Онлайм попълване на анкети и печалба - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Онлайм попълване на анкети и печалба
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 747 пъти
Здравейте. Не знам дали избрах подходящата категория, но все пак ще попитам. Има ли някой, който е попълвал анкети(проучвания) и е печелил реално някакви награди(парични суми или ваучери). Има хора, които казват, че са спечелили, но и други, които казват, че е загуба на време или някаква измама. Моля всеки, който има мнение по въпроса да сподели. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: b3ff89f507
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако ти трябват странични доходи нищо ни ти пречи да пробваш.
Като студент имах една такава регистрация в подобен сайт, но сумите за попълване на анкета бяха ниски и се отказах, защото нямах и време.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ba6e7b3909
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   По време на карантината и аз реших да пробвам. В чужбина съм, чуждестранен сайт, уж четох мнения, имаше статии в разни онлайн платформи за сайта, нямаше кой знае каква негативност, хората се оплакваха само, че не им изпращали често анкети. Регистрирах се, в началото не се класирах за анкетите, но постепенно започнаха да ми пращат. Някои ми отнемаха около 20 минути, други над час. Парите са нищо, но все пак си казваш имам свободно време, какво толкова. Загубих сериозно време, някои анкети не са само за отбелязване, плюс това описваш в поле. Някаква козметична марка и ти дават 10 варианта на етикети, описание на продукта, и ти трябва да напишеш за всеки един какво би ти привлякло вниманието, защо, кое не ти харесва, защо би го купил, и с като продължиш маркираш и дадени отговори. Играх си много време. Една анкета веднъж я оставих на комп за 5-10 минути, върнах се и продължих, нямаше проблем. Втори път направих същото нещо, като загубих доста време, стигнах до средата, изписа ми, набрахме си отговорите, не може да продължите. Накрая като набрах сумата, която имах правото да изтегля, продъхлжих, за да не е нищожна, губих още време, навъртях към 20 лева еквивалент и си казах дай поне да видя заслужава ли си. Избрах опцията да ги преведат в моя Пей Пал. Натиснах, изписа ми на екрана, парите ще ви бъдат преведени до еди-колко дни. Зачудих се как ще стане, викам имейлът, с който съм се регистрирала е този на Пей Пал, най-малкото могат да ми ги преведат по него. Не ми пратиха емайл да ме уведомят, нищо. Чаках да преведат пари, нищо. Беше преди месеци. Пълна измама. Приятелят ми каза, че правя глупости, ма аз не го послушах, нов език щях да науча за това време или щях да се преквалифицирам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker