Защо красивите мъже са негодници? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо красивите мъже са негодници?
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 2277 пъти
Защо красивите мъже са такива негодници и лекета. Самовлюбени, гадняри, чакат жената да ги заговори, въртят фасони, изневеряват. Красиви мъже, външността не ви дава правото да злоупотребявате с нея, нито ви прави нещо повече. Познавам грозни мъже, те могат да се нарекат мъже стотина пъти повече от вас.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 2c59620ea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Освен теб има още 10 жени, които го търсят и 2-3 от тях редовно правят страстен секс със него. Ето затова. Добрите гени са най-голямата сила.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 032a11d978
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Ако говориш за идеала на българката за красив мъж- фитнес маниак , нацепен, с татуси, бръсната глава, ланци, носещ суитчъри и анцузи, каращ спъкарска кола, слушащ чалга и затварящ кръчмите- сами си ги избирате.
Физическата красота е съвсем друго нещо, но българката разбира горното описание за красив и секси мъж. Пък ако и е груб, няма богат речник, заглежда и пише на други- то това е мъжът на живота им.
Както има и грозни ужасно държащи се хора, така има и физически красиви, които не стават.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 58df5e1034
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Що за тема?!
Нима не може да се каже същото за хубавите жени? Дори и в по-голяма степен? Няма ли красиви жени, които се възползват по най-безцеремонен начин от външния си вид и го търгуват за облаги и материални придобивки?
Когато си красив (независимо от пола), и всеки иска да е с теб, ти изхождаш от позицията на изобилие, избираш когото ти си решиш. Който живее в изобилие, не мисли по същия начин както човек, който няма избор.
Това е живия живот. Свиквай!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 0c25402c1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Има изобили от обратното при по-грозничките и средно хубави момчета, добри и всеотдайни, ама такива вас жените не ви интересуват.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: f3ca4bf41d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Напълно съм съгласен с номер 2! Вие смятате някакви маймуни за "красиви мъже", повечето жени и момичета имате отвратителен вкус за "мъже".

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 23270cafd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Аз пък познавам много НЕпривлекателни мъже, които също изневеряват, правят лоши неща, злоупотребяват с доверие, предават хора и тн.
Дори по мои наблюдения, по-грозноватите го правят по-често, защото част от тях имат някакви комплекси и озлобление към света и хората.
Разбира се, хора има всякакви. Визията не е определящ фактор за това как човек ще се държи с околните.
И красив да си, и грозен да си, нисък-висок, можеш да бъдеш боклук или добър човек, от теб зависи.
Нека не слагаме всички под общ знаменател.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 1245005a4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Къде ги намери тея "мъже"?

Най-красивите мъже, които са и най-големите играчи, изобщо не чакат жената да ги заговори, нито пък са гадняри. Ти явно си попаднала на някакъв изключителен случай, някой адидас батка с БМВ и 1742 последователи в инстаграм и сега си правиш генерални изводи.

Красивите мъже са джентълмени, обаятелни и настъпателни. Знаят как да се държат с една жена и да получат каквото искат. Това е защото цял живот получават женско внимание (често пъти незаслужено - просто защото са красиви) и се учат от малки. Единствено си права, че са самовлюбени.

Стойността на мъжа, за разлика от жената, изобщо не се определя от въшния му вид. Не се занимавай с някой, само защото е красив. Нищо хубаво не излиза от повърхностни мотиви.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 35a2eac633
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Има и грозни негодници. До характер е. Шансът да намериш свестен човек, с когото да остарееш е почти нула.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: f28bef8caa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Търсене, предлагане - такива неща! То и красивите жени не са стока - свикнали са да са търсени, милите! Ние си го правим - всеки път, когато се блещим в тях и се държим все едно са нещо специално. Все едно да обявиш, че чистачите на тоалетни да речем /нищо против професията или хората, просто трябваше да дам някакъв пример/ са най-мъдрите хора и трябва да искаме съвет от тях, а после гледай колко бързо дори на най-скромните сред тях ще им порасне работата!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 82ece7c906
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Стереотипното мислене е черно перде върху съзнанието на българското общество. Как е възможно да се заклеймяват някои хора, само защото имат правилни черти или добра физика?!? Изобщо няма връзка между външността и характера, каква е логиката? Значи е по-добре жената да встъпи във връзка с уникален завистливец, да подчертая - завижда на въпросните хубавци или каквито са им в представите. Това са абсолютни предразсъдъци. Не е вярно, че хубавият мъж не принадлежи на една жена, че е самовлюбен и егоистичен, че е женкар, че иска само да бройка и други подобни абсурдни твърдения. Хайде стига сте влизали в някакви дълбоки филми. Несериозно е да се твърдят подобни неща.
Всяка жена трябва да се възползва от възможността да получи внимание от хубав мъж и дори да му роди деца, тъй като по този начин тя прави добро за поколението си. Освен това не е нужно да си някой перфектен хубавец, но неадекватно хубави жени да се занимават с чукундури, само защото вярват на споменатите горе простотии.

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 1af28df286
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Защото не си попадна на мен хаххах майтапя се, виж нормално когато човек изпъква с нещо повече от другите да се държи по-освободено и фриволно дори, например за забележи красивите момичета как само като направят мили очички на някого и им минава номера без да си дават много зор подобно е и при красивите момчета

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker