Пожелавам смърт - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Пожелавам смърт
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 1311 пъти
Много е странно...Например имаше една моя съученичка, която постоянно ме излагаше пред другите...сякаш целта и беше да ми съсипе живота. Смачка ме и аз и го позволих. Станах самотна и необщителна, нямах нито един приятел. Дори един! Тя имаше една малка клика, която от първи клас ме третираше. Беше ужасно. А всичките те бяха едни такива - горди, с хубави дрехи и красиви. Аз също можех да бъда красива. Просто когато исках да направя нещо наистина добро, нещо ме спираше и аз се връщах пак в онзи ъгъл. Казвах си, че не съм достатъчно добра, за да се показвам и да се гордея със себе си. Не трябваше дори да си помислям, че мога да бъда по-добра. А те се правеха на добри и на ангели и се харесваха на учителките. Аз не се харесвах, защото бях странна. И изведнъж ме обзе един гняв, исках да се освободя от това. Започнах, когато откраднах една вещ. После втора. Накрая и краденето ми омръзна. Исках те да изчезнат, да ги няма. Да не съществуват никъде. Всяка вечер започнах да се моля те да умрат, за да мога да бъда щастлива. Исках смъртта им и това желание ме преследваше.
Беше час по физическо. Бях седми клас. За първи път от доста време излязох да играя баскетбол с другите. Преди това се срамувах, защото знаех, че останалите щяха да ми се подиграват. И те ми се подиграваха. Както и да е, играех. Едно от момичетата се опита да ме шибне по главата с топката, за да ме заболи. И наистина ме удари. После мястото пулсираше. Разгневих се. Когато топката ме удари всички започнаха да се смеят. Профучах и грабнах момичето. Започнах да я налагам с топката и я ритнах в слабините. Тя падна. А през това време съученичките ми извикаха учителя. Беше ужасно. На всичкото отгоре, гаднярката имаше само едно натъртване и не я болеше много. А всички се бяха скупчили около нея
Никой не дойде с мен до училищната фелдшерка, за да ме окуражава. Никой. Плаках. Чувствах се нещастна. Исках разплата. Така и не я получих, но онова, което най-много ме беше шокирало, беше желанието ми за смърт. Не исках да я убия. Исках тя просто да умре. Ей така.

Жена (25г.)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 3b8308dc47
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Не си ли малко голяма вече, за да мислиш за това? Я се стегни!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: bea661203e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Забрави за тая случка. Прости й на тази и на такива хора и спри да задълбаваш. Мисли позитивно. Само се натоварваш така. Трябва всички да се обичаме и да се държим добре един с друг. Пък ако не можем нека се стараем да живеем с мир с всички до колкото ни в възможно

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 970be6478f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това не е хубаво нещо, но и на мен ми се е случвало да искам смъртта на някой много силно. Все още имаш психически травми от преди може да отидеш да говориш с психолог ще ти олекне когато можеш да споделиш на някой който ще те изслуша.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: efdbc37d83
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако можеш винаги реагирай навреме. Когато някой те уязви, реагирай веднага. Дали с думи или с действия. Винаги се защитавай. Иначе гневът се натрупва и избухва в един момент. Добре, че си я понабила, за да ги стреснеш . Иначе говори с психолог, явно това още те мъчи. Дори още се обвиняваш, че си пожелала смъртта й. Ами така тя си се е докарала. Тя има вина, не ти. Просто се научи да поставяш граници в общуването си с хората. И не им позволявай да я преминат.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker