Не знам как да се облека - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Не знам как да се облека
преди: 3 години, 28 дни, прочетена 1049 пъти
Ми това ми е проблемът. Не знам как да се обличам хубаво. Как всички други успяват? Какви дрехи да съчетавам. А и проблемът ми е че нямам дрехи, изобщо, бедна съм. На всичкото отгоре съм пълна, и нищо не ми стои добре. Гледам всички - добре облечени, стилно , по модата. Малко малоумен въпрос - как знаете какво да обличате и как да комбинирате дрехите? Аз съм аутист и това ме затруднява , защото всичко ми бучи и ме разстройва. Не мога повече, реве ми се. До кого да се допитам? Съвети?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 28 дни
hash: 7258a22ddb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Не е толкова сложно, а и не е до последна мода. Ако някой/я ти трие сол, че не си модерна, тегли им ти една майна.

Отиваш в някой магазин за втора ръка и гледаш. Гледаш по витрините как са облечени моделите и търсиш някакъв еквивалент. Винаги можеш и да видиш в нета. Намираш нещо, переш, носиш. Това е. Гледаш най-вече да си съвшадат цветовете. Пример: тъмносини дънки пасват с почти всичко. Можеш да комбинираш със светли обувки и по-светло горнище. Или да караш на тъмни цветове, все там. Моят съвет е да избягваш дрехи с щампи и надписи, защото са грозни. Карай с най-простите цветове (например черни тениски от H&M) и с най-елементарните дрехи. Ще са окей, ще са евтини, ще се намират лесно и поддържат лесно.

 
  ...
преди: 3 години, 27 дни
hash: c5c3226b53
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мъжете се впечатляват ако видят нещо поразголено. Виж какво можеш да поразголиш - крака, бюст, ръце. С мярка, обаче. Това е тайната на доброто обличане.

 
  ...
преди: 3 години, 27 дни
hash: f5c2ec007b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Приятелко, обичай се! Изобщо не са ти нужни много пари или перфектна фигура за да се обличаш стилно! Имам една близка, тя е около 100кг и всичко й е от втората употреба, но какви съчетания прави и има брутален вкус и стил! Аз съм нормални кг, дрехите ми са от мола и пак нямам стил като нейния, обличам се доста casual. А тя винаги изглежда блестящо! Мисълта ми е, че пари и тяло нямат никакво значение. Я виж Ашли Греъм, Адел *преди* и тн. Вдъхновявай ве от световноизвестни модели от всякакви кг и форми, не следвай моди, облечи рокля със сако, широки дънки и потник с кецове, права рокля с палто и тн и тн! Просто се виж с някой примерен аутфит и ще се отвориш откъм идеи!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 27 дни
hash: ca43617307
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Съветът ми е да не гониш съвършенство, защото е невъзможно винаги всички да харесват стилът ти.

Купувай си удобни дрехи, които са ти по мярка и чувстваш добре върху кожата си. Наблягай на естествените материи, те не спарват толкова и стоят по-добре. Опитвай се да не експериментираш твърде много с цветовете, след като нямаш увереност в тази област. Може от глава до пети да си само в топлата или само в студената гама, никой няма да те упрекне и ще изглеждаш нормално. Ако някоя дреха е по-ярка, можеш да я комбинираш с неутрални цветове (черно, сиво или бяло), така е по-трудно да сгрешиш. Ако ти харесваш дрехите си и те са ти удобни, ще излъчваш увереност, а това е най-важното за добрата визия. Никой не може да знае цената на дънките ти, не се притеснявай, не е нужно да е висока. Можеш да се облечеш добре дори с дрехи от втората употреба, не е нужно гардеробът ти да струва хиляди, за да си красиво облечена.

Модата е нещо страхотно, но не всичко модерно ще бъде за теб, затова не е много логично да се влияеш от всяка тенденция. По едно време бяха модерни дългите палта, аз много ги харесвам, но не си купих такова, понеже съм ниска и е трудно да го нося без да ме забие в земята допълнително. Твоето тяло също има някакви особености, от теб се иска да подчертаваш силните му черти за сметка на слабите. Ако коремът ти е по-подут, нека стеснението на дрехата да се пада под бюста, така ще го прикриеш. Ако имаш хубави рамене, носи деколте лодка или блуза с голи рамене, така ще ги подчертаеш. Ако краката ти са хубави, спокойно можеш да сложиш рокля или пола. Само никога не подчертавай едновременно бюста и краката, че изглежда пошло отстрани. Това са някакви основни правила. Надолу ще ти препоръчам канал, от който можеш да получиш полезна информация и мисля, че ще ти е интересно. На последно място те съветвам да не мислиш толкова много за дрехите си, със сигурност стилът ти въобще не е толкова лош, за колкото ти го мислиш. Забавлявай се.

Има нещо наречено Kibbie body type, там типът на тялото се определя от повече и по-подробни детайли. Има различни тестове, с които можеш да разбереш твоя тип, а после и да получиш по-подробни съвети за него. Стига да разбираш английски, защото повечето информация е на този език. Препоръчвам ти каналът Aly Art в ютуб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker