Аз ли съм луда или всички наоколо? Забелязвате ли, че почти всички са зверски тъпи? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Аз ли съм луда или всички наоколо? Забелязвате ли, че почти всички са зверски тъпи?
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 2010 пъти
От няколко години насам периодично ми се случва с различни хора да отричат, че са казвали дадено нещо, дори и това е било скоро (например вчера, тоест не са имали много време да забравят), а въпросните неща да са важни. Последният пример за такова нещо е скарване с началникът ми и две безобразно тъпи, дърти колежки. Те двете се скараха с мен заради техни турбо фантасмагории, после и той дойде уж да потуши врявата им и накрая изкара мен виновна с думите: "Теб те чака голям скандал." Тръгнах си, защото много, много, много мразя цирковете, но на другия ден още ми беше обидно и се оплаках на управителя. Разбира се, казах си всичко, мога и да го докажа (че не съм виновна за това, за което ме обвиняват дъртите), защото има камери, но в крайна сметка началникът ми отрече думите си, даже и като бяхме двамата, категорично отрече и каза, че никога не би казал такова нещо. Лъже ли, не помни ли, според вас? Такова нещо ми се е случвало с много хора, вече почнах да се чудя аз ли съм полудяла или всички наоколо. Но за този случай на работа съм повече от сигурна, че това му бяха думите. Вярвам на ушите и очите си.

Другото кофти у хората, което ми прави впечатление е, че поне едно 90% от тях са зверски глупави. Като ми се наложи да обяснявам нещо на някого, гледам да е по най-простия начин, обяснявам го даже няколко пъти, по различни начини и пак често не поемат. Нали уж сме родени здрави хора, но интелектуално има твърде много изостанали и в твърде голяма степен. На какво се дължи, според вас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2323cdd9e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти. Ти си луда.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 76570cc74e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Те.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f250061f92
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Абе и ти си малко луда, ама и масата хора са си тъпири. Ти си луда щото се палиш много по тези неща явно, а като по-умен (уж) човек трябва да знаеш, че лъжата, а също и самозаблудата (умишлена или не) са типични за хомо сапиенсите. Пък че масата хора са тъпички с миниатюрен светоглед и не са честни дори със самите себе си, е отделен въпрос.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5cacb88a84
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всички са луди. Заобиколен съм от глупави анти-маскъри и конспиратори срещу короната.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4441d2417e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Ами ти си "лудата"! По начина ти на изразяване, подбора на думи и накланяне към удобни за теб изводи, а не просто излагане на фактите си:
Конфликтна личност от тези дето ще спорят до дупка дори когато осъзнават, че не са прави! Просто да се наложиш на всяка цена. Не търсиш разрешение на проблем/конфликт, а налагане!
Манипулатори, но нямаш нужният капацитет, правиш го грубо, просташки и затова намеренията ти прозират на мига.
Така винаги ще ти опонират другите, инстинктивно дор няма да допуснат "налагане" от твоя страна. Интелигентен човек ще постъпи като управителя (ще те среже на момента и после може и да излъже) само за да тушира болната ти амбиция да си "отгоре"
Мислиш се за умна, интелигентна....хм колко интересно...

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 27563507dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не си луда,обществото е лудо. Номер 4 е най-ясният и красноречив пример за това.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f3e795b074
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Дарвин е имал това предвид, като маймуни сме :D

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9487f961dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Явно си в среда с нискоинтелигентни хора. Промени обкръжението си.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 93fa0bff38
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   4, има доста доказателства, че короната е мътна вода. Първото е, че цензурират истински лекари, второто е, че в Бразилия болницата беше празна, третата е, че аз и приятелите нямаме познати с ковид в София. Конспирациите са напълно закономерни. От Ухан тръгна по света, а в другите градове????Отказаните мерки в Беларус? Добре, че ти не си тъп, ако си цъкаш с маската(намордника) навсякъде. Човек трябва да има критично мислене, не да бъде тъпак промиван от телевизора. Ковид не съществува в тази светлина, в която се описва. И да, хората са яко затъпяли, пример си ти. :(

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3e5a60d24d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Май някой се правят не на луди, а на уж не разбрали. И, на всичко отгоре на следващия ден изопачават нещата така, че ти си виновен и ти не разбираш. Това е чудесна позиция, за да вършат по малко работа и да са си спокойни. Авторката, ако намалиш темпото и ако започнеш да ползваш техните методи, дали няма ТИ да си по добре? Ако ТИ си по добре, другото няма никакво значение. Май си млада и се хвърляш в работата.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 45bb8aa8ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   А същите тези възрастни служителки хленчат "оле няма млади хора, оле кой ше ни плаща пенсиите". Изказването на 6 щеше да е намясто, ако бяхме държава с положителен прираст, а не с отрицателен. Допреди корона кризата дори имаше ГЛАД за работна ръка.

Авторке ЗАМИНАВАЙ ЗА ЧУЖБИНА! Лелите тук да му мислят.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a72cfd1e71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Едно 95 % от хората са тъпи и не умеят да разсъждават и мислят критично. Така че си права. Но и ти пък да се палиш за някакви глупости - също не е много ОК.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b4a073bf78
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   С това, че повечето хора са мега тъпи, спокойно мога да се съглася. За тези идиоти няма корона, дават примери с лекари които злоупотребявали с болестта. Ами добро утро лекарите в бг от доста време злоупотребяват със здравето на хората, като онзи със стендовете, малцина са тези, които спазват хипократовта клетва стриктно. Постоянно чувам глупости от рода на по времето на бай Тошо беше по-добре и Путин е велик. Е, как може бе хора този човек е президент на държавата от както се помня, това е диктатура, освен това протестите срещу него са постоянни, но не чуваме много за тях, мисля, че на трезво мислещите ще им стане ясно защо. А едни от най -глупавите същества това са поддръжниците на онова недоразумение Тръмп, което всички друго ще направи с Америка, но не и да я направи велика.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: fd49eb3ca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Те са интриганти, лъжци и прости. Но ти или трябва да си смениш средата, или да намериш начин някак да живееш с този тип хора.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4e096b35d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Съгласен съм с мнението ти за простите хора. Истината е, че една много голяма част от хората са малоумни. Не се карай с глупаците, не се опитвай да им промениш начина на мислене. Просто не им обръщай внимание и ги търпи. Те са глупави и е под техните възможности да разберат и да започнат да правят това, което им казваш.
Ще е хубаво да промениш обкръжението си, както казва номер 9.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 79402d0f3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   Привет, авторката съм. Благодаря за всички адекватни коментари, другите дори не съм ги чела.

Прави сте, че човек не е хубаво да се пали за глупости, но в случая не става въпрос за глупости. Мълчанието е знак или за съгласие, или за вина, а аз нямам общо с тези неща. Такъв е животът - или мачкаш, или те мачкат/или бягство, или борба. Няма средно положение. Никога не бих се оставила на дърти, миризливи демони да ми държат тон и да си придават важности, които всъщност нямат. От "Не му/ѝ обръщай внимание..." нищо не съм спечелила, само загубих. Оттук насетне всеки, който ми се изпречи на пътя, ще съжали. Онези вече се насраха от злоба, взети са мерки срещу тях.

Забелязвали ли сте също, че след около 30тата година жените (вече често и мъжете) се разболяват от следните болести: завист, злоба, интригантство, клеветничество, простотия? И никакви обноски, никакво възпитание, сякаш са шимпанзета в човешки облик. Само като видя някоя такава и ми е ясна, на физиономиите им пише "демон".

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 172ae37921
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Понеже "поне едно 90% от хората са зверски глупави" ще вляза в кожата на един от тях и е ти кажа, че ти си пълното олицетворение на казаното от един български мъдрец - "България не ме обича, а аз съм ебати пича!".
За да се държат лошо с теб повечето хора, явно има нещо в теб, което ги дразни. И аз мисля, че усещам какво е то - твърде високото ти и войнстващо самомнение.
И понеже ти в ниакакъв случай не можеш да допуснеш, че имаш някаква вина за хорското отношение, обявяваш 90% от хората за глупави и под твоето високо ниво - единият бил дърт и грозен, другия не схващал твоята сложна мисъл, третия ти завижда за неземната хубост и т.н. Така, отдавайки собственият си проблем на външни обстоятелства, ти олеква и и те кара да се чувстваш велика в собствените си очи. Ти си си съвсем съвършена, проблемът е в останалите глупави хора, които не те оценяват.
Съветвам те ти самата да поумнееш и да спреш да бъдеш в ролята на кривата ракета във вица с Космоса.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7b79f69f12
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   10 Има хиляди очеизбождащи доказателства, че тоя вирус е един тъп, смешен гъз като дебилите, които се връзват. Но... Никой не може да го обясни това на онея клети твари, принадлежащи, на онзи който стана известен поради същите дебили /че като чуят нещо сложно и завъртяно започват да повтарят като папагали горките/. Та... За ефекта Крюгер иде реч. Да си виждал някой от тея дебили някога да са дали и един аргумент, та камо ли доказателство, че якия им вирус е реален?! Не... Само едно ей такова плюене по "антимаскъри" /маскАрите смешни измислиха и нов български език/ и нищо повече. И край, велики са вече горките.
Та общо взето, губене на време и нерви е да спориш с червейче за живота и смъртта например. Пробвал ли си да обясняваш на червей? Едва ли, ясно е защо. И с тея така.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5cacb88a84
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   22, ти явно по друг начин си усетил пандемията. Дано не те сполети теб и семейството ти!

Да не си и антиваксър?

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ff01b63ae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

24.   Да, тъпи са. Работя с клиенти. Днес преди 17ч един влиза и пита това случайно да е фирма Х? Казах му „не, фирмата е отсреща”. Той започна да псува навигацията си и излезе.
Като цяло обществото е озверяло и затъпяло. И за скъсаната ти риза ще ти завидят. Забелязвам, че пенсиорите са масово злобни и прости. Липсват им елементарни маниери.
Пример не носят маски в затворени помещения и ръсят плюнки навсякъде. Заради тези дъртофелници се редихме на ипашки за хляб „да ги пазим”. От кое ,бе те са си отрепани от простащина. Вирусът бяга от такива проклети индивиди.
Много примери мога да дам как българинът масово псува, заплашва, обижда, отказва да плаща, скатава се и гледа да мине метър.
За съжаление вече циганите не са най-долната прослойка. Доста българи могат да заемат дъното .

Д-р Хаус

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ff01b63ae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   И само да кажа още нещо. На 32 г и още не съм се разболяла от злоба и завист. Не е до години, а до манталитет .
Срещала съм както злобни и надути 20-годишни , така и 80-годишни бабички и дядовци , които не може да им затвориш големите усти. Масово българинът е просто и вместо глави имат тикви.


Д-р Хаус

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e2e020b6ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Има едно циркулиращо НЛП в момента из цялата планета. Но най вече в България НЛПто е свързано с това че българите сме отрепки, глупави , тъпи ганьовци и тн. Ти също си се вързала на това хоро.

Комуникацията между хората се състои от два фактора:

1. Способност за обясняване- понякога хората си мислят че са обяснили добре , но всъщност от устата им е излязла само една емоционална помия , без логически връзки между сказуемите и предлозите.
2. Способност за възприемане - факт е че НЛПто принизи цялото човечество до агонисточна деградация и съсредоточаването на вниманието ( concentration span) падна при всички до 1-2 сек. Особено младите милениуми и дигитатлки вече не могат да се фокусират по дълго от бебе.

Не можеш да промениш хората по точка 2. Това което можеш да направиш обаче е да продължаваш да обясняваш като на малоумни , за да си изрядна по точка 1.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 79402d0f3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Здравей, 25, авторката е. Не съм казвала, че абсолютно всички 30 годишни са зли и долни, но съгласи се, че има много примери за подобни примати. Когато имам вземане - даване с човек на моите години, всичко върви идеално, а като работя с някоя 30 винаги се появяват интриги, проблеми и работата завършва с провал. На една от тези, за които писах, на лицето ѝ пише "бясно куче". Просто ми стига да погледна някой, най-много да разменим 2-3 думи и вече съм го прочела колко струва.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d1af26d368
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Нали знаеш какво е казал Айнщайн за Вселената и за човешката глупост?
Все повече се убеждавам, че е бил прав!
Така, че хич да не ти пука. Ид... ти винаги ще има, но ти не им се впечатлявай.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 22fa7c0be5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   Авторке, както и други по-горе са ти казали, че ти си лудата. Аз също потвърждавам тяхното мнение за теб на 100%. Ти сама потвърждаваш лудостта си и фалшивоста си. Виж в твоя коментар н. 20 какво си казала: "Благодаря за всички адекватни коментари, другите дори не съм ги чела". Как разбра, че другите коментари са НЕадекватни ако не си ги чела. Виждаш ли как се излагаш в лъжите си. Авторке изключително голяма лъжкиня си и не се усещаш какви глупости говориш. Ти не си за никаква колективна работа защото ти нямаш нормално поведение за да бъдеш сред повече хора. Смяташ се за най-интелигентна от всички хора с които до сега си имала нещо общо, но си в пълна заблуда. ЧУЙ си и езика: : "Онези вече се на... ха от злоба". Може ли един интелигентен човек да има такъв речник. Фашива си до безобразие. Престани с твоите претенции за нещо което не си, защото езика ти и отровните ти коментари говорят, че си много ниско в интелектуално и културно отношение. Защо наричаш колежките си дърти и глупави, а твоята възраст каква е. Аз мисля, че ти си една от тези 90% от хората които са зверски глупави. Ти и затова питаш "АЗ ли съм луда... " Да, ти си луда.
Моля модераторите да публикуват този мой коментар.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1f27fd8773
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   "Да, тъпи са. Работя с клиенти. Днес преди 17ч един влиза и пита това случайно да е фирма Х? Казах му „не, фирмата е отсреща”. Той започна да псува навигацията си и излезе.
Като цяло обществото е озверяло и затъпяло. "

Хората са тъпи.
Ти работиш с клинетни.
Днес, че и преди 17ч (ФОРМАТ!!!), някой влиза и "пита това случайно да е фирма Х". Все пак се радвай, защото можешеда попита, дали това НАРОЧНО е фирма X.
След като си помогнал на човека, браво за което, честно го казвам, защото се напълни със задници, които те лъжат.
Човека е изпсувал навигацията си, което не му прави особено голяма чест, но изводът е, че обществото е озверяло и затъпяло.

ММММхххммммммммм.....

Че има гадни, долни и нахални българи, има. Ама тоя пример не показва нищо. Някой се е ядосал на техниката си, която го е подвела, иначе нямаше да влезе при теб, а ти изкара народа озверял изатъпял. Лош пример, но дали е показателен за цялото ни общество?

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 24c69e99f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

31.   Няма такова чудо антиваксър, а човек който разсъждава и не е стаден дебил, но пък има стейхоумъри. Безспорен факт е, че най-добрите доктори с дългогодишна практика в инфекциозни отделения, съвсем спокойно ходят без маска и се аргументират защо, а разните измамници от здравната система, какъвто е Ангел Кунчев, непрекъснато се опитват да ги осмиват. Така, че всичко е пределно ясно. Хората, които вярват в ковид са за съжаление и да палим свещички за тях по църквите, а борещите се за правата си в Чехия, Словакия, Франция, Германия, Италия, Ирландия и Англия са достойни за уважение. Никой не иска да седи с маска и да спазва мерки срещу нещо, което не е виждал. Мен ще ме е страх ли от побой в квартала ми, ако 20 години не ме е барал никой?Ми, не!. Всеки вярва на това което в е видял. Ние Ковид не сме е виждали., а не сме никак малко. ДА, ОПРЕДЕЛЕНО ПАНДЕМИЯ НЯМА. :)И не е мнение, а универсална истина . :) Мисълта ми е, че звездичките ви тук, не играят никаква роля. Гълъбите гукат и не лаят. а който мисли пе лаят, ок. Хахаха.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2aa6c7b14b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Да, но и си овладей гнева. Подцирай си думите и спори с интелект. Гледах едно предаване жената доста болна, тежка диагноза, но смирена, добре облечена, живота продължава. Възрасни хора в България в пъти по-добре физически, такава злоба и агресия и ще кажете, ами парите са малко и за това. Не е само това. Злобни, прости, агресивни хора. Вечно нацупени хора. Погледнете къщите на хората, фасадите, мръсотия, подтискащо, дворове пълни с боклуци и пак ще кажете, ми парите. Какво пречи да почистиш, да сложиш цветя, но това е манталитит. От там идват всичките ни проблеми. Възпитанието, учтивото говорене, обръщението на Вие. Звъни ми моя позната, съответно не мога да говоря. Ей сега пъти звънна. Няма нищо спешно, ей така простотия. Питам любезно нещо си в една фирма, служителката ме направи на нищо. И причина за това не съм аз, а натрупаният с годините мироглед, възпитание прерастнал в поведение на обществото и формиращ начина на мислене.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5cacb88a84
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   Съжалявам за теб, 31. Пожелавам ти бързо оздравяване.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d1d4db1792
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   5, 23, 33-малоумнико, нахлупи си шибания противогаз на тъпата, празна кратуна и си ходи с него у вас колкото щеш, ама не заповядвай на хората какво да правят и как да живеят и не им пропагандирай твойте шибани простотии, щото не е твоя работа! Ако искаме чисто голи ще ходиме навън и ти не си никой да ни заповядваш, капиш!?

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7706bad2fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   33, като го хвана ще оздравея, а то или аз съм много здрав, или го няма. Сега сериозно да ти отговоря! Трябва да се научиш на добър анализ на заобикалящата среда.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker