Мразя безотговорни хора! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Мразя безотговорни хора!
преди: 3 години, 13 дни, прочетена 2036 пъти
Не понасям когато се уговоря с някого и да го чакам по 40 Мин. Имам една приятелка, която закъснява с по 1 час и дори не си вдига телефона, докато и звъня и стърча права на центъра. И това е редовно, всеки път като решим да пием кафе. Не разбирам защо хората обещават неща и после нито ги изпълняват, нито дори звънят да кажат защо отпада и да се оправдаят по някакъв начин. Много пъти съм се уговаряла с различни хора за разни неща и накрая не вдигат телефона, поне да си измислят някаква причина. Един колега почти две седмици ми говори за една чанта от мол в София, ако пътувам до там да му я купя. Две седмици всеки ден слушах за чантата и на 10тия ден като казах, че утре отивам, да даде пари да му я купя, каза "Ами аз нямам сега пари" Ами защо повтаря като сега не възнамерява да купува? Една позната ми каза в един салон, че търсили маникюристка, аз имам завършен курс и тя като казала за мен и казали да им звънна и си дали визитката. Звъннах на телефона, вдигна ми една жена и каза, че в момента е заета и ще върне обаждането. Ясно е, че не го върна, а след седмица чакане като позвъних аз ми затвориха и така и не се видяхме. На следващия месец ме потърсиха от друг салон. Видяхме се, поговорихме със собственичката, разменихме си телефоните. След няколко дни тя ми се обади да се уговорим на другия ден да се видим, за да говорим за работата. На въпроса към колко да отида в салона, два пъти тя ми каза "Ами, като се наспим по някое време, ще ти звънна. Сутринта се приготвих към 9, чаках до 3 и никой не ми се обади. И вече 3 месеца никой не ме потърси. А те търсеха, не съм се бутала аз, обадиха ми се първи... защо хората са толкова несериозни? Поне да се обадят и да кажат, че не са ме одобрили например или имат друг човек! Аз лично много се дразня от такива хора. Не го разбирам. А най- неприятното е, че 90% от тези около мен като че ли са някакви такива. Аз защо не забравям за уговорки и всичко, дори си записвам като съм натоварена. Винаги предупреждавам от рано, мразя да подлъгвам хората. Толкова ли е трудно...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 12 дни
hash: dcc9b2d771
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   И аз ги мразя и с такива хора просто се уговарям един час по-рано. Ако например искам да се видя с този човек в 2, му казвам 1, отивам там направо в 2 и всичко е точно.

 
  ...
преди: 3 години, 12 дни
hash: ea868b658c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Няма да забравя, имах една "приятелка", която съм чакала по един час като тебе, че някой път и повече. Иначе и аз съм си патка, че продължавах да излизам с нея. Иначе напълно те разбирам за какво говориш, даже и да не цепиш секундата като мен закъснение над 15мин без истинска, основателна причина е просто неуважително. И то всеки божи път. Не можела да си разпредели времето, не й стигало времето и т.н., оправданияяяя и то малоумни. Ставаш в 10 сутринта и до 17ч не можеш да се оправиш и гримираш????? Приоритети и уважение просто. С работата същата история имам почти, само че за рецепционист. Още на интервюто се харесахме, всичко точно, казаха ми АЗ да звънна в неделя, звъннах и к*р "ще ти звънна след малко", не ми звънна изобщо и не ми и вдигнаха повече. Хората масово са палячовци и само знаят да дрънкат за да се правят на интересни.

 
  ...
преди: 3 години, 12 дни
hash: 3dd6894358
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз съм малко по-краен и такива хора след 3-тия път тотално прекратявам контакта си с тях. Неуважение е от където и да го погледнеш. Тва са болни мозъци за мене и тва е. Не заслужават да им се прави компромис

 
  ... горе^
преди: 3 години, 12 дни
hash: f3fc31cb0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   От огнените зодии ли си? Мисля, че ако не всичко, то поне повечето лъвове, овни и стрелци сме така- точни и буквалисти.

 
  ...
преди: 3 години, 12 дни
hash: 753e3210d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Такива хора /не закъснявам с 1 час, но схващам идеята/ обикновено са в една от няколко групи:
1. искат да свършат всичко - и съответно губят представа за времето. Моя тип, впрочем. Винаги си мисля, че имам още време или че ще успея в наличното, не винаги става така, на както казах не закъснявам с 40 минути или час, максимум 20 минути съм отвъртал...
2. разсеяни - мой приятел си записва всичко, защото иначе забравя. Ако щеш вярвай, но човек може да бъде доста разсеян. А ако към разсеян човек добавиш и някакви ангажименти, става мазало!

Та да, гадно е и ти съчувствам, но не съди строго жената! Едва ли го прави нарочно.

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 дни
hash: 2d6a37e9ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Пълно е с такива. Голям бонус ще ти е ако не станеш като тях и се запазиш точна. Успех.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 дни
hash: 10c1480546
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не, земна съм, приятелят ми и той. Аз дева, той козирог. Той цепи секундата на две повече от мен. И като каже нещо го изпълнява. За мен така трябва да се случват нещата. Като кажеш нещо, после щеш не щеш, като си казал ще ходиш, ще вършиш работа и така. Но познавам всякакви зодии, които са си отвеяни и не знаят къде са през повечето време! Даже не мисля, че това зависи от зодията, а от възпитанието, да уважаваш времето на другите и да не се мотаеш, докато те чакат.

 
  ...
преди: 3 години, 11 дни
hash: acd6ef39b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Няма оправия с такива хора - имах такава приятелка и след като ми се наложи да я чакам няколко пъти повече от час решихме, че ще идва да ме взима от нас, когато е готова.
Или намирате някакво решение, което да работи и за двете страни, или се разделяте.
Наистина, хората са различни - тях също може да ги дразнят организираните хора, така че да съдим няма смисъл. Хората ще се променят, когато те са решили, че така трябва, а не за да угодят на някой друг.

 
  ...
преди: 3 години, 8 дни
hash: 587e4844e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ясно е, че тука сте се събрали да си гукате. Но помисли над това - ако 99% от хората около теб са такива, може би трябва да погледнеш първо себе си.

Дали не си прекалено наивна?
Дали разчиташ правилно сутацията?
Дали разбираш какво ти се казва или си го съчиняваш, както ти се струва на теб?

Пример - колегата ти е казвал 2 седмици подред за чантата, а ти на 10тия ден си се сетила? Едно, че математиката не излиза, друго, че е нормално като си почукваш на гъза 10 дена, да е похарчил събраните пари или просто да ти е теглил една майна на ум, щото е видял, , че не ставаш.

И т. н.

Очаквам да се засегнеш, разбира се, но се надявам да се спреш и да помислиш малко ;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker