Лоши хора - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121275)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18550)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Лоши хора
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1034 пъти
Здравейте на всички в този сайт. Искам да споделя нещо относно мнението ми за хората. Според мен, повечето хора са много лоши и жестоки. Просто съм се убедил в това. Откакто се помня през моя живот все са ме мачкали. Като се почне от гимназията, работата и т.н. Просто съм забелязъл, че хората са жестоки към мен е така без нищо да съм им напривил. Където и да отида почти винаги някой ще се държи супер нагло, надменно се едно е нещо повече. Примерно отивам в магазина и продавачката ме гледа злобно и надменно. Дори и да правя опити да заговоря някого попадам на темерути. Брат ми ме е обиждал и се е правил на нещо повече от мене. Баща ми ме е обиждал и ми е мачкал самочуствието като се напие. Нямам и късмет с приятелствата имам фалшиви приятели, които не ме канат като излизат някъде. И после гледам тяхни снимки във фб как се забавляват….без мен. Жестокости съм чел и във вестници, как пребили едно момче до смърт само защото им преличало на гей. И мен са ме обиждали в гимназията и са ме били, но не до смърт. Но е могло и мен, да ме убият. Но просто като прочетх това за момчето се шокирах докъде се простира жестокостта на хората. E така просто някакъв си боклук решава, да ти скапе живота. Е така без нищо да си му направил. Днес просто в мен нещо се пречупи вече гледам на света и на хората с други очи. Просто ми е неприятно да го призная, но вече мразя хората. Мразя тия тъпи същества бе МРАЗЯ ГИ. Не е трябвало Господ да ни създава бе. Трябвало е още по времето на Ной всички до един да се удавят и да няма повече хора. Не знам дали съм станал мизантроп, но просто вече ненавиждам хората. Дори вече нямам желание да създавам приятелства. Нямам желание да контактувам с никой. Просто знам какъв е вече сценария ми, ако отида на друга работа. Ще срещна гадни хора, колеги ще почнат да ме мачкат и да ми се подиграват. Началничката ще ме тормози. Ами аз мислех и да уча в университет нещо и да създам приятелства. Но попаднах на тема тук от едно момиче, че преподавателката от университета я тормозила. Просто е така без нищо и на мен ми се уби желанието да уча. Ми какъв е смисъла изобщо да се боря за образование. С моя късмет ще попадам почти на всякъде на лоши хора. Просто нямам желание, не виждам смисъл да се срещам с хора. Като знам, че шансът да срещна лоши, надменни, жестоки хора е 95 %. Можеби е заради градът, можеби е заради държавата. Не знам защо е трябвало да се раждам в такава среда. Не знам защо имам такава съдба. Има ли хора с подобна съдба като моята ? Преди имах депресии заради самота, но сега като се замисля, самотата не е лошо нещо. Откакто намразих хората вече се радвам на самотата си. Някак си осъзнах, че ми е по – добре без тях. По - спокойно ми е и имам повече време да опозная себе си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 61af4e7b12
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Прочети за личните граници и как да ги държиш. Да, хората са брутални, но ние сме социални същества и трябва да контактуваме. Вторият проблем е възпитанието. Не е нужно да се обичаме, но трабва да има уважение. Това с продавачките си е ясно, отражение на бизнеса и обществото. Съхрани себе си. За да те УВАЖАВАТ трабва да отстояваш лични граници, да държиш дистанция и да внимаваш какво говориш.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2c76b88a38
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Напълно споделям виждането ти-българите са много злобни, арогантни и жестоки хора-не са разбрали че от злоба никой нищо не е спечелил, освен един кратък момент на злорадство-супер долно. Имам опит с живот в няколко други държави и пътувания из целият свят. Веднага се вижда че там изобщо не е така, ако там трябваше да живеят сред такава злоба, повечето щяха да се гръмнат.
И там имат прости хора но не са така злобни и не гледат да ти навредят.Разбрали че на всички ще им е по-приятно да живеят в общество в което хората са вежливи един с друг без такава грубост.
Нито история, нито беднотия е извинение за българската злоба.
Както са го казали-българският чип е много сбъркан и затова добрите хора не могат да виреят тук. Който може се маха навън и не мисли за връщане

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 01733db685
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей! Казваш за Господ - да, наистина хората са лоши и затова виждаме, че злото продължава година след година. Дали ще е коронавирус или нещо друго винаги ще има някакви нещастия и страдания! Точно, защото сме лоши! Затова се разболяваме, страдаме и дори умираме! В Библията го пише - че ако не бяхме лоши и не бяхме правили зло щяхме да живеем вечно!

Ти доколкото можеш се запази добър. И остави лошите. Всеки лош си намира края.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d6693fd7c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За съжаление мисля като теб!Колкото и да се опитвах да оправдавам хората, да им търся добри черти и т.н се убедих - има си лоши хора и това е , точка! Лоши и зли! Не казвам, че всички защото съм попадала и на добри хора, но съм попадала и на доста лоши.Ето пример - отивам да си вадя карта за транспорт и една зла вещица започва да ми вика и да ме гледа злобно(тази дето ми правеше картата) без абсолютно нищо да съм направила.Искам да подчертая, че не съм конфликтен и агресивен човек за да кажеш, че с нещо предизвиквам лошо отношение.Не! Точно обратното- вярвам, че трбява да сме по-мили и състрадателни и разбиращи един към друг, за да можем да живеем по-леко.Но не моите идеалистични теории нямат място в този сват пълен със зли хора, те дори те смятат за някакъв слабак ако си любезен например.Друг пример - още в училище бяхме на една екскурзия и ни разпределяха по стаи учителите, сложиха ме с една вещица, която също нищо не и бях направила , а тя се държеше гадно и зле с мен.Какво аз съм виновна, че са ме сложили с нея, не съм искала, но ето отново трябваше да търпя злобата и агресията на толкова долно същество, без причина.Имам много такива случки и с най-близки хора, които уж трябва да те обичат и подкрепят, а се късат от злоба.В един момент и аз намразих хората и изгубих вяра в тях.Просто си има лоши хора по душа и е гадно ако ги срещнеш, няма как да промениш злобарията в тях, винаги ще се опитат да те уязват или смажат по някакъв начин.Особено съм забелязала една тенденция като те усетят слаб, не да ти помогнат както е редно, а започват да злорадстват на твой гръб и се опитват още повече да те натикат в калта.Тайно в малките си душички се радват, че си толкова зле.Имам доста примери и в тая насока.Както се досещаш в един момент и аз се изолирах от хората, преди исках да общувам но като видях какъв огромен риск има да попадна на някоя злобария, реших че ми е по-добре сама.Да, по-добре ми е сама отолкото да рискувам да изпитвам гадното отношение на някой, тъжно но факт.Аз вече имам фобия към хора и максимално ги избягвам доколкото мога, защото не мога повече да търпя агресията им.Лошото е че в обществото в което живеем те принуждават да общуваш с хора искаш или не, това е ужасно.Не знам какво повече да ти кажа освен , че те разбирам изцяло, но както виждаш на никой не му пука и докато сме живи винаги ще има такива хора.Гледай да съхваниш себе си , да си създадеш самочувствие и да не допускаш да те нараняват.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3b396be96b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Така е, в България хората са лоши дори към семейството си, какво остава към някой друг. Аз за това се махнах от бг. Преместих се в Швейцария, тук хората са любезни, децата са възпитани. Синът ми е щастлив да живее и да учи тук. В България имахме само неприятности в детската градина, или зли деца или сприхави родители, или проблеми с нервна учителка. Продавачките няма да ги коментирам, както и сервитьорките. Случвало ми се е в хепи да изгледат мъжа ми пренебрежително, понеже си беше обул едни по-вехти обувки. Беше много долнопробно от тяхна страна. Е, това беше една от причините да емигрираме.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d6693fd7c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сетих се и за още една случка. В университета имах една приятелка(приятелка силно казано) с която и двете тогава бяхме безработни. Дотогава уж беше добра мила, забавна. Но един ден ми се обаждат по телефона да ми предлагат работа, тя като чу след това изцяло се промени, стана чудовище. Почервеня цялата, започна да ми подмята някакви злобни неща - ти сега работа ли ще започваш, ами аз. Започна да звъни по телефони да пуфти да се ядосва. Леле боже, аз такова нещо не бях виждала, дори се уплаших каква е тая агресия, че аз съм си намерила работа. След това спрях да контактувам с нея, но тази случка много ми повлия, защото до един момент може някой да е добър с теб и ако нещо не му хареса си показва скритата агресия. Мен лично вече ме е страх да общувам с хора, заради това, не знам от кой ъгъл ме дебне някой зъл. Да не говорим, че има хора които само това, че съществуваш ги дразни и са готови да те убият. Страх ме е да живея в това агресивно общество, авторе прав си в заключенията си. Всеки се прави че това го няма, а то е навсякъде, мислих че само мен ме мъчи това, но ето има други хора които са го забелязали.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 254a67de57
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ако можеш емигрирай в някоя цивилизована държава. Там поне хората са възпитани. Един познат, живеещ в чужбина ми казва - като дойда в България всички ми се карат. Така е- много хора в БГ са злобни, защото животът им е лош и те не правят нищо да го подобрят, а си изкарват нещастността върху другите. Това е задънена улица. Аз съм си създала малък кръг от приятели, с които общувам. Другите хора се опитвам просто да не им обръщам внимание. Игнор. Намери си кръг от свестни хора. Запиши се някъде доброволец - примерно Гората. бг. Там се събират хора, които садят дървета. Или стани планинар.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8ed8195fcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Хората са наистина долни и гнусни същества, единствения начин е и ти да станеш лош

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker