Създаване на контакти - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Създаване на контакти
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 891 пъти
Добър ден, напоследък често чета тук когато имам свободно време искам да ви попитам лесно ли създавате нови контакти, разбирайте приятелства защото при мен има следния проблем. Напоследък почти изгубих повечето си контакти, за социален кръг пък да не говорим дори аз не разбрах как се случи, другото което си мисля:малко приятели ми останаха а някак си гледайки другите често навън в различни компании малко се обърквам какво става наоколо, мамка му стара няма с кога да излезна да си поговоря дори, може би просто трябва да продължа напред и да спра да гледам миналото защото това ме дърпа назад? Поздрави на всички :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: f9d25f30dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   И аз съм така. " Приятелите ти " не са издържали теста за приятелството. Теста е времето. Има си плюсове да си сам като например:
Опознаваш себе си. Научаваш се да обичаш себе си и свикваш с мисълта, че нямаш нужда да си в група.
Ако си бил в групичка, но си бил незабелязван, ако са те притискали да бъдеш някой друг, а не себе си значи е време да откриеш себе си и да се научиш да бъдеш сам.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: fe7ab64973
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   На колко си години? И какъв е животът ти в момента?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b047e5407d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   При мен се случи същото. Опитвам се постоянно да поддържам някакъв контакт с тези, които ми останаха по-близки, да се интересувам от тях, макар често да е само от моя страна, но спра ли, имам чувството, че и с тях ще изгубим връзка. Това, което ми прави впечатление е, че почваш да си търсен, когато показваш, че нещо "интересно" на пръв поглед се случва около теб, хората обичат да ги забавляват, но не и да слушат за проблеми.
Най-добрите контакти според мен се се създават на живо - на работа, в университет, на стаж, когато се виждаш с някакви хора почти всеки ден, имате еднакви интереси, общи спомени заедно. Просто се опитай да си намериш нещо ново, с което да се занимаваш, да ти предоставя удоволствие, може пък там да откриеш нови хора по-готини от старите.
Сега ке прогато е онлайн и дистанционно нещата някак си повечето станаха по-затворени и приятелствата останаха на заден план, пони мои познати това виждам.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a501bc584b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   1 за коментар 1



Приятелствата винаги се градят на база общи интереси.И не е задължително да става въпрос за пари.Аз имам приятели, с които сме станали приятели покрай любима марка автомобили.С други покрай една и съща житейска проблемна ситуация.


Но много малко приятелства издържат теста за приятелство….. Особенно намесят ли се хартиите. Приятелството и парите са като олиото и водата.


На мен много хора са ми иска ли приятелството, но аз на малцина съм го давал.Просто не мога с всеки да бъда приятел.За мен това е равносилно на братство.И винаги когато някой е решил повече да не ми бъде приятел, след време пак е идвал да ми поиска приятелството.Уви мога да прощавам само на децата. Зрелите хора трябва да могат да понесат отговорноста за постъпките си.



Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: eb5588b06d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Моите впечатления са, че приятелствата често се основават на взаимен интерес и съответно ако за една от страните интересът се наруши, приятелството най-вероятно ще се разпадне. Което не е задължително да е нещо лошо, това е валидно както за теб, така и за всички останали хора на планетата. Просто, бъди наясно с това и не се обвинявай, ако някой ти дава негативни сигнали, че не те харесва и не иска да сте приятели. В този ред на мисли, ако нямаш приятели в конкретна среда, според мен, това означава, че не допринасяш полза за никого и никой не иска да допринесе полза за теб едностранно. Помисли върху това.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9c6611796d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От автора,благодаря за включването проблема е че това с контактите продължава дълго и вече ми пречи на живота дори затова пиша!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker