Споделете вашето мнение :) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Споделете вашето мнение :)
преди: 4 години, 9 дни, прочетена 805 пъти
Здравейтее :)

Бихте ли споделили личното си мнение за това кои са най-ефективните мерки, които взимат политиците по отношение на кризата в България и в света? Моля, обосновете се и ако желаете, дайте идея за някаква мярка :)

За проучване е, събирам мнения на различни хора :)
Хубава вечер!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 дни
hash: 0c0849955f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може би Ю. Корея взе най-адекватните мерки - масово маски и масово тестове, от рано - преди дори да се усети Запада - и с внимание. Мнението ми е подплатено с клипове и статии които съм гледал и чел, съответно, в които ги хвалят. За други страни не съм се интересувал, честно казано, но бих препоръчал да се видят статистиките за всякакви други страни, особено тези които са успели да "flatten the curve". Мисля че Австралия е една от тях.

За БГ... мерките са... окей? Ама да се има предвид тук, че в повечето случаи просто са копирали какво правят на Запад. Задължителни маски в Австрия? Задължителни маски и тук (с подробността, че австрийците са предоставяли безплатни такива на входа на всеки магазин, но не и тук). Смекчаване на мерките някъде си на Запад - същото и тук. Copy-paste. Според мен нищо специално не правят, по-скоро отбиват номера. По-скоро гледат другите, с цел после да се оправдават чрез тях. "Еми и Пешо тъй направи, той е виновен!"

Ако следиш worldometers, предполагам че ще ти направи впечатление как в европейските страни, точно тези с най-малко направени тестове са и с най-малки показатели за заболели - като говорим за глава на населението. Смятам, че картинката в БГ е МНОООГО по-различна от официалната.

Скептичен съм по темата като цяло, но тук съм предубеден. Някой някога е казал, "Ако изборите променяха каквото и да е, вече щяха да са забранени" и го смятам за вярно. Политиците от край време, във ВСЯКА точка на света, приоритетите им са били не да подобряват стандарта на живот, да бъдат ПРЕИЗБРАНИ.

Иначе идеите ми за по-ефективни мерки са две: универсален базов доход И пълна роботизация на по-простите видове труд, но осъзнавам че първото е утопично, а второто - продукт на научна фантастика, но... Тая пандемия нито е първата, нито последната.

 
  ...
преди: 4 години, 5 дни
hash: 2583b75c77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Вече писах на бръснатата глава с пагоните, защо няма да се справим. Всеки ден виждам изяви достойни за серия на тримата глупаци. Потресаващо е. Тия хора кога ще проумеят, че докато няма контрол върху това едни и същи ръце да не работят с храна и пари, измъкването от вирусът остава мисия невъзможна, ако ще не с маски а с противогази да тръгнат всички. Защо Китай е адекватен и първото върху което обърна внимание е това, а другите не са и при тях хвърчат глави, като за през втората световна война? Толкова ли е сложно за тия хора да проумеят, че парите са разносител на зарази номер 1, както и че гърлото е приемник на зарази номер 1. В момента повечето дюнерджииници, баничарници, храна от топла витрина, която се плаща на самата витрина и т.н. са за псуване. Хем пред управляващите излизат статии от професори, които обясняват, че най-рисковите места за заразяване с коронавирус са местата на плащане с пари(без дори да става въпрос за вкарване на предмет влизал в контакт с тях директно в устата, достатъчно е само да си пипне лицето човек след това), хем гледат тъпо и не правят нищо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker