Правят ли магии клисарките в Руската църква в София? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Правят ли магии клисарките в Руската църква в София?
преди: 4 години, 12 дни, прочетена 1395 пъти
Пишех в Руската църква в София. Но от както започнах здравето ми съвсем се влоши (само за здраве пишех). Майка ми писа веднъж и нейното здраве стана по-зле. Писа братовчедка ми да си намери мъж, а вместо това я хвана лаймска болест? ! Преди това ме бяха миропомазани в църквата в село Исперихово (ПЗ) и след това имах много късмет. Съжалявам, че след това влязох в Руската и всичко се развали!

Пиша тази тема, защото прочетох тук че една жена с киста на яйчника след като е писала там да се оправи кистата всъщност е пораснала. Не обвинявам самата църква или светията, макар че църква в центъра на З София е като църква в Содом и Гомор! ;) Дали някоя от бабичките работещи там ровят и четат пожеланията? Възможно ли е толкова да мразят българите, че да правят някакви магии и ритуали?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 дни
hash: 70bf5fa05d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Щом си го установила, че нещата се влошават неходи там. Няма нищо по-силно от вярата и нищо по-неопровержимо от фактите. Помоли се в Св. Ал. Невски и неходи и нечленувай в никакви църкви извън православните български. Вярващ!
М 32

 
  ...
преди: 4 години, 10 дни
hash: 035a5255f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако си в Господа никакво оръжие скроено против тебе няма да успее. Пише го

 
  ...
преди: 4 години, 10 дни
hash: 335ad71502
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   При мен е обратното. Което съм си пожелала, се е сбъднало. Ти вярваш ли, че някой ще тръгне всичките Тея листчета да ги чете? Аз не. Случайно се е получило при вас според мен.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 дни
hash: f2ea378004
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като цяло това да пишеш желания и да се молиш за да искаш нещо, е езичество. Не е това смисъла на християнството.
Иначе и майка ми беше ходила на своя глава да пише в тази църква заради моето здраве. Е нямаше ефект, може би дори повече боледувам..
Но не смятам, че са магии това, просто не е начинът за постигане на целите.

 
  ...
преди: 4 години, 9 дни
hash: b0ffc1b277
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   В 21 век да вярвате, че не ви върви защото ви е направена магия... думи нямам! Какви магии, какви 5 лева?! Като искате да ви се изпълни желанието, работите за това, а не чакате чудеса! Ако е здравен проблем отивате на лекар, ако е за успех на изпита, сядате да учите и т.н. Другото са глупави суеверия.
В университета имах колежка, която пред всеки изпит ходеше там и пишеше желания, обаче така и не сядаше да учи и после се чудеше защо пак е скъсана или едвам е изкарала 3. Много интересно защо.
Хора не бъдете наивни! Да вярваш в разни листчета е все едно да вярваш в Дядо Коледа! Докато не си помогнеш сам, никакви светии и листчета няма да ти помогнат!

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 дни
hash: 3123dddadc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз не съм вярваща, но една позната ме посъветва да отида там и да си напиша желанието. От няколко години с мъжа ми се борихме с безплодие и желанието ми беше да стана майка. Наркото то се сбъдна, но по-скоро благодарение на медицината, а не на църквата. Поне не е станало по-лошо, обаче аз така или иначе съм скептична към подобни вярвания.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 дни
hash: 3df63cde1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   3, да беше един човек да кажеш случайност. А и по твоята лигика сбъдването при теб също е случайност. Ето, че и 4 повече боледувал. Може да е заради негативната енергия там, много хора ходят да чистят гузна съвест вероятно чрез пожелания. А църквата в Исперихово е с чиста енергия.

 
  ...
преди: 4 години, 9 дни
hash: 771f727c7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   За здраве се води здравословен живот, ходи се на профилактичен преглед и при проблем се търси лекар. За намиране на мъж помага привлекателна външност и кулинарни умения, както и благ характер. Помогни си сам, за да ти помогне и Господ. Господ дава, но в кошара не вкарва. Разбираш ли?

 
  ...
преди: 4 години, 9 дни
hash: fc1254dcd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Не искам да бъда груба, авторке, но това, което пишеш са глупости.. Как може да си помислиш дори, че в една църква е хубаво и ти носи късмет ходенето там, а пък в друга църква нещата при теб вървят на зле..Църквата е свещено място на Бога. Там хората ходят не за да си пишат пожелания за нещо, а да се разкаят за греховете си и да се помолят искрено. Разбира се молитвите са за здраве и за успехи! В абсолютно всички църкви е еднакво, Божият Дух присъства навсякъде. Дори в католически храмове. Да не говорим за православните, където истинските служби се доближават до най- ранно християнските, до апостолско време.. Авторке, за какво ходиш на църква, ако в теб няма любов към Господ?..Не мислиш ли, че думите ти са груби и мисленето ти е неправилно? Не, има една група от хора, които ходят в Божия дом да ИСКАТ за себе си и за роднините си. А ако не получат искането си, хайде да бягаме и да ходим в по- хубава църква..Ти знаеш ли кой е архимандрит Серафим Соболев?..Това е ангелска чиста душа в тяло на свещеник, дошъл от Русия в смутните времена на гонения от комунистите. Отец Серафим е служил тук и е смятал България за втора родина. Неговото благочестие, богословски трудове и милосърдие са направили впечатление на всички, които са се докосвали до него. Той толкова е обичал духовните си чеда, че преди да почине е казал да не тъжат за него, а да му пишат писма и той ще им помага от невидимия свят... Канонизиран е за светец..Обичам батюшка Соболев и ме боли да чета такива груби и некомпетентни думи от хора, които не познават нито православието, нито батюшка, нито Господ...Слушай, никой там не прави магии, а ти вместо да си внушаваш подобни мисли падни на колене в криптата при отеца и го моли за прошка. Бог не пуска дарове, ни имот, ни здраве на хора, които оскверняват светиите му и очакват материални блага или други неща със заповедническо гордо сърце. Пише ти човек вътре във вярата, не в религията. И не окултен сектант. Прочети книги, които се продават в църквите, чети житията на светците. Ще видиш колко са страдали и са ги убивали, кожата са деряли от тях, но те оставали верни на Христос. А ти щом не ти е изпълнено желанието, изричаш небогоугодни думи и пишеш тук глупости за магии. Един човек тук ти писа, че КОЙТО ВЯРВА В БОГА НИКАКВИ МАГИИ НЕ МОГАТ ДА МУ НАВРЕДЯТ. Веднъж обяснявах на един човек, три пъти по- стар от мене, че не може да ИЗИСКВА желанията му да се изпълнат! Ние не можем да заповядваме на Господ, а само смирено да Го помолим. Но както Иисус е казал в Гетсиманската градина: '' Отче, отмини ме с тази чаша! НО ДА БЪДЕ ВОЛЯТА ТИ!" Така и ние ще се помолим за здраве, но да бъде волята Божия. Ние не можем да началстваме на Господа.. А що се касае до магиите, писах ти. Но има и молитви против магии, аз често си чета при съмнение и прося от Бога да ми помага. Бог обича всички, обичай Го и ти! Смири се ,вземи причастие..Тогава ще почувстваш сила, която никой не може да ти даде!
Надявам се да не съм те обидила. От душа и сърце писах и защото ми е мъчно да се петни името на Руското православие, което е велико!! С уважение- Мария

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 дни
hash: 98b1069435
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Да, вадят заек от цилиндър. За още два кинта отгоре и вадят лос от фес.

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 дни
hash: fc56223b9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не, магиите съществуват само по филмите и в приказките.

 
  ...
преди: 4 години, 7 дни
hash: ee86f9968a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Ти нали си българка. Що щеш в руска църква. Отиди в български храм.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 дни
hash: cb013be50f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ако един лекар е излекувал някого, това едва ли е заради безсънните нощи в учене, а ще да е чудо, божие дело! Ако на някого нещо лошо му се случва - това не е в следствие на негово грешки, необмислени решения и тн, това е дело на изчадията отдолу, които са призовани от хора, желаещи вашето нещастие! Ако с един човек не си пасвате по характери и не ви върви връзката, да знаете - зодията му е виновна! Мислете, хора, мислете. Вашето не е просто вяра, а филмарство.

 
  ...
преди: 4 години, 4 дни
hash: 850df96787
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Лично аз съм виждал служителка на църквата да гори листчетата с желанията зад църквата. Дано не ги четат преди това и не ми се вярва да правят магии.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker