Виновна ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Виновна ли съм?
преди: 3 години, 27 дни, прочетена 965 пъти
Здравейте много искам да ви споделя една история момиче съм преди 3 години имах една пиянска история с едни хора които наричах приятели бяхме заедно на вила да празнуваме тогава се напих доста но не съм била агресивна нито съм се карала с тях пийнах повече и се изложих за съжаление но кой по дяволите не се е напивал? Не помня много какво е станало не съм се ебала или нещо просто ми стана лошо повръщах в банята обаче седнала понеже не можех да си стоя на краката а те снимаха и гледаха сеира и се гавреха спомням си че ме вкараха във вана и като бях легнала нормално да повръщам още повече след това са ме преоблекли пред всички а повечето бяха момчета и на другия ден ме сцепиха от ебавки но не сме се карали след няколко дни като се прибрахме започнаха да ме обиждат в чата че съм боклук най-долната вече няма да излизат с мен не знам си какво .. Всякаш нямаха смелост да ми кажат в очите когато бяхме заедно ами започнаха да ме обиждат в чата аз се извиних но се чувствах и тъпо не знаех как да реагирам..Чувствах се ужасно смятах че това беше най-добрата ми приятелка гаджето и и неговата компания които се повлияха от него и всички ме нападнаха все едно съм направила нещо кой знае какво Имах чувството че им беше за сеира .... от тогава не съм се напивала така..няма да забравя никога как ме оставиха в труден момент заради глупава пиянска история да съжалявам много и се срамувам от тогава не съм ги срещала на живо срам ме е че са разказали на други хора или че ще повлияят на мнението на други вярно е че казват всяко чудо за 3дни но аз до ден днешен се сещам понякога за тази история ... Толкова лош човек ли съм , не мисля че съм някоя пропаднала но как да преодолея и да не ми пука дори и да ги срещна да съм над нещата както се казва

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 27 дни
hash: 1970605db9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Важното е, че си си взела поуката. Не ти се е случило нищо чак толкова скандално, унижението е заради реакцията на компанията. Винаги е болезнено да видиш истинските лица на хора, които смяташ за близки, но е по-добре да се случи, отколкото да живееш в заблуда.
Ходила съм по събирания, но не съм фен на алкохола и обикновено съм най-трезвена. Виждала съм много момичета и момчета, които се напиват зверски и цяла вечер повръщат. Била съм свидетел на скандали, любовни драми и цяла вечер рев по стълбите. Не е нещо ненормално за тийнейджър или студент. Аз, като трезва, обикновено стоя до повръщащия човек и го наглеждам да не се задави. Ако не съм аз, то е някой друг.

Виждала съм хора, които са били пияни колко теб и дори са ставали агресивни, но никога не съм виждала да ги снимат докато повръщат или да ги събличат публично. Признавам, пускали сме душа да свестим някого, той е бил с дрехи и ситуацията е била малоумна. Момичета са помагали на други момичета да се преоблекат, а момчета са ходили и само по боксерки. На следващия ден е имало шегички, но не и обиди или скандали. Пак ти казвам- нормално е както в гимназията, така и по време на студентството. Почти всеки човек има ужасна пиянска вечер, за която не иска да си спомня. Изложила си се, защото си прекалила. Те са се изложили, защото са се изгаврили с човек в твоето състояние, а той им е бил приятел. Унижението е за твоя сметка, но те са направили нещо много по-лошо.
Не искам и не мога да си позволя да те съдя, защото виждам, че ти си разумна и не би повторила. Колкото и да е трудно, напомняй си, че техните действия са далеч по-лоши от твоите. С времето всичко се забравя, те всички ще видят по-драматични пиянства и ще имат нова тема да си чешат езиците. За хорските приказки да не ти пука, можеш да обясниш с 2 изречения случилото се и хората, които виждат положителните ти качества, няма да обърнат внимание на една твоя издънка.

 
  ...
преди: 3 години, 27 дни
hash: 1511603769
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Поне знаеш вече че, са хора с психологически проблем и и овце които ги следват. За какво са ти подобни боклуци? !
Каквото станало- станало! Със сигурност и те са имали "срамни" моменти, не е имало кой да ги снима просто, а и не е имало наоколо хора с подобни нужди- да се гаврят с някого за да понасят по- леко отровата която ги дави.
Аз не пия алкохол по принцип. 4 пъти в живота си съм пила и ми се отразиха зле. Отказах се да пия въобще, не ми харесва. Но единият път се напих по подобен на теб начин. Бях седнала на земята и повръщат толкова много че, имах чувството ще ми излязат червата.
Един приятел дойде до мен, държа ми косата и ме милва по гърба, говори ми през цялото време тихо и нежно "дишам, спокойно, изкарай всичко, всичко е наред". Когато вече нищо не излизаше, краката ми трепереха и не можех да се изправя и задържа, той просто ме взе на ръце, гушна ме и ме изкара навън, право в колата му, закара ме у дома, помогна ми да се поизмия и преоблека, да си легна. А после отиде в кухнята и остана там до сутринта.
От там отиде на работа и после само звънна да пита дали съм добре.
Това е приятел! Той никога не коментира онази вечер, никой от компанията не е споменавал също нищо освен да ме попитат как съм.
Твоите познати (Не са ти приятели) са просто жалкарчета!

 
  ...
преди: 3 години, 26 дни
hash: 534516e472
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Да ти виси като обица на ухото тази им постъпка и твоето поведение. Всеки минава през такива трудни уроци. Знаеш какво повече не трябва да правиш. Спокойно, гради от тук насетне напред и нагоре и не се обръщай назад.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 26 дни
hash: 840a44b006
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Струва ми се, че можеш да ги осъдиш по някога параграфа. Нямат право да те снимат без твое разрешение, още по малко да те събличат. Също така, чрез частна тъжба мижеш да ги осъдиш за обида по чата. На твое място бих говорила с адвокат. Най-малкото пусни жалба в полицията. Това просто е много далече от ок. И от къде на къде ще им се извиняваш на тия лузири...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker