Самота и депресия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Самота и депресия
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 563 пъти
Здравейте,

Не знам откъде да започна, няма с кой да споделя, затова реших че трябва да излея болката си, някой да ме чуе и просто да ме разбере.
Аз съм момиче на 24г. Знаех, че когато завърша университета, ще е трудно, но не знаех че всичко ще ми се струпа наведнъж. Последна година съм, уча в София. От месеци насам си търся работа по специалността и не мога да си намеря. Не ми звънят от никъде. А хората около мен ми казват че съм добра в това, което правя. Уча архитектура. Участвала съм и в конкурси. Винаги съм имала високи постижения... но е факт че сега съм изпаднала в дупка и не мога да се измъкна. Нашите вече не могат да ми помагат и може да се наложи да работя нещо друго. Объркана съм и не знам какво и накъде да хвана.
Това от което много ме заболя е, че от една година излизах с едно момче. Впоследствие се влюбих в него много. Пасвахме си в много отношения и имахме много общи неща и интереси. Той живя известно време в чужбина. Скоро се върна, и бях много щастлива, но за кратко. Докато беше в чужбина нещата се промениха, карахме се доста често. Плаках много и въпреки всичко исках да разрешим проблемите. Като се върна изкарахме кратко заедно и той просто ме остави. Предаде ме. Не искаше да разрешаваме проблемите заедно, а бягаше от тях. Дори правихме планове заедно. Остави ме точно, когато имах най-много нужда от него. А аз го чаках, трудно се привързвам към някой и той успя да ме спечели... Но до там. Болката остана за мен
И малкото приятели, които имах, вече са обвързани, работят, почти не ме търсят.
Не ми се говори с никой вече, не ми се излиза. Постоянно ми се плаче и нямам мотивация за нищо. Вечер спя по малко. Събуждам се, започвам да мисля и повече не заспивам. Почнах да пуша много. Времето не ми минава и вече не изпитвам радост от нищо.
Имам чувството, че губя себе си и всичко. Че изпадам в голяма яма, от която няма измъкване.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: 345198e77b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей. Относно работата, имам приятели, които също завършиха архитектура и мина доста време преди да си мамерят работа в България. Ако нямаш, съветвам те (ако нямаш) да си отвориш LinkeIn профил и да си впишеш всичко така, както е. Има много ловци на глави, търсещи нови карди. Не се притеснявай, ако трябва да работиш нещо друго. Ще е трудно, но с подходящата мотивация и енергия ще се върнеш към архитектурата. Аз работих буквално с лайна, а сега съм софтуерен архитект.

Относно любовта и приятелите - нямам с какво да те посъветвам. Аз самият съм на 26, необвързан, без сносни приятели, на които мога да се доверя... и вече на тези години е трудно да направя нов социален кръг, точно поради причините, които ти изброи. Надявам се разрешиш този проблем! Всичко има решение!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 590b19445e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хубавото е, че си млада, животът е пред теб! За да разнообразиш живота си не подбирай много хората - като те извикат някъде отиваш. Използвай всяка възможност, за да си навън. Така ще има вероятност да срещнеш подходящ мъж. А ако пък ти стиска - пробвай през интернет или на парти за запознанства.
За работата - търси по спвциалността си, а междувременно може да почнеш някаква административна работа по проект или по заместване, няма лошо да се хванеш и на нещо временно колкото да си изкарваш прехраната.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker