Уморих се - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121383)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6482)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Уморих се
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1075 пъти
Искам просто да споделя... Днес ми казаха че най-вертоятно трябва да ме оперират, естествено ще потърся второ мнение, преди години ме оперираха от същото, но някак си тогава не го мислех толкова, все пак бях на 20. Не е нещо страшно, но понякога се налага. За съжаление ще ми бъде 4тата операция в живота. Първата, беше на едната гърда, от тогава съм всяка година на преглед, защото съм с предпоставка за..сещате се. Втората ми е от киста на ляяата китка - беше върху ставата. Третата - вярно секцио, имам чудесно дете, но все пак много тежка коремна операция. И сега се налага като първаъа само, че на другата гърда. Да не говорим колко зле се чувстеам психически след бременността, кърменето. Всички около мен си възвърнаха телата за отрицателно време, но не и сз разбира се! Стоят си едни кг не помръдват наникъде. Да не говорим за увисналата кожа. По лицето си все още имам големи погментни петна от бременността, зъбите ми се изкривиха повече. Изобщо мисля, че изглеждам ужасно в последната близо година. Дори не се чувствам и интелигентна както преди.
От хубаво, здраво, умно момиче, имам чивството, че се превърнах в една ужасна жена. За физическата красота са необходими средства, с каквито не разполагам,а за психическото си здраве не знам как да си помогна.
Плача, само това мога да направя в момента...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: d61f16e756
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   От следродилната депресия всичко ти се вижда по-черно, отколкото всъщност е. Радвай се, че не е нещо злокачествено и се подложи на операцията. Трябва да си силна заради детето си. То има нужда от жива и здрава майка. Аз също съм раждала със секцио по спешност след настъпило нормално раждане. Беше голям шок за мен и година и половина след това още не мога да се отърся от преживяването. Не знам как някои жени си го причиняват доброволно, но аз в продължение на месеци не се чувствах като човек. Всяка операция е гадна, няма какво да се лъжем, но понякога е неизбежно. Ако ще те успокои, аз след раждането също започнах да пълнея и не мога да се отърва от килограмите. Получих и ужасен косопад, а по време на бременността ми се появиха хемороиди. Всяка жена си има такива проблеми, които не споделя на всеослушание. Не си единствената. Затова се стегни и се погрижи за здравето си, защото ти си най-важният човек за детето си, независимо как изглеждаш.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4133394b95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Интелигентността не е чувство, а качество, то се гради. За самочувствие не е необходима интелигентност, достатъчна е воля. Авторке, воля ти липсва, воля за живот. Жалко, че съдбата те е наказала, но при силна воля, най вече заради детето ти, трябва да проявиш инат и въпреки неволите да преодаляваш несгодите в живота. Разбирам, че по голям проблем за тебе е как изглеждаш, а не какво е здравето ти. Ако здравето е стабилизирано, то видът ти ще се оправи само със спортуване, подходящо за състоянието ти. Кожата ще се стегне, самочувствието ще се повиши, играй повече с детето си, ще има полза за всички. Застои ли се водата, превръща се в блато, същото става и със застоялият живот!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b3be69ab74
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   За физическата и красота не са необходими средства, а здравословно хранене и повече движение. Относно операциите и техният брой, колкото толкова. Радвай се че имаш достъп до медицински услуги и може да ти помогнат.Радвай се на всеки един миг от живота ти.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker