В мен ли е проблемът - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

В мен ли е проблемът
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 856 пъти
Здравейте,хора! Много съм отчаяна.... Момиче на 18 години съм,нямам никакви приятели и никога не съм имала!!! Бих се определила като човек на спокойствието! Не обичам дискотеки,не пия алкохол,не пуша ,не харесвам и чалгата! Имам 3 "приятели",но сме с коренно различни виждания за живота и така! Никъде не излизам,то няма и с кого де! За сега няма да уча в университет! Нямам никакво самочувствие,стеснителна съм,срам ме е да се отпусна! Смятам се за тъпа и грозна!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: dbff2e5ed8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Знам че е забранено, но дай някаква информация да се запознаем, може да си паснем, щом приятели нямаш предполагам че и гадже също нямаш?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7d9e21fda6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Отиди в университет и ще се запознаеш с по-интелигентни хора от твоите съученици. Започни някаква дейност, където ще срещнеш свестни хора - примерно планинари, доброволци в някаква благотворителна дейност. Харесвай се такава, каквато си Обичай се. Бих искала дъщеря ми да е като теб. Ако можеш замини да учиш в някоя цивилизована държава, където младите хора са нормални.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 12977420ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Това че нямаш приятели на тази възраст не е проблем а ти всъщност имаш трима. Колкото повече приятели толкова повече проблеми и интриги. Запомни го и си го напомняй. Много хубаво дори че не ходиш по дискотеки не пиеш и не пушиш мога само браво да ти кажа. Големият ти проблем е че не искаш да учиш, а това би ти било голям плюс някой ден в кариерата иначе ще трябва да се задоволяваш с ниско платени позиции. Ключа към всичко е любовта. Прави това което душата ти иска и ти доставя истинско удоволствие.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 524c242a2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не знаех, че имало и такива момичета в днешно време. Съветвам те да не се променяш, за да се харесаш на другите и да имаш "много приятели". Напълно нормална си и е похвално, че имаш такава ценностна система. Единствената ти грешка според мен е, че мислиш да бездействаш след като завършиш - голяма грешка! Запиши се в университет и съм сигурен, че ще си намериш приятели.

Момче на 20

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 46ebcc451f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Ето, номер 1 е предложил да се запознаете, ако искаш напиши име на песен в Ютуб, и си напиши ника под който ще напишеш коментар, и готово, нищо не губиш!

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: fc48745722
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Някога имала ли си проблеми със съучениците? Била ли си отхвърляна или просто си си решила, че си грозна и тъпа? Защото ако е първото, те разбирам много добре. Мен са ме обиждали, блъскали и наричали по всякакви начини и затова като бях в училище не общувах почти с никого. Всички знаеха, че аз съм онази грозната и задръстената. Обаче знаеш ли какво стана после? Сега тези същите хора ми пишат и ме питат как съм успялавала да пътувам из целия свят, как съм се разхубавила така и т.н. Истината е, че просто тогава ме смазваше ниското ми самочувствие, а всъщност нито съм грозна, нито съм тъпа.

И знаеш ли какво? Сега, завършвайки училище, имаш шанс да попаднеш в чисто нова среда, където никой не знае нищо за предишния ти живот. :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c520e223ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Основен закон във Вселената - подобното привлича подобно т.е. каквото излъчваш, такова привличаш. След като ти се смяташ за тъпа, скучна и грозна каква би била причината другите да не те смятат за такава? Саботираш се сама.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker