Четене на мисли и хипноза - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121485)
 Любов и изневяра (29780)
 Секс и интимност (14400)
 Тинейджърски (21914)
 Семейство (6485)
 Здраве (9617)
 Спорт и красота (4711)
 На работното място (3191)
 Образование (7317)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18596)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Четене на мисли и хипноза
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 873 пъти
Да на пиша тази тема, ме провокира една друга тема, написана наскоро. Четеното на мисли става основно чрез хипноза.

Хипнотизираните е напълно в съзнание, но е съсредоточен върху определена мисъл или обект (нали така са правили лечения навремето).

Хипнозата е свързана с лесното подаване на внушения от друг човек. Тоест трябва да си податлив на манипулации.

Има различни видове хипнози: Рекламите - това е т. на. скрита хипноза. Използва се за бързо въздействие. Хипнозата, използвана от политиците е същата.

Но аз искам да напиша за циганската хипноза, защото съм била подложена на нея, изцяло с мое съгласие! Това, което направихме аз и циганката, която "четеше" мисли, след дълго търсене в интернет, открих в чуждестранен сайт! Всичко съвпадаше едно към едно!

Целта на циганките, е разбира се, да вземат пари. Не ми се даваха парите, но не можах да й го откажа. Още ме е жал за тези, около сто, лева. А и ме е срам, защото тогава няма на двадесет години, а на такива неща се хващат само бабички. Е, по-късно разбрах, че е имало още едно момиче (за съжаление). Но всеки сам е отговаря за действията си!

Първият път я срещнах до хипермаркет - циганите изпозват райони с голям брой хора. Беше есента. Дадох й 20 лв., като направих обратното на това, което ми казваше да правя. Тя каза, че чете мисли, но тогава защо не разбра, че я лъжа. Каза ми да направя някакъв ритал вечерта, с неща, които ми даде. Аз не изпълних ритуала, но не оставих нещата дълго време в стаята. От страх не знаех какво да ги правя, докато един ден не ги изхвърлих.

Вторият път, когато я срещнах, беше пролетта. Тук, това, което се случи, съвпада с описанието на статията, която четох.

Пак я срещнах на място пълно с хора - е голяма градинка. Циганката ме погледна втренчено и аз застинах на място. Бях изплашена, но и привлечена от нея. После тя получи тикове на очите. Имаше властни жестове и говореше чрез команди. Умишлено говореше бързо - така не ти дава да помислиш върху това, което говориш. Гадателката тръгна да разваля магии (аз мисля, че наистина развали магията). Използваше гласови команди от типа: "Казвам ти, направи това...". Използваше резки жестове, докосвания. Когато развали магията, ми каза да направя един ритуал, който аз, този път, изпълних.

Имахме уговорка за следващия ден. Изпрати ме до квартирата да взема пари. После като се върнах, ме прати да взема останалата част. Интересното е, че знаеше колко на брой пари имам вмомента! Остави ме при така наречената си сестра и аз бях в неадекватно състояние. Първият път, когато отидох за парите, устните ми се подуха и тялото ме заболя. А вторият път - кръстчето от врата ми, ми се скъса. Освен това, докато обикалях за парите, циганката каза, че сестра ми остава като "заложник" при нейната сестра и някакъв циганин. Не беше заложни, тя можеше да си тръгне, но разговаряла с другата циганка - онази безплатно й "помагаше". После, след цялата тази бъркотия, с моята циганка седнахме на тревата да пушим. Като приятелка ми поиска цигара, съчувстваше ми, съпреживяваше ми, споделяхме си. Тя ми предсказа блестящо бъдеще.

След години разбрах, че е била осъдена. Аз лично не се чувствам "жертва на измама", защото направих всичко доброволно и съзнателно, въпреки хипнозата, която тя се е опитвала да ми приложи. Като се сетя за този момент, тръпки ме побиват!

Мислите ли, че това е било хипноза? Не съм сигурна, защото аз не го чувствах така. Само дето няколко дена усещах всичко около себе си като измамно, неестествено и с някаква яркост.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 495d0a4234
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момичета , като срещнете някоя такава или ви звънне някой нежелан елемент на вратата /по телефона и т.н , моментално казвате "благодаря , не се интересувам и чао " и отминавате . Вие умирате от любопитство и също така не можете да казвате не . От там нататък вие си се самохипнотизирате и препарирате . Може да получите паник атака , да ви прилошее и подобни .Разбира се, на измамниците не им трябва умрял клиент , а само вашите пари .
На младини и аз влизах в обяснителен режим , не съм пострадвала от такива .Тия от въпросния занаят са се изучили много добре ,също като джебджийките и си имат изпитани номера .
Между другото , циганите произхождат от най-нисшата индийска каста и още преди векове в Индия това им е било основното занимание -гадателство , магии , танци и песни . Като са стигнали до Европа , много бързо са ги разбрали що за стока са и навсякъде са били гонени ,бити и буквално унищожавани .По нашите земи са намерили търпеливи хора и тук са най- много ,точно по тази причина .

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e3f51120af
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми да, има логика, не се бях замисляла, но два пъти се е случвало да ме спират циганки и съм давала по около 100 лева, точно все едно ме хипнотизират. Тия неща дето ми говорят в по-голямата си част са измислици, останалите са догадки, някои дори не са верни. И аз никога не бих дала толкова пари, но като са пред мен, все едно наистина ме хипнотизорат. После се чувствам много зле, много ме е яд за парите, даже плача без причина, зле ми е. От тези случаи насам, не се съгласявам да ми гледат уж в бъдещето. В началото се съгласявах, защото го намирах за забавно и предполагах, че ще вземат 10-20 лв. Струва си шоуто. Но това, което правят след това не е ок. Хипнозата е реално нещо, напълно е възможно да правят това, защото аз не вярвам в подобни глупости и никога не бих дала 100 лева за магия. Не вяряам в магии.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e3d8fe21c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хаха не, те нито ви четат мислите, нито ви хипнотизират. Психологически трик за слаби мозъци...
Пробвала се е с мен една такава, преди години беше.
Като и забих моят предупредителен поглед и и внуших че, съм "опасна" за нея... започна да заеква нещо и буквално избяга.
Вие сте си глупаци че, поддавате, сами се "хипнотизирате" и си "превеждате" каквото искате, а не каквото е. Проектирате собствените си нужди, често се случва когато искате да прехвърлите отговорност и/или вина- "имам магия, боговете не ме чуват, някой ме е урочасал" т.н. и като се появи някой който ще ви "освободи" сте като бавноразвиващи се.
Колкото и да не ви изнася- имате свободна воля и зависите от ВАС си! Вие сте си "боговете" единствено вие си се "омагьосвате/урочасвате" т.н. от ВАС си зависи вашият живот!
Никой от никого/нищо няма да ви спасява! Дори от ВАС самите...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 43e07b5384
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Бях на 18 - грозен, пъпчив тийн, с очила. Ходех прегърбен от много игране на компютъра. Един ден минавам покрай една циганка. Спира ме. "Ще ти кажа много важно нещо за тебе". Викам кажи. "Не ти върви с момичетата на тебе, трудности имаш там". Хахахаах. Ми много ясно, не е нужно да си ясновидец че като видиш един отчаян, пъпчясал и прегърбен тийн да си направиш извод, че не му върви особено с жените. И всъщност няколко месеца след това си оправих пъпките и си хванах гадже де.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0f144a0ce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   От авторката

Номер 4, аз тогава не съм вярвала в магии и урочасване. Казах, че не се чувствам жертва на измама, ако случайно не си прочела. И до скоро имах известни симпатии към тази жена! Впрочем има урочасване. За магии - не знам. Знам, че след този случай съм се самохиптнотизирала и моля, не ме наричай бавноразвиваща се. И разбира се, че съм искала някой да ме "освободи' от състоянието, в което бях започнала да изпадам. Но не съм го искала от нея, нито от някой от моето обкръжение! Не знам дали си наясно, че не при боговете, а основно в православието се говори за свободна воля! Хората, които се занимават с подобни вярвания, впрочем, ЗНАЯТ, че всичко е в тяхните ръце и се опитват да се пречистят (тук не говоря за магии и хипноза). Не ми е ясно каква е тази свободна воля да злобееш и да се смяташ за недосегаема. Тези, недосегаемите, сте най-глупавите. Свободна воля е да вземеш решение и да се уповаваш на Бога, носейки кръста си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker