват че причината за икономическият ръст на Русия по времето на Путин е било заради високите цени на нефта.
Днес те са по 20$ за барел. Дойде времето да разберем окончателно.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: fb02b5ae8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   "А на теб идва ли ти наум, че всички тези руснаци живеещи в чужбина са руски евреи."

Първо - защо това да е проблем?
Второ - Големи измамници ще са били, ако са се изрусили и са си носели златни кръстчета, само и само, да ме заблуждатват!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 9c26212650
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   А вие нима мислите че е лесно да се управлява най- голямата страна в света? Дайте време на Путин. До днес траеше подготовката. Сега вече идват реалните действия. Вижте, цените на нефта не повлияха на живота на руснаците, на армията, само на рублата но и там ще има промени. Ами забравихте ли санкциите? В Русия има собствено производство на почти всичко. Това е държавна политика, която е много правилна. Имат заводи на мерцедес, на сименс, скоро и на перпетом мобиле ще имат ;) Мен Путин не ме интересува, просто ще се радвам Русия да е силна, не защото България ще има полза от това, а просто защото така е редно, да се подкрепяме един друг- брат за брата :)

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 9cc504bf54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   На Путин са му вързани ръцете. Русия дължи пари на МВФ от загубата на студената война. В момента страната е разяждана отвътре от олигарсите ,които са подкрепяни от ЦРУ. Това че Русия е бедна страна в момента не е заради Путин , а заради олигарсите и външното влияние в страната.
Най големите му заслуги досега са :
1. Изгони Ротшилд от страната.
2. Върна Крим на Русия, в момент, в който Украйна падна порязана от ЦРУ.
3. Промени конституцията на страната по начин , по който да излезе от капана на развратническото международно "право" и да защити интереса на Русия .

Колкото до интереса на Русия ...да , той го защитава със всяко свое действие. И ясно си личи че тия хора в Дума и парламента са сериозни и не играят театри ,както правят англичаните и американските в техните парламенти.
За сравнение нашето правителство иска да променя нашата конституция в американския парламент .... Ние сме в говната и не мисля, че сме от позицията да съдим Путин.
Защо автора пита този въпрос? Може би защото се надява Путин да ни спаси? Не , няма да стане. Те нямат сили да спасят себе си . Скоро няма възгледи да спасят Украйна , а ние сме 9та дупка на кавала.
Помогни си сам , да ти помогне и Господ.
Нов Левски ни трябва на нас...нооов, че да повторим историята....

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 438130eb35
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Путин е хитро ченге, което единствено успява да се справи с това гнездо от змии което е руската политика, никой друг не успява да оцелее сред интригите там.
Факт е че след онази свиня Елцин, която унищожи всичко и уби надеждата за нов живот у Руснаците, който и да беше дошъл все щеше да вдигне стандарта, тъй като бе стигнал нулата.
Докато не го махнат и не преборят корупцията винаги ще си останат феодално-крепостна държава.
Там реален бизнес и средна класа няма, има олигарси и корумпирани администратори и това няма да се промени докато Путин е на власт.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 9c26212650
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Я си гледайте България и стига сте се чудели на чуждите проблеми.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: d2f2e3e844
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   България има нужда от такъв министър председател като Путин, който милее за държавата си, а не да слуша какво му казват от Вашингтон и Брюксел. Вижте Унгарския министър председател Виктор Орбан, който не се съобразява с нарежданията на Брюксел, а гледа интереса на държавата си Унгария. Брюксел се опитват да го манипулират по всякакъв начин, заплашват го със санкции, но той не им се подчинява. Макар, че Орбан е 4 години по-млад от нашия Бойко, но е много, много по-умен от българския пожарникар-министър председател. Преди 2,3 години гледах едно интервю с Бойко в Брюксел, но не помня въпроса който му зададе журналистката, но помня неговия отговор. Той се замисли за 10,15 секунди и отговори: "Ако зависи от мен знам как да ви отговоря, но не зависи от мен". А от кого зависи бе марионетка глупава. Как за Виктор Орбан зависи от него, а за нашия пожарникар не зависело от него. Ей от такива управници като нашия Бойко страдат държавите.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 30102b90fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Номер 26 нямаш си идея колко далеч си от истината.
Орбан разсипа Унгария, имам познати, които живеят там и които са ми разказвали как мафията около него заграбва всички печеливши бизнеси които се разработени и попаднат в полезрението им.
Не се съобразява с Брюксел ама друг път, всичко е театър за малоумните идиоти, който още му се вързват на глупостите.
Като е толкова против Брюксел защо не излезе от ЕС? Защото няма как да краде еврофондове..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker