Тормоз от хазяйката и мъжат и над само момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121301)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Тормоз от хазяйката и мъжат и над само момиче
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 916 пъти
Добър ден, желая да разкажа собствената си изтория до този етап тъй като тя продължава да се развива, от там и се превръща в тормоз!
Та историята е следната миналата година на 2 януари се нанесох в квартира с наем 250 лв намерена чрез агенция по много причини една от които е че останах бездомна! Ситоацията бе така напечена тъй като и не съм от този град че трябваше същия ден да я намеря да плащам необходимото и да се нанеса и да живея, тъй като бе спешно а аз имам животинка заек изрично усно (тук ми е първата грешка) се разбрах с жената наричана собственик да живея с него иначе няма да съм и наемател съответно тя се съгласи и така заживях там! Съответно всеки месец когато наближи деня 5 от месеца следваше тормоз че дивана на който спя "бил смачкан??" и аз зададох въпроса "нов ли искате да ви купя?" отговорът бе отрицателен ноне бил така дивана, желая да подчертая това е 40 кв квартира с мокети наслоени с мизерия не сменяни не чисъени стара дограма която се разпада и от всякъде вее всички мебели се разпадат електроуредите харчат невъобразимо много ток и знам ще попитате защо не се изнесохте по простата причина че изнеса ли се преди 8 месец тя си прибира моя депозит. Аз съм сама сама се издържам работя уча медицина нощни смени по цял ден ме няма тази жена ме тормозеше килими да пера пердета мрежата се скъсала тапетите на терасата се разпадат да ги сменя това защо е изключено онова , когато влезнахме в изолация поради корона вируса много хора бяха съкратени а други с доста namalena заплатa
А този ден и се обадих да поискам отсрочка тъй като заплатата ми падна нс 550 лв като платя всички разходи оставам на фотосинтеза но ми бе отказано, макар много хазяи дори да махнаха напълно наема на наемателите си при мен бяха измислени хиляди причини но както и да е аз се справих и с това, сега когато договора изтичаше тя ми звани дами търси нов наем за да си прибере 500 лв в джоба прозорците да съм измиела обижда ме милиционерка съм била коя съм аз да и държа тон та това се случва 3 часът докъто съм на работа ме вбесява и аз обяснявам на 2 изтича договора вие не знаете ли аз имам депозив в размера на наема и ще го използвам за да не плащам сама ще поема тока и водата и и давам предизвестие 30 дни, пропуснах да кажа na. Vas ne na neq че ме съкратиха от работа, та заплашва ме да се изнасям веднага а аз имам договор, тогава се разбрахме да почистя то блиско до ум а няма нужда да ми се казва и тъй като не искаме д а се виждаме ще предам квартирата на агенцията, отделно взе да си измисля че сме се разбрали като свършела пандемията да съм си махнела любимеца няма ракова нещо тя пандемията се задълбочава онзи ден както тя пожела предадох квартирата чиста подредена на агенцията след което следват обаждания първо от нея докъто пътувам първо то апартамента найне ли е че го давам на агенцията и аз и казвам разбрахме се така и тя пак си измисля ако не били заети че на нея трябвало няма такова нещо затворих и, следва второ обаждане за дивана сме се били разбрали да го оставя в подобро състояние от което съм хо намерила по горе обясних за него и взе да ме заплашва щяла на баща ми да звъни вече ме изнерви и я предопредих да не ме търси повече същата вечер получавам собщение от мъжа и до сега не се месих нo утре Ще се разходим момиченце, и поред търсения по телефона но те вече са блокирани в черния списък са ми и пазя всичко плюс това и видидео как издавам апртамента но тормоза продължава утре тъй като е работен делничен ден ще си платя сметката за тока а едва на 15 излиза сметката за вода които изрично повтприх че сама ще си платя тормоза придължава накрая ще се обърна към полицията с всички бележки за плащане и ще я съдя за тормоз неяи мъжа и от нея научих че предния ако е вярно е избягал без да плаща и са се търсили по съдилищата, ако имате коментар моля заповядайте държа да отбележа че всеки наемател колкото и да пази винаги има следи от неговото използване и ако има проблем хазяина е длъжен да ги оправи и от там да се разберът с наемателя за парите а не да чака да се нанесеш в пещера и изнасяйки се да оставиш мезонет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 099eb8e4a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   С всичко при адвокат тези хора заслужават малко да плащат те.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: dcc6dfdf6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Учиш медицина с тая неграмотност??? Научи първо правописа и граматиката на българския език, пък аз после ще преценя дали ще се преглеждам при теб... леле!!!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0af5d5723a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Смени квартирата. Започни веднага да търсиш. Защо стоиш там?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7693976340
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Медицина??? Ай, ай,ай...
Иначе по темата, пускаш една жалбичка за тормоз, блокираш ги и не се занимаваш повече с тях.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 33a110112d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   бой жалби за тормоз ама виж някой адвокат да ги подготви ще ти струва 50 лв има няма а може и да се ослушвам за познат на познат.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8d99425b97
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "изтория”, “Ситоацията”, “усно”, „депозив“, „блиско“, „докъто“, „предопредих“ и още потресващи грешки, без запетайки и доста точки и главни букви!
От жена, която „учи медицина“!???
O.M.G.!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker