Този сайт прави ли ви по-щастливи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121389)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Този сайт прави ли ви по-щастливи
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1165 пъти
или по-нещастни? Защото мен по-скоро второто заради много от хората, които влизат тук. Сигурно някой ще се обиди, ама... Начетох се на долни курви, на критикари, токсични хора, заяждащи се за всичко и с всички, дребнави, злобни... При вас така ли е или не? Даже честно казано, не знам защо изобщо влизам. Явно е някаква зависимост. Може би се надявам все пак хората да се подобрят и влизам с надеждата все пак да видя някакво подобрение у хората. Знам, че някой ще каже "какво ти пука за хората", но и аз искам да живея в хубаво общество с приятни хора и да се чувствам на място. А най-лошото е, че този форум е представителна извадка на цялото ни общество и в реалния живот не е много по-различно. И имайте предвид, живея и работя сред уж интелигенти хора. Неинтелигентните не искам и да знам какви са.

Бил съм в чужбина и знам какво е хората да са мили и как това влияе на настроението и колко добре и зареден се чувства човек. Иска ми се да видя това и в България, но уви. И ако някой ме попита защо не живея там - професията ми е такава, че трябва да съм закотвен тук.

И да, знам, че "повредата е в моя телвизор" и съм най-долния човек на света, че казвам истината и че трябва да съм си самодостатъчен и кон с капаци, без да се влияя от хорската помия. Можете да си спестите критиките по мой адрес.

Малко се отклоних, но конкретно на въпроса - ТОЗИ САЙТ ПО-СКОРО ЩАСТЛИВИ ИЛИ НЕЩАСТНИ ВИ ПРАВИ? БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е ЗАРАДИ ПОТРЕБИТЕЛИ, МОДЕРАТОРИ ИЛИ НЕЩО ДРУГО. И АКО ВИ ПРАВИ НЕЩАСТНИ, ЗАЩО СТЕ ТУК? И ВИЕ ЛИ ИМА ЗАВИСИМОСТ КАТО МЕН?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2e298c4f54
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мен лично ме прави щастлив, защото виждам, че има доста по-зле от мен.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6343df209e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не живея в България и може би за това ми е по-добре лесно да не приемам толкова навътре негативизма тук. Да, и мен ме дразнят, дори понякога се хващам че, ме натоварват някои теми и/или коментари, чак съм се и "карала" тук с един отявлен психар.
Но като цяло е много добър вариант за обмяна на мнения, още повече че, е анонимно.
Не ме прави нито щастлива, нито нещастна хахах не зависи нито от този сайт, нито от който и да е друг емоционалното ми състояние.
Но ми е помагал покрай някои теми на други да видя и собствени ситуации от друга гледна точка.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3dbc1e006b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Мен по-скоро ме изумява с това как хората в България са заседнали в стари разбирания и схващания граничещи с абсурд. А за милите хора, това е голям проблем и няма общо с интелекта, а с манталитета. Всъщност това е навсякъде. Никой не си позволява така да се държи в цивилизованият свят, камоли интелектуалец. В България не е често, някой се държи възпитано и любезно. Живея в чужбина и като се прибирам, редовно ми се случва да поздравя и след това любезно да попитам нещо, разбирайки говорейки на вие, колко пъти отнасям грубости и увикване и се чудя защо. Прост отговор незнам е достатъчно, но не трябва да направиш панаир в магазини, институции такава злоба и агресия.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: cd94ec75d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По-скоро второто. Загуба на време.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 03e0d2312d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Прави ме щастлива, защото виждам хора с моята съдба . Освен това имах здравословен проблем, който реших със съвет от сайта.
И предпочитам този сайт пред Фейсбук, където всичко е фалшиво и недействително!

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 82e578c082
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   5, интересно какъв здравословен проблем реши? Извинявай, ако е лично.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a25a1ea6ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   На мен ми харесва,често се уча от успехите или грешките на другите. А и всеки преценява какво да чете ,личи си още от заглавието :)
Относно колко са мили в чужбина...ами,аз ги намирах за ужасно лицемерни. Минават ,усмихват ти се , после разбираш как са те обсъждали и плюли ,лошото е ,че търсят и още контакт с теб , за да има с какво да си проветряват устата.
Тук някак не сме "длъжни", не ни е наложено да се правим на добри с всички. Има хора,които харесваме ,има и които не харесваме . Говорим си с приятните за нас , не лицемерничим с останалите.


:)

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 62e2c7b5ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   За мен сайтът е полезен, защото ми дава представа за "клиентите ми", т.е. за хората, които евентуално биха купували труда ми. Занимавам се с издателски проекти, журналистическа работа и преподавам литература и езици. Според наблюденията ми тук, менталният профил на България е катастрофа! Така че в този смисъл сайтът ме отчайва. Но пък от друга страна мога да преценя, че идеята да преведем фейлетоните на Достоевски, например, не е удачна, защото просто никой няма да купи подобно четиво, въпреки несъмнената му художествена стойност. Така че, ако погледнем така на нещата, сайтът ми е полезен. Коригирах и политиката на списанието, което издаваме с един клега, направихме го по-четивно като стилистика и сменихме маркетинговата стратегия. Мисля, че всеки който редовно се отбива тук, би разбрал с какво си има работа насреща, когато произвежда един интелектуален продукт. На хората генералният им въпрос е как да се чифтосват, как да печелят без да работят, как да откраднат без да ги хванат, как да се измамят един друг безнаказано, пълен мрак, пълно умствено затъмнение, а ние сме седнали да им превеждаме Кафка, да ги информираме и да ги ограмотяваме... Но това е реалността. Трябва да се съобразяваме с нея, за да запазим хляба си. И по-добре да познаваме тази реалност. Нямам никакво емоционално отношение към "Сподели.нет", просто си сверявам часовника.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8b04c458bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За съжаление, по-скоро не. Интересни са ми теми за любов и секс, защото лично аз нямам успехи в тази територия. Но в крайна сметка, нито научавам нещо, което може да ми е от полза, а само се чувствам по-нещастен за това колко съм изпуснал от живота безвъзвратно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8c80199485
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Тук е пълно с комплексари и хора, които не могат да четат с разбиране. Бълват злобни коментари, когато нещо не им хареса. Не е само този сайт, в bg-mamma, е абсолютно същото положението, във Фейсбук групите също... Това е истината, българите са много злобни и неприятни хора, които могат да те направят на две стотинки, само защото имаш по-различно мнение от тяхното.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: eec37999c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Щастието не е целта. Ако беше, още щяхме да сме едноклетъчни в някое блато богато на хранителни вещества и въобще нямаше да еволюираме. Щяхме да сме си щастливи и задоволени там.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6ed7f4e57c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Момче на 16. Аз не харесвам сайта. Когато го открих през август, ми беше доста интересен. Но всичко се развали, когато видях темите за непълнолетен секс, които започнаха да зачестяват доста. Бях ужасно разочарован, особено от комплексираните хора. Всеки се обижда от нещо, дори от най-малкото. Аз съм онзи, които пусна темата за класическата и джаз музиката. Ако влезнеш там, ще видиш 3-4 разумни коментара, а останалите са хора, които се обидиха от мнението ми и почнаха да ме "критикуват", но в реалност само мрънкаха. Затова написах отговор и просто избухнах. А след това вече не погледнах темата дори и след като видях как почнаха да ме цитират. Лошото е, че винаги, когато проявиш самочувствие те наричат нарцис, а когато нямаш такова те съжаляват до неузнаваемост. Достатъчно простотия нагъвах и мисля да напусна сайта за доброто ми здраве. Българите сме доста лоши хора, които се обиждат от чуждото мнение, завиждат, мразят по успелите и са доста невъзпитани и необразовани. Мислех, че този сайт ще е по-добре от Reddit, но тук и там, всички са си един дол дренки. Тъжно ми е за нашето бъдеще.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2a1691ad92
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Не ми носи нито щастие, нито нещастие. Влизам, защото ми е интересно да анализирам човешката психика, харесвам разликите в мисленето на отделните личности и се опитвам да помогна с нещо на някого, макар и виртуално. Случвало се е да прочитам много адекватни коментари, които са помогнали и на мен.
Светът не е черно-бял. В този сайт е много лесно да кажем, че еди-кой си автор е ужасен човек... този автор е много повече от автор, но ние виждаме едно кратко негово представяне и си вадим генерални изводи. Дали е правилно? Авторът има спадове и върхове, има победи и загуби. Това, че е допуснал някаква грешка не означава, че греши във всичко и е краен непукист. Понякога и аз си мисля, че тук са се навъдили ужасни хора, но не е задължително всички да са ужасни, повечето са объркани.

Около всички мнения и теми тук, се научих да не съдя другите за изборите им.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b1a4860725
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Не знам дали сайта е пълно с идиоти.
Или Българите са се напълнили с идиоти.
Или има 1-2ма идиота, 1-2 идиотки, които коментират навсякъде и пишат простотии. Че дори и да ги има често ми се струва прекалено рядко свестно изказване от мъж и жена.
Дали админите винаги не манипулират (правят го, одобряват идиотски коментар нищо общо с темата само обиди, но не позволяват да пусна отговор към обиждащия)

Анонимен сайт, ОК. Но да имаше регистрации за да се знае, че онзи анонимен човек, е същия от оная тема. А глупака да пише простотии на всяка тема, аз да си мисля, че е пълно с идиоти, а то са просто 1-2ма. Не се ограничавам до пол, до user или до модератор. Едно е да е анонимно, друго е да се подхранва хейт, защото анонимния може да се представи за 10-100 анонимни.

Главно чета Любов изневяра, Секс и интимност, като ако мерна нещо от home page-а по Здраве, Спорт, някакви други човешки взаимоотношения, Семейство, и др каквото ме интересува, се включвам. Понякога се пишат такива изродщини, за какви ли не теми, толкова далеч от човечността изказвания, направо бих го баннал от сайта ако имаше такава възможност. Не мога да изразя колко разочароващи изказвания съм чел, че има хора дори защитаващи грешните, заради това, че са изключително некомпетентни, но отворени. Че чак разклащат истината, вижда се в каква лъжа живеят и искат и други да са така.

Разочарования пълно пълно пълно. Вече се опитвам да филтрирам от първите думички коментарите и да не ги чета, да се фокусирам върху различни мнения на Хора, но не и на нервни, опитващи се да прецакат друг от слабост, наистина low IQ виждащо се от самолет, хора.

Има хора с готини изказвания и когато влизам тук винаги се надявам да уцеля такова, или да напиша нещо аз. Тези хора ми дават надежда не за мене си, но че хора съществуват. Да кажа честно, на 10-тина влизания ако прочета 1 път този тип изказване ще е щастие.

Проблема, най-големия, за който се сещам е, че хората са намерили пробойната: -Модераторите одобряват едната страна, но не одобряват другата, без значение хейт или не. Абсолютно лично решение какво се одобрява няма нищо общо с написаните правила. Защо единия коментар е публикуван, а другия не. Айде да не се лъжеме.
-Не се знае кога един модерор коментира, дали модераторите може да си дават безкрайни звездички, дали 3 от 4 коментара на една тема не са от един и същи човек.
- Толкова са ясни пробойните технически и нетехнически на този сайт, че вече всеки си прави каквото си иска, дори модераторите не изпитват страх да се държат като господи.


-Регистрации, оставаме си анонимни, но ще си използваме псевдонимите. Като пише модератор, да се знае. Като пише еди кой си, да се знае, че той пише, който и да седи зат този псевдоним, да се знае, че този псевдоним го казва. И това с изтриване и одобряване на коментари трябва да се промени. Събиране на report-и 10тина или 15 и се самоизтрива. Не да ми манипулирате тука..

Това не се ли промени, е толкова приятно за гнилите да хвърлят лайна и кал, свобосно навсякъде. А Свестинте, ще се отказват от коментиране, ще им изтриват коментарите, и ще спрат да влизат, а другите свестни, които още не са стигнали до този момент, ще си мисля, държавата ни е пълна с онова, което не търсят, което ще им убива надеждата за живот, вместо да се чувстват добре, че споделят нещо анонимно.


Ако имам време да пиша, бих ви газил ежедневно с гореща истина.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8310eae334
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   За мен лично това е един добър сайт за убиване на време. Когато ми е скучно, влизам на прочета някоя тема. Доста пъти съм писал, когато съм имал проблем и са ми помагали със съвети.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c438afa4a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Доста ме натоварва, но посещавам сайта като имам малко време, е така да видя какви нови теми има, честно казано бълвоч от простотии, само темите за любовта и секса чета защото хората имат нужда от съвет или помощ, но напоследък бая комплексари и тролове ги цапат, просто сайта е още едно място, което потвърждава мненияето ми за манталитета на Българина. Не на целия народ разбира се, но тук пишат една не малка част Българите, надявам се че някой теми са Fake-кове, защото иначе жалко за България, просто сайта потвърждава приказката, "Дай свобода на хората (В случая анонимност) и им гледай сеира", преди време 2012-2013 сайта беше едно хубаво място да потърсиш мнение или помощ, сега защото вече почти всички идеоти се навъдиха в нета, не само тук но и много други БГ форуми, който бълват от тролове и комплексари,вече честно казано не ми се вслиза в интернет .

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e8abfd4fcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Нито едното от двете. Влизам да чета и да се забавлявам на по - странните теми докато си пия бейлиса.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c62ca9500f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Номер 1, имаш право определено, хаха.
Не знам дали ме прави щастлива или нещастна, може би повече щастлива, защото когато имам нещо, което ме мъчи и не мога да разреша, споделям тук, да, има и гадни хора, които гледат някаква гадост да напишат, но гледам да не го приемам лично, все пак те не знаят коя съм аз. И въобще не трябва да се приема лично нищо тук. Информирам се много за неща, за които не съм имала опита да се докосна и го намирам за супер полезно и обогатяващо. Виждам храта по-големи от мен с какви неща се сблъскват и това ме прави по-осъзната до някаква степен.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 26fcef0c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Преди доста време, може би преди над 10 години, когато бях 16-18 годишен, този сайт на моменти ме караше да се чувствам тъжен. Четох истории, които ме отчайваха, след което не смеех да влизам с месеци, за да не изпитвам същите негативни чувства.
В момента влизам почти всеки ден, ей така за разнообразие. Приел съм, че и добрите и лошите неща са част от палитрата на живота.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1c9eea987f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   12, Рей, разпознах те!
Значи все пак все още посещаваш сайта? :)

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: caf33d263f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Въпрос на гледна точка: ако влизаш тук в очакване да срещнеш висши човешки същества, да, ще бъдеш душевно съсипан! Но ако влизаш тук с идеята да видиш колко си напред в списъка на моралистите, няма да останеш разочарован! Пълно е с всякакви... "примери за подражание" и ти остава само да си качваш позицията в тази що-годе престижна класация след всяка втора история или коментар. Какво пък? Не е лошо да си малко нарцис в наши дни! :Д

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d3c1a1c245
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Влизам тук, за да убия време (разтоваря, отпочина) и да помогна, където има нужда. Не отварям теми, които се повтарят н-брой пъти и писани от тролове.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 88e666a05c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Влизам всеки ден. На мен този сайт ми помогна да израсна на по-високо следващо ниво на съзнание и ДА НЕ МИ ПУКА!

Вече не задълбавам в глупости и простотии и си прочистих главата!
Благодаря основно за темите за Тиндер и Фейсбук, защото си отворих очите!

Не мога да си обясня как се случи това.

Благодаря на всички за коментарите и весели празници.

М32

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 88a1b049e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Авторе ще игнорирам текста ви, за да на си помислите случайно, че се заяждам. Иначе чудесен въпрос. Сайта ме прави щастлива, но не знам дали винаги е било така. Открих го преди няколко години и го използвах, за да получа някои съвети. Хората бяха доста полезни. След известно време се сетих за сайта и просто си четях убивайки време. Признавам, че дори и тежките истории ме правеха щастлива. Радвах се, че има и други хора, изправящи се дори пред по-сериозни проблеми от моите. След това спрях да влизам в сайта и след време отново започнах, и така и до днес на периоди. В някакъв момент започнах да коментирам с надеждата да помогна и когато това се приемаше добре се чувствах много полезна. Точно в момента съм в сайта в търсене на интересна тема за размисъл и мога да кажа, че попаднах на някои. Ако някой твърди, че сайта е неприятен навярно е заради графата, която си е избрал.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker