Стана някакво чудо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121528)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14406)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Стана някакво чудо
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1399 пъти
Преди се контузих и си докарах травма на гръбнака, която е необратима и може да се оправи само с операция. Няма да казвам през какво минах, не можех цяла седмица да стана от леглото и болката беше непрекъсната и ужасна. След резултатите от изследвания се оказа, че единственото решение е да се подложа на сложна операция, от която има вероятност да остана в инвалидна количка за цял живот едва на 27. Като чух това, изпаднах в шок, просто си представих как цял живот съм на гърба на сърпугата си, че и бебе имаме, няма да мога да работя и да бъда пълноценен.

Обаче в този момент на шок не знам как стана, не мога да обясне с думи, но някак спонтанно проявих някакво състрадание към самия себе си и към семейството си. Трудно ми е да го опиша с думи, но почувствах някаква топлота, която имаше и физически израз и се прояви като едно приятно усещане в корема. Знаете - когато имате добро предчувствие за нещо, усещате нещо в корема. Нещо подобно беше. Предполагам някои са го изпитвали. И изведнъж не знам от къде, но внезапно почувствах някакво предчувствие, че няма нужда да се тревожа. Сякаш небето ссе отвори пред мен, като някакъв вътрешен катарзис стана.

След седмица на обезболяващи, се почувствах като нов и отидох на повторни изследвания, за да видя дали просто е минала болката или има реално подобрение. Имаше нов шок, но този път за лекаря. Недоумяваше как се е възстановила тъканта, но нещата бяха значително по-добре и каза, че за пръв път вижда такова нещо. Но аз не бях изненадан, някак го предусещах. Сега съм си жив и здрав и нямам проблеми.

Интересното е, че ми се е случвало още няколко пъти в живота - в любовта, с алкохолизма на баща ми, с намирането на работа и с намирането на жилище за покупка. И абсолютно нямам идея как се случи. Опитвам се да го постигн съзнателно, но не става. Трябва да стане някак спонтанно и винаги след момент на шок.

Не вярвам в чудеса, в закон в привличане или че Бог ни помага, освен ако не е писано да ти помогне. Може би само в кармата.

Иначе се интересувам от медитация и се научих да предизвиквам това чувство на самосъстрадание и това телесно усещане, но тогава няма този ефект. И друг път съм имал нужда от подобна помощ, но не винаги се получава това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 82f02e32a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Чудесно е, че сте добре. Дано винаги да имате помощ свише. Нашия ум и разум, все още не може да разбере, а и да чуе напътствията, които ни се дават. Поне, моя ум и разум, де. Напътствия човек и в съня си може да получи, ако ги запомни.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: cbbce6fdc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Силните организми се самолекуват доста успешно, особено когато човек е и по млад. Няма никакво чудо. А останалите неща са ваши решения-вие сте решили за кой да се ожените, какво жилище искате да купите, и как да се отнасяте съм алкохолиците и може би баща ви тогава е проумял, че ще ви изгуби завинаги, ако не престане да пие.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e025929e36
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   https://youtu.be/wH6WMPBN7GQ
Ето го човека казва същото като тебе.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: dd9be66d5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   2, не е точно така. Когато исках да се запозная с жена ми, тя ме сиктирдоса доста грубо, а аз се бях влюбил в нея от пръв поглед. Получи се същото нещо и буквално след минути дойде сама и ми се извини, защото осъзна колко грубо се е държала, останалото е история.

С баща ми не контактуваме от малък. Знам от майка ми, че я биеше. Една вечер докато бях тъжен от факта, се случи същото нещо. Не съм говорил с него, но знаех, че ще престане. След няколко месеца получи алкохолно отравяне и си е мислил, че ще умре, но изследванията му бяха странно добри за години здраво и ежедневно пиене. Но той толкова се уплашил, че ще умре, че спря изведнъж.

Колкото до работата не можех да си намеря такава няколко месеца, бях готов да започна всякаква работа, но абсолютно никъде не ме одобряваха, дори да отговарям на изискванията. Пак стана така и от някъде знаех, че много скоро ще започна работа и след седмица ми се обадиха за интервю, веднага ме одобриха и 3 дни по-късно започнах работа, за която не съм и мечтал. На интервюто някак знаех, че това е моята работа, сякаш с колегите се познавахме и всичко минаваше леко и гладко.

Апартамента - жена ми беше бременна, щеше да ражда. Парите не ни стигаха за първоначалната вноска. Месеци търсех и нямаше и нямаше такъв по нашия скромен джоб. И пак в такъв момент изведнъж сякаш излязох от тялото си и се гледах от страни. Тогава сякаш излезлия от мен каза на този в тялото ми "ох, горкичкия, не можеш да понесеш повече, затова отварям пътя пред теб, върни се на компютъра и виж пак обявите". И бум гледам първия апартамент, който ми излезе - идеалния за мен, на изненадващо ниска чак съмнителна цена. Оказа се напълно реален, отивам, виждам го и в момента, в който влязох, знаех, че това е моя апартамент и така вече няколко години си живеем там.

Между другото това с излизането от тялото ми се случи и когато разбрах, че ще си намеря работата. Сякаш извънтелесния ми Аз казва на другия "толкова много изстрада, че ще се смиля и ще ти дам работата, която е за теб".

Знам, че звучи откачено, но наистина кълна се, че така се случи и нямам обяснение. Но от няколко години насам не се получава. Имал съм и други трудности, но ядец.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a522dd093b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Радвам се за теб, чувал съм, че тялото има силата да се възстановява само понякога

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e025929e36
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Сега като изгледах клипа който споменава номер 3 наистина историите много си приличат няма случайни неща то се знае аз просто съм потресен но на човека в клипчето е много по подробно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c6db4930ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Настъпват нови времена. На добрите и духовно извисени хора ще се помага от финните светове и обратно-нисшите твари буквално и преносно ще измират, както вече и виждаме да става.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker