Много ми е трудно... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Много ми е трудно...
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1013 пъти
Здравейте, аз съм едно момиче на 19 години, нуждая се много спешно от вашите съвети и ще ви бъда много благодарна ако ме посъветвате какво да правя, защото досега не съм попадала в такава ситуация и ми е много трудно. Става въпрос за това, че доста пъти засичам един човек в автобуса, предимно вечер, но в пърите пъти нищо не изпитвах към него, единственото нещо, което е било до днес е, че няколко пъти го засичам да ме поглежда, но като цяло нямах нищо към него, но в последствие това изцяло се промени, когато го бях видяла предпоследния път аз изключително много се влюбих в него, усетих нещо толкова силно, което не съм усещала досега, дори и да не го познавам, дори не знам името му, годините му, но е един много симпатичен и млад мъж, който много привлече вниманието ми напоследък. Дотук добре, идва вече трудното и тежкото, искам много по някакъв на'ин да се запозная с този човек, но въпроса е, че не знам изобщо по какъв начин, дори не знам какво би станало ако просто от нищото го попитам дали може да се запознаем. Когато днес го видях отново сякаш ми стана още по-трудно, но предполагам на вас ви е познато, защото всеки го е изпитвал и на всеки му се е случвало. Когато днес го видях сякаш забелязах, че почти не ме поглеждаше, може би бяха 2-3 пъти, но за кратко, от това ми стана доста кофти, а и е нормално, защото предните пъти, в които го виждах и особено предпоследния, той ме поглеждаше често и за по-дълго време, но днес нещата бяха по-различни, едвам сдържах сълзите си, защото поне преди днешния ден си мислих, че ако опитам по някакъв начин да завържа разговор с него, ще се съгласи да се запознаем и ще го приеме добре, но от днес сякаш изгубих и малкото надежда, която имах и ми е много трудно и не си въобразявам, толкова никой не съм мислила, никой толкова не ме е карал да се влюбя, може би затова ми е толкова трудно, мисля го по цял ден, сутрин ставам с мисълта за него и лягам със същата мисъл и заспивам с нея, дори вече се случи да го сънувам 2 пъти, докато във втория ми сън, който беше предната нощ там бяхме заедно, когато се събудих сутринта не знаех къде се намирам, беше ми ту радостно, ту тъжно, не знаех дори какво ми беше, беше ми адски объркано. Ще се радвам да ме посъветвате какво да правя, защото никога не ми е било толкова трудно и никак не преувеличавам. Надявам се да получа едни наистина изчерпателни и полезни съвети, сърдечно благодаря на всички още отсега. Пазете се и бъдете здрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 14412951c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Явно и той те е заблязал,а щом го сънувашш значи ти е направил доста силно впечатление.Интересна и трудна ситуация.Опитай да го поздравиш, с кимване или нещо подобно.Попитай го за часа или друго.Спокойно,вяно и той те е забелязал щом си забелязала,че те поглежда.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 84960b8424
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много сладко споделяш това, което преживяваш. Случвало ми се е да си харесам и аз така някое момче докато пътувам. Гледаме се в продължение на дни, но толкова. Искрено ти го казвам -съдбата си знае работата. Ако е писано, той ще те заговори. Харесала си го, но това е привличане, а не точно влюбване. Вероятно в главата ти фантазираш какво би било, ако сте двойка, виждаш го перфектен и т. н. Истината е, че този човек е буквално непознат за теб. Замисли се. Има безброй варианти- да има приятелка, да е особен тип, който никак не е за теб, да е страхливец или комплексар, да нямаш нищо общо с него. Вие сте си разменили погледи, а ти вече го сънуваш и го мислиш. Казвам реално-всичко е в твоята глава и в твоите представи. В реалността, надали е такъв, какъвто си го представяш. Ако е писано ще стане нещо. Не се тормози толкова. Не го гледай втренчено. Ако вече си му направила впечатление и продължавате да се засичате в автобусите, той сам ще предприеме разговор.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 38fcbcb2bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Може да го попиташ за химикал дали има примерно да ти даде за малко, типичното за часа в момента. Изобщо каквото се сетиш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ed0fc9e364
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто отивае при него и се запознавате. Питаш го директно. После може да го намериш във фейсбук и от там да завържете разговор. Ако те е срам да бъдеш толкова директна, можеш да го попиташ за часа или да му поискаш цигара, или нещо подобно, с което да ти услужи.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 835c65fc96
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами просто отиваш и му казваш "Здравей, засичаме се често, аз съм Х, приятно ми е". Шанса да реагира остро е 0. 001% - най-вероятно на свой ред ще ти каже името си и от тук вече си ти - да го питаш с какво се занимава, или за къде пътува и така. На другия ден като се засечете му казваш отново здрасти, разменяте още 1-2 изречения и ако му допаднеш е негов ред да действа.
Не става като по филмите да се сблъскате и да прехвърчат искри, след което директно да ти предложи и да бъдете щастливи завинаги.
Просто казваш едно здравей, кратък разговор, на другия ден пак така, разбира се с широка усмивка от твоя страна, а не да се спечеш и пълтечиш. Много е важно в каква светлина ще се представиш - като безгрижно, весело, общително момиче, или като притеснена, не на себе си и срамежлива преследвачка. От теб зависи.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 882ad3a99e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Момиче, моят съвет е следният:
Ако той не те поздрави първи, значи има някакъв проблем. Момичетата уважаващи себе си не поздравяват първи. Съдбата си знае работата!
А от личен опит за живота ще ти кажа още нещо. КОЙТО СЛУША СЪРЦЕТО СИ ВИНАГИ БЪРКА! МИСЛИ ТРЕЗВО И СЛУШАЙ МОЗЪКА СИ, НЕ СЪРЦЕТО, НЕ ПРИЯТЕЛИ, НЕ РОДНИНИ!
Всички проблеми от личен характер са заради нас самите, подведени от нашето собствено сърце! Ако си умна ще ме разбереш днес, ако не си ще ме разбереш утре..............
М 32

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 710621fc96
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Просто отиди и се запознай с него.
Може нищо да не излезе от това, но какво толкова?
Преди време много харесах едно момче в метрото и не се запознах, още се чудя какво би станало, ако бях. Мисълта ми е по-добре да направиш нещо и нищо да не излезе, дори да съжаляваш отколкото да се чудиш на по-късен етап. Може да се окаже, че хич не е за теб, но може и да се окаже, че сте супер съвместими. Никога не знаеш. Пробвай. Това е моят съвет. С риск да поднеса голямото клише - веднъж живееш. Номер 5 добре ти каза детайлите. Нещата не са като по филмите, но винаги има шанс за нещо позитивно.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9231004355
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Много е тъжно, че забравихме да общуваме. Разчитаме на запознанства в интернет, изразяваме емоциите си с емотикони, вярваме, че сме влюбени, само защото някой споделя идеите ни виртуално. Социалната изолация, която така устремено ни налагат, засилва още повече този процес на отчуждение, на страх от общуване на живо.

Толкова ли е трудно да отидеш и да кажеш "Здравей", когато някой ти харесва? Не е ли дори по-добро, отколкото да му го напишеш?

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2013d4617c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Кажи му "Здравей как се казваш? Вече няколко пъти се виждаме тука, Бог може да те е пратил при мене, защото ще сме страхотни заедно? Мисля, че си сам. Някой жени не биха те заслужавали" Каквото и да правиш действай бързо, че след няколко дни може и да го няма вече в автобуса.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e9e8a87323
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Животът трябва да е лесен, но за случаите в които е труден бих препоръчал ракия. За случаите, в които е много труден - много ракия. Ако и това не помогне не остава друго освен да отидете при Гандалф и лично да го заставите да ви приготви отвара от пачи крак и разбира се-още ракия. Ако по време м разговора с Гандалф връзката прекъсне и спрете да виждате лика му - не се обаждайдате на интернет доставчика си, а си сипете една по голяма ракия.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 48fc929c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм твърдо против да отиваш да го заговаряш! И да е имал някакъв интерес, моментално ще го загуби в този случай. Мъжете каквото и да говорят са си ловци, ако отидеш на готово просто интереса изчезва, не му остава какво да се потруди, за да те спечели. Така е в повечето случаи, виж ако е срамежлив, може и да се наложи да го побутнеш нещо, но това само ти можеш да си прецениш. В общия случай, поднесеш ли се сама, губиш. Жена съм, никога не съм отивала сама при мъж и все пак не съм страдала от липса на мъжко внимание. В твоя случай, ако момчето не направи първата крачка, просто аз самата бих загубила интерес. Така че моят съвет е да спреш да се пренавиваш какъв е и що е, реално това е човек, който не познаваш, може да няма нищо общо с образа в ума ти. Остави го той ако иска да действа, ако не иска - значи няма интерес и е излишно сама да се буташ, ще се унижиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker